Majd írj, hogy mire jutottál
Elvileg a Lookfantastic és a Feelunique is szállít Magyarországra, náluk is van UD. Az mondjuk valóban kérdés, hogy lesz-e náluk is a GoT? Még őket amúgy nem próbáltam, de gondolom hasonlóak, mint a Beauty Bay vagy a Cult Beauty, ezekkel jó a tapasztalatom.
Persze kérdés, hogy mi lesz brexit ügyben, mert ha egyszerűen kizuhannak az únióból, és vámot + vámkezelési költséget kell fizetni, akkor még elgondolkodom, hogy ér-e nekem kb. plusz még 10ezret ez a paletta…
Igen, ugyanolyan megbìzhatòak, mint a bb es a ch, rendeltem màr tőlük
@Amadea, megkèrdezem szìvesen az fb csopiban az USA rendelèst. Mert többen is fognak rendelni.
Most olvastam, hogy a Smoke Sessions paletta jön a beauty bayre
VÁÁÁÁÁ!!! KÖSZIIIIIII!!!
Bocsánat, lelkesedésem határtalan.
Hol olvastad?
Instagramon
Köszi szépen! Remélem, a BB mihamarabb küld egy bazi nagy hírlevelet ezzel.
Sziasztok,
Nem tudom jó helyre írom, szoktam néha olvasni a fórumot és tudom hogy többen szemeznek az alábbi palettával. Most van egy eladó zsibin
Én többször rendeltem a feeluniqueről. Futár hozza a csomagot. Sokkal megbízhatóbb, mint a Beauty Bay, és jobban csomagolnak, mint a Cult Beautynél.
Húúú, csajok! Gyönyörű élőben az új Jeffree Star paletta, legközelebb tutira megrendelem, ha készleten lesz!
Gondolom, nem a Marionnaudban láttad.
Nem, vettem hétvégén egy Certifeye palettát egy lánytól a zsibin, ma mentem érte, és pont ma jött meg neki, úgyhogy megmutatta (gondolta, hogy én értékelni fogom, mert nem ez volt az első üzletünk, beszélgettünk már :D).
Sokkal szebb, mint gondoltam, és tényleg tök jók benne a színek.
KM-esek egymás között. Én még a kosárba is beraktam, aztán kivettem a Blue Bloodot, megálmodom a legközelebbi restockig, kell-e nekem.
(Hogyne kéne! Meg a lottónyeremény…)
Én nagyon idegenkedem tőle. A blood sugar a bordós színekkel nagyon tetszik, de ezek a kékek, mindig a 80-as évekbeli sminket juttatja az eszembe: csak egy világoskék vagy sötétkék szín az egész szemhéjon. Naaagyon utáltam ha megláttam valakin És hozzá fekete festett szemöldök És ha kékre vágyom otta Natasha purple blu úgyhogy le is beszéltem magam teljesen
Én is azt hittem, hogy ilyen, de tényleg nagyon meggyőző volt élőben.
Nekem amúgy az nem tetszik a JS palettákban, hogy olyan nagy helyet foglalnak.
Eléggé. Nagyon ötletesek meg minden, de lehetetlen őket tárolni meg kézben tartani.
Hát ööö, szerintem koporsó alakú.
Melyik? Az Alien?
nemigazhogynincsmega20karakter