Új termékek, várható kollekciók - kívánságlista vagy kihagyod?

Elég egysíkú színvilágúra sikeredett ez a paletta, nem valószínű, hogy ez lesz a best! Bár ki tudja, a tiniknek meg lehet, hogy telitalálat.

3 Likes

Hát még ha valamelyik szettjét is felvennéd hozzá! Valószínűleg nemcsak a Blikk, de még a Times is címoldalon hozná. :rofl::rofl::rofl:

IMG_20210724_103126

IMG_20210722_223532

5 Likes

Tök jol nez ki, rajta. Egyébként ez nekem átlag nőnek too much.

1 Likes

Én megvenném ha nem lennék csóró, imádom a rózsaszínt :smile:

A highlighter palettánál is rendesen gyorsabban vert a szívem. :laughing::laughing:

Meg úgy tűnik ő is imádja.

6 Likes

Rajta kb. minden jól néz ki. És hát az átlagtól is nagyon messze áll.

De azért egy pillanatra elképzeltem, ahogy palástban és süvegben bevonulsz házkutatni. :see_no_evil:

2 Likes

:DDDD
sztem ezt más is szívesen megnézné, hogy megérkezett a pápa, fegyverrel az oldalán:D

4 Likes

:rofl::rofl::rofl: hàt ja, talpig pinkben

2 Likes

De gondolj bele, ha valakire rátöröd az ajtót egy neonpink, strasszos pápasüvegben, hozzá illő botot lóbálva, bármit bevallana (én is).:rofl:

9 Likes

Azt is, amit nem követett el. :rofl:

2 Likes

Én a mentőket hívnám :smiley:

2 Likes

Én sikítva követelném a TEKet, ők kevésbé lennének félelmetesek.:rofl:

1 Likes

Hát, ez a paletta nekem se jön be, egy az, hogy nem használok ilyen színeket, de nekem is elég egysíkúnak tűnik.
Végignéztem a videót, de ilyen szintű ízléstelenséget még Jeffree-től sem láttam soha. Mármint nem a vallási felháborodás szól belőlem, csak az esztétikum… ez olyan szinten giccsesen klisé, hogy az már tényleg fáj. Meg mentálisan se nagyon értem, hogyan jutott erre a következtetésre, hogy a kedvenc rózsaszínjének szentelt kollekcióját pápa jelmezben kéne előadnia a legolcsóbb reneszánsz klisék hátterében.
De rátérve a mentális állapotra: Nektek nem tűnt furcsának az ember? Kifejezetten üres volt a tekintete, mintha fullra be lenne szívva… vagy valami, másrészt ezek a rikkantgatások, kb. mintha csak magát hergelné vele. Az előző videójában említette, hogy gondjai vannak, de eddig ez nem látszott rajta. Most viszont komolyan az a benyomásom, kicsit sem lepne meg, ha legközelebb egy idegösszeomlásról vagy valami mentál rehabról coming outolna. Nekem valami nagyon stimmelt vele :face_with_monocle:

3 Likes

Nem fenyeget a veszély ,hogy megvegyem. Giccses reklám a javából. :smiley:

2 Likes

Háát
CHANEL FALL 2021 COLLECTION Review Swatches Full Makeup Look + NEW CHANEL Ombre Blush - YouTube

Kapható. :heart_eyes:

8 Likes

Új Pat paletta.

2 Likes

ABH kapható Notinon. :slight_smile:

5 Likes

Végre…

IMG_20210810_191544

2 Likes

IMG_20210815_070904

8 Likes

Ez nagyon izgalmas palettának tűnik :heart_eyes: