Ne lepődj meg, feltöltve - és kívánságlistás is nálam.
Clinique Even Better Clinical Serum Foundation SPF25 (kremmania.hu)
Én az új Tilbury palettát töltöttem. Még jóváhagyásra vár.
Nagyon jól hangzik ennek a leírása is.
Vízálló
CT palettám még nincs, a karácsonyira majdnem elcsábultam, aztán mégse. De biztos vagyok benne, hogy eljön az ideje, amikor már másként nyilatkozhatok.
Tegnap ezt láttam és izé, nem így képzelem a natural glam-ot A frizurát ha fodrász csinálta, eltörném a kezét, konkrétan leégett. Még mindig nem tudom eldönteni, hogy vicc vagy komoly.
Jajj, mit is mondjak. Hogy miket meg nem nézel?? Iyen erősen szenzitív bőrrel azért ebben a szakmában, háát. És igen, láttunk már finomabb szemsminket is ebben a műfajban… Az alapozó legalább jól teljesített. Van iyen ecsetem, amit használ, de nem jutna eszembe, hogy az alapozó után minden mást ugyanazzal vigyek fel. Érdekes…
A bőre még oké, legalább látni a fedést, de a haja🤦
Meg az egész video, egyszer leejtett valamit, lehajol érte, az ilyet kivágják szerintem.
Én már rendeltem is
Rendeltem is, bár nem voltam elég gyors, mert az 50- es már nincs készleten. De egy 30-ast rendeltem, nagyon kíváncsi vagyok rá.
Azta, én még tudtam rendelni. Ennyiért vinni fogják, mint a cukrot.
Szerintem is, hamar készlet hiányos lesz…
Nem is értem miért nem rendeltek többet, na mindegy. Örülök, hogy még tudtam spf 50-eset venni.
Hű, ezeket tuti kipróbálom, ha fogytán lesznek a fényvédőim, a fluid jól hangzik zsíros bőrre.
Tauz Nóra régebbi videojaban megemlítette ezt a márkát. Azt hiszem ő Amazonrol szerezte be.
Wow, nagyon olcsó! Jó ez a márka?
Az majd kiderül, de kb. DM-es áron van, testre mindenképpen el tudom használni.
A webshop, a saját márka és a tulajdonos miatt bizalmat érdemel.
Megint van 50-es.
Meggyőztetek! Habár nem kéne most vásárolnom, de a jó ár miatt rendeltem a kétféle 50-es SPF-ből, úgyis meg akartam lepni anyukámat egy fényvédővel.
Na erről lemaradtam! Nem mintha nem lenne még itthon egy 100 milis meg egy 50 milis bontatlan fényvédő, az ugyanilyen bontottak mellé
Olyan sokan rácsaptak, hogy most délutánra már szinte mind készlethiányos…