Pár nap múlva lesz megint, íratkozz fel készletértesítőre.
Most néztem facén írták, kb. két hét és lesz újra.
Nah, megint valami, amit nem fogok megvenni, úgy érzem.
https://www.beautylish.com/s/sonia-g-cranes-over-mt-fuji-wooden-brush-holder
Ezt én is néztem. Ha lenne fölös 190 USD-m, akkor se erre költeném.
De az ecsetek jöhetnek, jaj csak ne lenne olyan drága😏
Miért csinálják ezt velem?
https://www.instagram.com/p/CKkDYJHLkxg/?utm_source=ig_web_button_share_sheet
Juj, ezt már láttam, gyönyörű.
Holnap tesztelem, jó hosszú napon, meglátjuk, mit bír…
Én egy ezressel olcsóbban vettem a Rossmann-ban.
Írok véleményt majd. A design szerintem csodaszép.
Remélem, hamarosan az eu oldalon is lesz:
Tényleg baromi jól néz ki :D.
Lányok mi ez a rózsás őrület szinte mindegyik márka előjön egy ilyennel. Na nem mintha bánnám. Ez a Nars is nagyon tetszik.
Valentin nap + tavasz közeledtével meg szokták lovagolni a témát. Egyébként én is szeretem, csajos, virágos, rózsaszín, jöhetnek!
Bemásolom a krémmániás véleményemet a Sky High spirálról. "
Hirtelen felindulásból vettem, hirtelen felindulásból véleményezem. Várhattam volna a megvásárlásával, de annyi helyen láttam tesztet, hogy tudtam, nekem való, azonnal ki kell próbálnom.
Érzékeny szemem van, hosszú szempilláim, nem erdekel a dúsítás, a drogériás spirálok között nem találtam meg az igazit. A You Better Work-öt imádtam, de limitált volt.
Először a design tetszett, csodás a csomagolás.
Könnyű. Nagyon. Alig van súlya. Jó a keféje, szeretem a formáját, mindenhova odafér.
Egész nap könnyezés nélkül bírtam, este pedig könnyű volt lemosni. Szóval nálam telitalálat.
Kicsit hasonlít a Mac Gigablack-re, bár ez a spirál szép, természetes pillákat csinál, nem sötét feketéket, de szépséges hosszúakat, összetapadás nélkül.
Ami a legjobban tetszik, hogy nem nehezíti el a pilláimat, könnyűnek érzem őket. Nem voltam Maybelline-fan spirálok térén, de ez meggyőzött. Várom a vízálló verzióját is. "
Oltári jól adja a kegyetlen főnököt ebben a filmben. Amúgy is nagyon szeretm ezt a színésznőt