Új termékek, várható kollekciók - kívánságlista vagy kihagyod?

Ne lepődj meg, feltöltve - és kívánságlistás is nálam.
Clinique Even Better Clinical Serum Foundation SPF25 (kremmania.hu)

1 Likes

Én az új Tilbury palettát töltöttem. Még jóváhagyásra vár.
Nagyon jól hangzik ennek a leírása is.
Vízálló :heart:

1 Likes

CT palettám még nincs, a karácsonyira majdnem elcsábultam, aztán mégse. De biztos vagyok benne, hogy eljön az ideje, amikor már másként nyilatkozhatok. :upside_down_face:

1 Likes

Tegnap ezt láttam és izé, nem így képzelem a natural glam-ot :rofl: A frizurát ha fodrász csinálta, eltörném a kezét, konkrétan leégett. Még mindig nem tudom eldönteni, hogy vicc vagy komoly.:sunglasses:

3 Likes

Jajj, mit is mondjak. Hogy miket meg nem nézel?? Iyen erősen szenzitív bőrrel azért ebben a szakmában, háát. És igen, láttunk már finomabb szemsminket is ebben a műfajban… Az alapozó legalább jól teljesített. Van iyen ecsetem, amit használ, de nem jutna eszembe, hogy az alapozó után minden mást ugyanazzal vigyek fel. Érdekes…

1 Likes

A bőre még oké, legalább látni a fedést, de a haja🤦
Meg az egész video, egyszer leejtett valamit, lehajol érte, az ilyet kivágják szerintem.:grin:

2 Likes

Skinsmart, új fényvédők. Nagyon jó áras.:heart_eyes:
https://skinsmart.hu/markak/altruist.html

10 Likes

Én már rendeltem is :blush:

2 Likes

Rendeltem is, bár nem voltam elég gyors, mert az 50- es már nincs készleten. De egy 30-ast rendeltem, nagyon kíváncsi vagyok rá. :slightly_smiling_face:

1 Likes

Azta, én még tudtam rendelni. Ennyiért vinni fogják, mint a cukrot.

1 Likes

Szerintem is, hamar készlet hiányos lesz…

Nem is értem miért nem rendeltek többet, na mindegy. Örülök, hogy még tudtam spf 50-eset venni.

Hű, ezeket tuti kipróbálom, ha fogytán lesznek a fényvédőim, a fluid jól hangzik zsíros bőrre. :slight_smile:

Tauz Nóra régebbi videojaban megemlítette ezt a márkát. Azt hiszem ő Amazonrol szerezte be.

Wow, nagyon olcsó! Jó ez a márka? :slightly_smiling_face:

Az majd kiderül, de kb. DM-es áron van, testre mindenképpen el tudom használni.
A webshop, a saját márka és a tulajdonos miatt bizalmat érdemel.:blush:

2 Likes

Megint van 50-es.

2 Likes

Meggyőztetek! :joy: Habár nem kéne most vásárolnom, de a jó ár miatt rendeltem a kétféle 50-es SPF-ből, úgyis meg akartam lepni anyukámat egy fényvédővel. :blush:

2 Likes

Na erről lemaradtam! Nem mintha nem lenne még itthon egy 100 milis meg egy 50 milis bontatlan fényvédő, az ugyanilyen bontottak mellé :joy:

Olyan sokan rácsaptak, hogy most délutánra már szinte mind készlethiányos… :cry: