akkor ismét: Uramatyám!
Kicsit? Túlárazás, de nagyon.
Viszont az insta oldal nagyon jó igazi eye candy
Elírták, nem expansive, hanem expensive
Hol kapható ez a kollekció, nálunk Győrben még sehol sem látta, (dm, rossmann)…? Engem a nagy ecset érdekelne.
Én a Müllerben vettem.
Szintén a Müllerben.
Köszönöm, ott még nem néztem
Jöttem füstölögni a Bite Beauty új termékei kapcsán. Azt hiszem a fórumon többször meséltem arról, hogy a márka Amuse Bouche rúzsai voltak számomra a tökéletes rúzsok, és mekkora kincsek jelenleg a kollekciómban (mivel nagyjából két éve kivonták őket a forgalomból). A márka többször ígérte, hogy a nagy megújulásuk után visszahozza ezeket a rúzsokat. Most megtörtént. Vagyis mégsem.
Az új rúzs neve a Power Love Hydrating Soft Matte Lipstick, és sajnos korántsem rendelkezik az Amuse Bouche darabok csodálatos kvalitásaival:
Borzalmasan mérges vagyok, hogy egy ilyen jó terméket képesek voltak eldobni, csak hogy a clean beauty vonatra felülhessenek… Korábban pont a rúzsaik miatt voltak olyan népszerűek, most pedig gyártanak ugyan mindent, de minek…?
G&G újdonság
Sztem peptid lesz.
Azt írják hogy nyugtató és helyreállító szérum. A dobozon látszik egy S betű, utána egy T teteje, plusz az üvegen keresztül nekem az két s-nek tűnik, talán stress vmi, passzolna a bőrnyugatáshoz.
A 101-es szériában lesz, gondolom vizes bázisú, mint a többi, én panthenol és/vagy ceramid összetevőkre tippelek.
Szerintem “Stressless” lesz a neve…
Szerk.: Eljátszottam egy képszerkesztővel a másik képen. Íme az eredmény.
Elég homályos lett, de ezeket véltem felfedezni a dobozon: “Beta Glucan + Madecassoside - 0.5%”.
Szuper, ügyes.
Huh az a rózsaszín műanyag csomagolás, pont mint gyerekkoromban a Barbie-s cuccok
Hát ez nem “az én csésze teám”, ahogy a művelt francia mondaná.
És az enyém sem, szerencsére!
Ezt felkennem es mennek pink pompában házkutatni, másnap a Blikk hasabjain szerepelnék jó esellyel.