Új termékek, várható kollekciók - kívánságlista vagy kihagyod?

akkor ismét: Uramatyám!

1 Likes

Kicsit? Túlárazás, de nagyon.

Viszont az insta oldal nagyon jó :slight_smile: igazi eye candy :heart_eyes:

1 Likes

Elírták, nem expansive, hanem expensive :rofl::rofl::rofl:
Screenshot_2021-07-08-23-11-19-200_com.instagram.android

13 Likes

Hol kapható ez a kollekció, nálunk Győrben még sehol sem látta, (dm, rossmann)…? Engem a nagy ecset érdekelne.

Én a Müllerben vettem.

1 Likes

Szintén a Müllerben.

1 Likes

Köszönöm, ott még nem néztem :smiley:

Jöttem füstölögni a Bite Beauty új termékei kapcsán. Azt hiszem a fórumon többször meséltem arról, hogy a márka Amuse Bouche rúzsai voltak számomra a tökéletes rúzsok, és mekkora kincsek jelenleg a kollekciómban (mivel nagyjából két éve kivonták őket a forgalomból). A márka többször ígérte, hogy a nagy megújulásuk után visszahozza ezeket a rúzsokat. Most megtörtént. Vagyis mégsem.
Az új rúzs neve a Power Love Hydrating Soft Matte Lipstick, és sajnos korántsem rendelkezik az Amuse Bouche darabok csodálatos kvalitásaival:

Borzalmasan mérges vagyok, hogy egy ilyen jó terméket képesek voltak eldobni, csak hogy a clean beauty vonatra felülhessenek… Korábban pont a rúzsaik miatt voltak olyan népszerűek, most pedig gyártanak ugyan mindent, de minek…?

3 Likes

https://magazin.kremmania.hu/2021/07/09/mac-botanic-panic-sminkkollekcio/

2 Likes

G&G újdonság

IMG_20210720_191532

11 Likes

Sztem peptid lesz. :grin:

Azt írják hogy nyugtató és helyreállító szérum. A dobozon látszik egy S betű, utána egy T teteje, plusz az üvegen keresztül nekem az két s-nek tűnik, talán stress vmi, passzolna a bőrnyugatáshoz.
A 101-es szériában lesz, gondolom vizes bázisú, mint a többi, én panthenol és/vagy ceramid összetevőkre tippelek.

6 Likes

Szerintem “Stressless” lesz a neve… :four_leaf_clover: :crossed_fingers:

Szerk.: Eljátszottam egy képszerkesztővel a másik képen. Íme az eredmény.
Screenshot_20210722-010936_Chrome
Elég homályos lett, de ezeket véltem felfedezni a dobozon: “Beta Glucan + Madecassoside - 0.5%”.

19 Likes

Szuper, ügyes. :wave:

1 Likes

Pink Religion :sparkling_heart: Palette & Collection Reveal! | Jeffree Star Cosmetics - YouTube

1 Likes

Huh az a rózsaszín műanyag csomagolás, pont mint gyerekkoromban a Barbie-s cuccok :lips::smile:

2 Likes

Hát ez nem “az én csésze teám”, ahogy a művelt francia mondaná.

4 Likes

És az enyém sem, szerencsére!

2 Likes

Ezt felkennem es mennek pink pompában házkutatni, másnap a Blikk hasabjain szerepelnék jó esellyel. :rofl::rofl::rofl::rofl:

12 Likes