Új termékek, várható kollekciók - kívánságlista vagy kihagyod?

Én csak azt sajnálom, hogy nem blush-highlighter-bronzer trió lett az a paletta, akkor valószínűleg megrendeltem volna én is. Én is néztem két videóban, sajna nekem tuti nem jó.
Van már egy hasonló highlighterem, mint itt a sötétebb, és még nyáron is sötét. Meg már annyi van, hogy felesleges is.
Habár nem hiszem, hogy használnám, mert sajnálnám eltüntetni róla a mintát. :smiley:

Egy darabig én is nézegetni fogom szerintem. Nekem nagyon fehér bőröm van, de nem félek tőle.

1 Likes

ud

Rendelés leadva, Game of Thrones paletta úton :star_struck:
Végül Németországba rendeltem, ugyan picivel drágább az alap ára, mint az USA vagy UK webshopban (65 euró), de a regisztrációhoz küldtek kuponkódot, úgyhogy 52 eurót fizettem érte.

6 Likes

Estée Lauder Oh Naturelle by Violette kollekció:

Csupa tavaszi (na, jó, főleg tavaszi:P), púderesen lágy-nőies árnyalat az EL global beauty directorának nevével fémjelezve.
Néha megnézem egy-egy videóját, nagyon jól átjön a laza, franciás sikk (bár belül sikítok, amikor az étterem asztalára pakolja az ecseteit és a blendert), az erőlködésmentes sminkelés:

Lehet, hogy egy rúzsra majd benevezek.:slight_smile:

Smoke Sessions a BeautyBayen!

4 Likes

Még jó, hogy nem akartam venni a Jeffree korrektorból és púderből, mert kb. az összes árnyalat elfogyott.
Nagyon ügyes vagyok. Beraktam a kosárba a palettát, még nézegettem dolgokat meg olvasgattam és mire eljutottam a rendelésig, elfogyott és kitörlődött a kosárból.
Nem mondom, hogy mindjárt sírok, de elég mérges vagyok magamra.

1 Likes

Egyébként már néztem, hogy a Nabla Close-up is csak 4 ml 5 ezerért, míg pl. a Catrice 5 ml, a Rimmel pedig 7 ml.

Ráadásul a Nabla egy nagy bumszli fiolában van, mintha olyan sok lenne. :smiley:

1 Likes

A csomagolás nagyon csalóka tud lenni. Mondjuk, az is beleszámít az ár-érték arányba, hogy milyen gyorsan fogy, mennyi kell belőle.
Már azt se tudom, mióta használom a Narsot, de egy vékony csíknyi hiány se látszik… vagy festett belülről a csomagolása.:rofl:

2 Likes

Biztos lelőhelyet tud valaki mondani az alábbi termékre? Csak azért kérdezem, mert többször jártam úgy, hogy a Müllerekben más-más Catrice volt kirakva.
https://kremmania.hu/kremek/catrice-kaviar-gauche-blush-glow-pirosito-es-highlighter-duo

Nos, az Árkádban lévő Müllerben lenne, csak totál üres az állvány.
Még Pinkpandán se láttam, pedig inkább megrendelném onnan.:frowning:

1 Likes

Ezt úgy értik, hogy május 2-től kapható a GOT kollekció Ausztriában. Húha!

1 Likes

Pont ma jártam ott én is :smiley: :raising_hand_woman:

1 Likes

Én negyed négy-fél négy között voltam.:slight_smile: Kaptál, amit szerettél volna?

Egy-két dolgot kaptam, amit máshol is be tudtam volna szerezni. Caviar Gauche-ra lettem volna igazán kíváncsi. A Rossmannban sem volt, persze.
Én délelőtt voltam 9 és 10 között :slight_smile:

Kökiben csak a helye van.
Illetve volt egy darab, ami bár nem teszter volt, de totál belemászva. De tényleg, már befelé görbült. Viszont így már megnéztem én is, a pirositó nagyon szép, kár, hogy az a kisebb méretű.
Viszont vettem egy blott púdert, mert olyan jó kis mérete van, meg végre volt a limitált Essence ecsetekből (arany színű nyéllel), amiből eddig csak egy szemre valót tudtam venni, és azóta is néztem az arcra valóakat, és most volt mindegyik.
Hát tiszta haszon, hogy bementem. :grinning::see_no_evil:

2 Likes

Ja, viszont elkezdték végre ott (Köki) is árulni a Real Techniques ecseteket, és egyelőre teljesnek tűnik a választék, ha valakit érdekel.

1 Likes

Hurráááá, köszi az infót! Holnap be is nézek szerintem :slight_smile: A Kökibe járok mindig, de egyszerűen soha nincs semmi, amit szeretnék :confused:

1 Likes

Az Artdecos polc túloldalán van. :wink:

Azért majd nézd meg mellette a limitált Essence ecseteket is, mert van mindegyikből minta példány.

Én is azt akartam. A Blaha Müllerben még a Glow Patrol, pontosabban a hűlt helye van. Egy Rossmannban meg az Astrology kollekció.

1 Likes

Na, az aranyszín nyelű ecsetekről nem is tudtam.:slight_smile: