Én csak azt sajnálom, hogy nem blush-highlighter-bronzer trió lett az a paletta, akkor valószínűleg megrendeltem volna én is. Én is néztem két videóban, sajna nekem tuti nem jó.
Van már egy hasonló highlighterem, mint itt a sötétebb, és még nyáron is sötét. Meg már annyi van, hogy felesleges is.
Habár nem hiszem, hogy használnám, mert sajnálnám eltüntetni róla a mintát.
Egy darabig én is nézegetni fogom szerintem. Nekem nagyon fehér bőröm van, de nem félek tőle.
Rendelés leadva, Game of Thrones paletta úton
Végül Németországba rendeltem, ugyan picivel drágább az alap ára, mint az USA vagy UK webshopban (65 euró), de a regisztrációhoz küldtek kuponkódot, úgyhogy 52 eurót fizettem érte.
Estée Lauder Oh Naturelle by Violette kollekció:
Csupa tavaszi (na, jó, főleg tavaszi:P), púderesen lágy-nőies árnyalat az EL global beauty directorának nevével fémjelezve.
Néha megnézem egy-egy videóját, nagyon jól átjön a laza, franciás sikk (bár belül sikítok, amikor az étterem asztalára pakolja az ecseteit és a blendert), az erőlködésmentes sminkelés:
Lehet, hogy egy rúzsra majd benevezek.
Smoke Sessions a BeautyBayen!
Még jó, hogy nem akartam venni a Jeffree korrektorból és púderből, mert kb. az összes árnyalat elfogyott.
Nagyon ügyes vagyok. Beraktam a kosárba a palettát, még nézegettem dolgokat meg olvasgattam és mire eljutottam a rendelésig, elfogyott és kitörlődött a kosárból.
Nem mondom, hogy mindjárt sírok, de elég mérges vagyok magamra.
Egyébként már néztem, hogy a Nabla Close-up is csak 4 ml 5 ezerért, míg pl. a Catrice 5 ml, a Rimmel pedig 7 ml.
Ráadásul a Nabla egy nagy bumszli fiolában van, mintha olyan sok lenne.
A csomagolás nagyon csalóka tud lenni. Mondjuk, az is beleszámít az ár-érték arányba, hogy milyen gyorsan fogy, mennyi kell belőle.
Már azt se tudom, mióta használom a Narsot, de egy vékony csíknyi hiány se látszik… vagy festett belülről a csomagolása.
Biztos lelőhelyet tud valaki mondani az alábbi termékre? Csak azért kérdezem, mert többször jártam úgy, hogy a Müllerekben más-más Catrice volt kirakva.
https://kremmania.hu/kremek/catrice-kaviar-gauche-blush-glow-pirosito-es-highlighter-duo
Nos, az Árkádban lévő Müllerben lenne, csak totál üres az állvány.
Még Pinkpandán se láttam, pedig inkább megrendelném onnan.
Ezt úgy értik, hogy május 2-től kapható a GOT kollekció Ausztriában. Húha!
Pont ma jártam ott én is
Én negyed négy-fél négy között voltam. Kaptál, amit szerettél volna?
Egy-két dolgot kaptam, amit máshol is be tudtam volna szerezni. Caviar Gauche-ra lettem volna igazán kíváncsi. A Rossmannban sem volt, persze.
Én délelőtt voltam 9 és 10 között
Kökiben csak a helye van.
Illetve volt egy darab, ami bár nem teszter volt, de totál belemászva. De tényleg, már befelé görbült. Viszont így már megnéztem én is, a pirositó nagyon szép, kár, hogy az a kisebb méretű.
Viszont vettem egy blott púdert, mert olyan jó kis mérete van, meg végre volt a limitált Essence ecsetekből (arany színű nyéllel), amiből eddig csak egy szemre valót tudtam venni, és azóta is néztem az arcra valóakat, és most volt mindegyik.
Hát tiszta haszon, hogy bementem.
Ja, viszont elkezdték végre ott (Köki) is árulni a Real Techniques ecseteket, és egyelőre teljesnek tűnik a választék, ha valakit érdekel.
Hurráááá, köszi az infót! Holnap be is nézek szerintem A Kökibe járok mindig, de egyszerűen soha nincs semmi, amit szeretnék
Az Artdecos polc túloldalán van.
Azért majd nézd meg mellette a limitált Essence ecseteket is, mert van mindegyikből minta példány.
Én is azt akartam. A Blaha Müllerben még a Glow Patrol, pontosabban a hűlt helye van. Egy Rossmannban meg az Astrology kollekció.
Na, az aranyszín nyelű ecsetekről nem is tudtam.