Új termékek, várható kollekciók - kívánságlista vagy kihagyod?

Na… végre egy UD Naked, amit talán még meg is veszek? :scream:
Azért majd keresek swatchokat is vásárlás előtt. :smiley:

Nagyon szépek a színek, de kíváncsi lennék a pigmentáltságra.

huda
https://www.cultbeauty.co.uk/huda-beauty-jaguar-wild-obsessions.html?utm_source=Salesforce&utm_medium=Email&utm_campaign=210817_hudanew_email_wk34_v3&SubKey=1507546

9 Likes

Szerintetek ez mi lehet?

IMG_20210817_125110

1 Likes

Paco Rabanne

Tegyék már rendes üvegbe a parfümöket, könyörgöm. Maci, meg rúzstok , meg robot , mintha 2 pálcás lenne a búcsúban .
5 Likes

De jó, hogy vártam a rendeléssel. :grinning:

IMG_20210817_130501

5 Likes

Nem az én világom, hál istennek. Azt hittem valami izgalmas dolog. :grinning:

1 Likes

:rofl::rofl: az aranytömb is rémes, de a legízléstelebb nekem a Moschino spriccelős takarítószer flakon formájú üvege :zipper_mouth_face:

3 Likes

Azért az Ultraviolet az nem volt rossz , se az illat se a csomagolás :slight_smile:
A többi illata nekem egyelőre nem nyert, pedig mindig megnézem ha kijön valami újdonság Tőle.

Igen, az eddig mindent vitt :rofl: hiába volt Linda Evangelista az arca…
Lehet, hogy maradi vagyok de egy ilyen csomagolást látva engem nem nagyon érdekel a belbecs. Nyilván azért kiváncsiságból megszagoltam, de teljesen érdektelen volt a beltartalom.
Lehet az üveg fura pl: Kenzo World , vagy a Chip and Chic azzal nincs semmi baj de a bazári giccs az nekem nem tud tetszeni.
Még tavasszal volt mintám a Gaultier : Scandalból, ott a kis kiszerelésen csak lelóg egy pár kalimpáló női láb az üvegcsén , az ok, mert le lehet vágni :grinning:

4 Likes

Új JSC monók a Blue Blood és a Blood Money paletták színeiből:

Valami új ami elèrhető lesz náluk.

Ez most komoly? :slight_smile:

Igen, hülyeségeket a Vicces képek topicba szoktam írkálni :grinning:

1 Likes

:slight_smile: Bocsánat a kèrdès nem neked lett szánva.

1 Likes

Semmi gond :smiley:

Ezt nagyon várom:

5 Likes

Erre én is! A sima EL DW-t is imádom.

Én is imádom, de mindennapos alapozónak sok. :frowning: Alkalmakra használom csak. Nagyon szárít, ezért remélem, hogy ez a verzió lesz a tökéletes hétköznapi alapozóm.

Gondolom, ha nagyon aláhidratálsz, akkor is szárít? Esetleg egy szárazolaj előtte? Vagy egy pötty arckrémmel elkeverve?