Na… végre egy UD Naked, amit talán még meg is veszek?
Azért majd keresek swatchokat is vásárlás előtt.
Nagyon szépek a színek, de kíváncsi lennék a pigmentáltságra.
Szerintetek ez mi lehet?
Paco Rabanne
Tegyék már rendes üvegbe a parfümöket, könyörgöm. Maci, meg rúzstok , meg robot , mintha 2 pálcás lenne a búcsúban .
De jó, hogy vártam a rendeléssel.
Nem az én világom, hál istennek. Azt hittem valami izgalmas dolog.
az aranytömb is rémes, de a legízléstelebb nekem a Moschino spriccelős takarítószer flakon formájú üvege
Azért az Ultraviolet az nem volt rossz , se az illat se a csomagolás
A többi illata nekem egyelőre nem nyert, pedig mindig megnézem ha kijön valami újdonság Tőle.
Igen, az eddig mindent vitt hiába volt Linda Evangelista az arca…
Lehet, hogy maradi vagyok de egy ilyen csomagolást látva engem nem nagyon érdekel a belbecs. Nyilván azért kiváncsiságból megszagoltam, de teljesen érdektelen volt a beltartalom.
Lehet az üveg fura pl: Kenzo World , vagy a Chip and Chic azzal nincs semmi baj de a bazári giccs az nekem nem tud tetszeni.
Még tavasszal volt mintám a Gaultier : Scandalból, ott a kis kiszerelésen csak lelóg egy pár kalimpáló női láb az üvegcsén , az ok, mert le lehet vágni
Új JSC monók a Blue Blood és a Blood Money paletták színeiből:
Valami új ami elèrhető lesz náluk.
Ez most komoly?
Igen, hülyeségeket a Vicces képek topicba szoktam írkálni
Bocsánat a kèrdès nem neked lett szánva.
Semmi gond
Erre én is! A sima EL DW-t is imádom.
Én is imádom, de mindennapos alapozónak sok. Alkalmakra használom csak. Nagyon szárít, ezért remélem, hogy ez a verzió lesz a tökéletes hétköznapi alapozóm.
Gondolom, ha nagyon aláhidratálsz, akkor is szárít? Esetleg egy szárazolaj előtte? Vagy egy pötty arckrémmel elkeverve?