Elég egysíkú színvilágúra sikeredett ez a paletta, nem valószínű, hogy ez lesz a best! Bár ki tudja, a tiniknek meg lehet, hogy telitalálat.
Hát még ha valamelyik szettjét is felvennéd hozzá! Valószínűleg nemcsak a Blikk, de még a Times is címoldalon hozná.
Tök jol nez ki, rajta. Egyébként ez nekem átlag nőnek too much.
Én megvenném ha nem lennék csóró, imádom a rózsaszínt
A highlighter palettánál is rendesen gyorsabban vert a szívem.
Meg úgy tűnik ő is imádja.
Rajta kb. minden jól néz ki. És hát az átlagtól is nagyon messze áll.
De azért egy pillanatra elképzeltem, ahogy palástban és süvegben bevonulsz házkutatni.
:DDDD
sztem ezt más is szívesen megnézné, hogy megérkezett a pápa, fegyverrel az oldalán:D
hàt ja, talpig pinkben
De gondolj bele, ha valakire rátöröd az ajtót egy neonpink, strasszos pápasüvegben, hozzá illő botot lóbálva, bármit bevallana (én is).
Azt is, amit nem követett el.
Én a mentőket hívnám
Én sikítva követelném a TEKet, ők kevésbé lennének félelmetesek.
Hát, ez a paletta nekem se jön be, egy az, hogy nem használok ilyen színeket, de nekem is elég egysíkúnak tűnik.
Végignéztem a videót, de ilyen szintű ízléstelenséget még Jeffree-től sem láttam soha. Mármint nem a vallási felháborodás szól belőlem, csak az esztétikum… ez olyan szinten giccsesen klisé, hogy az már tényleg fáj. Meg mentálisan se nagyon értem, hogyan jutott erre a következtetésre, hogy a kedvenc rózsaszínjének szentelt kollekcióját pápa jelmezben kéne előadnia a legolcsóbb reneszánsz klisék hátterében.
De rátérve a mentális állapotra: Nektek nem tűnt furcsának az ember? Kifejezetten üres volt a tekintete, mintha fullra be lenne szívva… vagy valami, másrészt ezek a rikkantgatások, kb. mintha csak magát hergelné vele. Az előző videójában említette, hogy gondjai vannak, de eddig ez nem látszott rajta. Most viszont komolyan az a benyomásom, kicsit sem lepne meg, ha legközelebb egy idegösszeomlásról vagy valami mentál rehabról coming outolna. Nekem valami nagyon stimmelt vele
Nem fenyeget a veszély ,hogy megvegyem. Giccses reklám a javából.
Háát
CHANEL FALL 2021 COLLECTION Review Swatches Full Makeup Look + NEW CHANEL Ombre Blush - YouTube
Kapható.
Új Pat paletta.
ABH kapható Notinon.
Végre…
Ez nagyon izgalmas palettának tűnik