Én is imádom ezt a nőt! Színésznőként és nőként is igazi példakép!
Rengeteg új Paint Pot szín, nagyon különlegesek, remélem hamarosan máshol is kaphatóak:
Mióta kb 2 hete kitettek egy promó képet instagramra, nagy volt a hallgatás… De örülök, hogy végre valahol elérhető.
“Keresd üzleteinkben és online!” Kb. egy órája tette ki a magyar MAC oldal instagramra
Szuper, köszi, lesz mit nézni este…
Na itt van egy festett pali.
Nektek tetszik az új N.D mini love paletta.
Nekem nagyon. Csak elbizonytalanodtam,hogy illek-e ez jóval 40 év felett?
Jujj, de bizarr de szerintem amiatt látom ilyennek, hogy a ruhája férfi. Jeffree Star például nekem sokkal jobban tetszik - vizuálisan - ha a női oldalát mutatja, de akkor általában úgy is van öltözve (pl. kampányfotó).
Naná, hogy itthon nem kapható az a két árnyalat, amit szeretnék.
Let’s Skate és Clearwater volt nekem régen, még a Harvey Nicholsról rendeltem, nem is szerettem őket, de amit most, a videóból kinéztem, az nincs itthon.
Örültem volna, ha a Perky-t visszahozzák, de sajnos nem.
Mint jóval 40 felett lévő azt kérdezem, miről beszélsz??? Nem is értem a kérdést.
Visszavontam mindent, már töltik a többi árnyalatot is:
Én holnap benézek egy üzletbe, és személyesen meglesem őket. Egyelőre a Bougiet néztem ki, remélem lesz a boltban is.
Én is a Bougie-t néztem is, nagyon különleges árnyalatnak tűnik, a Babe in Charms-ot, és az ART THERA-PEACHY-t, ami picit hasonlít a Perky-re, amit régen nagyon szerettem.
Kint sajnos még nem, csak a régi 6 árnyalatot látom.
Nekem egy bajom van a Mac-kel az ,hogy 2000 Ft a szállítási díj.
Emlékszem, amikor még 5600 forint volt egy paintpot az ősidőkben…
Nekem is pontosan ez!
Nekem sajnos nem vált be, semmit nem tart, egy csíkban begyűlik. Ennyi pénzért ez azért kicsit gáz. Az általad ajanlott Armanit es CHANEL krémes szemfestéket viszont szívesen kipróbálnám. Azok elég bombabiztosnak tűnnek.