Nem, hanem a Blue blood paletta:
Nekem ékszeres ládika jut róla eszembe.
Szerintem is koporsó
Ha beválnak a nemrég beszerzett DE termékek, lehet, hogy én is csatlakozom majd.
Reménykedtem benne.
Az őszi rendelésben én is benne lennék szívesen
A héten írtam a GoT kollekció ügyében a Feelunique-nek, ők ezt válaszolták:
Hi there,
I am afraid that we currently do not hold in stock this product and we are unaware if or when we will receive it.
Apologise for any inconvenience.
Roxana
Az Urban Decay amerikai FB oldalon is megkérdeztem üzenetben, hogy mi várható a GoT forgalmazásban (kimondottan rákérdeztem, hogy európai webshopokban pl. Feelunique, Lookfantastic elérhető lesz-e?), ők ezt írták:
Hi there — Thanks for reaching out! All of our products are available for purchase at UrbanDecay.com and our Urban Decay stores. We have international shipping options, which you can read more about here: http://www.UrbanDecay.com/shipping-info/shipping.html
Otherwise you can use our store locator tool to find the closest store to you: http://www.UrbanDecay.com/storelocator.
Hope that helps!
Ezek alapján nekem az jött le, hogy csak a saját shopjaikból lehet beszerezni majd, bár ugye konkrétan NEM-et nem írtak…
Szerintem a limitált kollekcióknál sokszor van az, hogy a saját üzleteikben jelenik meg először, és attól függően, hogy hogyan fogy, döntik el, hogy más forgalmazóknak juttatnak-e a belőle. Ezzel viszont erősítik, hogy most azonnal szerezd be a terméket tőlük, mert ki tudja lesz-e máshol. Én így jártam pórul a Dose of Colorsal, mikor megrendeltem az oldalukról egy palettát. 1,5 hónap várakozás és nem kevés vám és szállítási költség kifizetése után végre átvehetettem. Viszont ha várok 4-5 napot, akkor a Beauty Bayről megrendelhettem volna vám nélkül 2 hetes szállítással…
Köszönöm Nekem is az jött le, hogy csak a saját webshop + saját boltok.
Én azért félek, hogy elkapkodják és máshol nem lesz kapható később sem (működik ez a marketingfogás ). Most azzal próbálkozom, hogy ismerőshöz megrendelem Angliába, és ő elpostázza nekem. Amerikában is van ismerősöm, de félek, hogy úgy akkor is szaroznának a vámmal, ha ő postázná el nekem. Erről van valami tapasztalatotok?
Én most megrendeltem Editnél, így bár valamivel több, mintha én venném az angol oldalon, viszont sokkal kevesebb, mintha USA-ból rendelném, ráadásul MyUS szolgáltatással, ami miatt tuti lenne szállítási költség is.
Mert lemaradni meg nem szeretnék róla, hiszen az időzítés tökéletes, simán lehet, hogy el is fog fogyni viszonylag hamar.
Elvileg magánszemélytől 150 eur érték a határ, ha jól emlékszem.
Te mit rendelsz?
Szívem szerint mindent megrendelnék, de győztek a józan észérvek (meg a pénztárcám), így csak a palettát szeretném
Bocs, rosszul írtam, 45 EUR érték a vám- és áfamentes határ.
Igen, pont most néztem én is (https://www.posta.hu/static/internet/download/Maganszemelyek_vamkezeles120101.pdf).
A paletta átszámítva 54 dollár lenne
Mondjuk azt is írják, hogy magánszemélytől érkező ajándék esetén a feladótól kell egy írásos nyilatkozat a csomag értékéről. Nem mernék kísérletezni, de a nyilatkozatra azt ír az ember, amit akar… vagy ellenőrzik?
Ó igen, megértem!
Nekem az ecsetek tetszenek még, bár maguk az ecsetfejek nem, csak a formájuk. De azok most az angol oldalon fenn sincsenek. De mindegy, akkor sem adok annyit értük.
A highlighter paletta színei nekem túl sötétek, a rúzsok abszolút hidegen hagynak, meg a folyadék is.
A ceruzák tetszenek, így abból kértem a The Night King színt (a kék), plusz én is a palettát.
Az amerikai oldalon 65 USD a paletta.
https://www.urbandecay.com/game-of-thrones-eyeshadow-palette-urban-decay/ud939.html
Nem tudom, nekem még nem jött semmi onnan. Lakik kinn egy távoli rokon, de 20 éve nem beszéltünk, most csak nem írhatok neki, hogy bocsi, kéne nekem egy sminkpaletta, küldenél?
54 euró (a 65 dollár átszámítva) csak nem tudok írni
Jaa, én meg értelmezni, úgyhogy jót beszélgetünk.
Mesélj majd a Certife eye palettáról, azokkal én is szemezek egy ideje.
Nem bírtam a véremmel és a rajongásommal, úgyhogy írtam Editnek és lecsaptam egy UD Game of Thrones highlighter palettára. Néztem róla videót és a színek nem voltak sötétek a leányzónak, ezért be mertem vállalni. Komoly erőfeszítés kellett ahhoz, hogy mást ne kérjek, de mindenből rengeteg darabom van. Már most annyira várom, hogy a kezemben tarthassam.