Új termékek, várható kollekciók - kívánságlista vagy kihagyod?

Majd írj, hogy mire jutottál :slight_smile:

1 Likes

Elvileg a Lookfantastic és a Feelunique is szállít Magyarországra, náluk is van UD. Az mondjuk valóban kérdés, hogy lesz-e náluk is a GoT? Még őket amúgy nem próbáltam, de gondolom hasonlóak, mint a Beauty Bay vagy a Cult Beauty, ezekkel jó a tapasztalatom.

Persze kérdés, hogy mi lesz brexit ügyben, mert ha egyszerűen kizuhannak az únióból, és vámot + vámkezelési költséget kell fizetni, akkor még elgondolkodom, hogy ér-e nekem kb. plusz még 10ezret ez a paletta…

Igen, ugyanolyan megbìzhatòak, mint a bb es a ch, rendeltem màr tőlük

2 Likes

@Amadea, megkèrdezem szìvesen az fb csopiban az USA rendelèst. Mert többen is fognak rendelni.

1 Likes

Most olvastam, hogy a Smoke Sessions paletta jön a beauty bayre :slight_smile:

1 Likes

VÁÁÁÁÁ!!! KÖSZIIIIIII!!! :heart_eyes::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:
Bocsánat, lelkesedésem határtalan.
Hol olvastad?

1 Likes

Nagyon kedves tőled, köszi, elvileg jön a BeautyBayre @macooka információi szerint.:slight_smile:

Instagramon :slight_smile:

3 Likes

Köszi szépen! Remélem, a BB mihamarabb küld egy bazi nagy hírlevelet ezzel.:smiley:

Sziasztok,
Nem tudom jó helyre írom, szoktam néha olvasni a fórumot és tudom hogy többen szemeznek az alábbi palettával. Most van egy eladó zsibin :slight_smile:
PNG

1 Likes

Én többször rendeltem a feeluniqueről. Futár hozza a csomagot. Sokkal megbízhatóbb, mint a Beauty Bay, és jobban csomagolnak, mint a Cult Beautynél. :smiley:

3 Likes

Húúú, csajok! Gyönyörű élőben az új Jeffree Star paletta, legközelebb tutira megrendelem, ha készleten lesz! :heart_eyes:

3 Likes

Gondolom, nem a Marionnaudban láttad.:frowning:

Nem, vettem hétvégén egy Certifeye palettát egy lánytól a zsibin, ma mentem érte, és pont ma jött meg neki, úgyhogy megmutatta (gondolta, hogy én értékelni fogom, mert nem ez volt az első üzletünk, beszélgettünk már :D).
Sokkal szebb, mint gondoltam, és tényleg tök jók benne a színek.

2 Likes

KM-esek egymás között.:slight_smile: Én még a kosárba is beraktam, aztán kivettem a Blue Bloodot, megálmodom a legközelebbi restockig, kell-e nekem.
(Hogyne kéne! Meg a lottónyeremény…)

3 Likes

Én nagyon idegenkedem tőle. A blood sugar a bordós színekkel nagyon tetszik, de ezek a kékek, mindig a 80-as évekbeli sminket juttatja az eszembe: csak egy világoskék vagy sötétkék szín az egész szemhéjon. Naaagyon utáltam ha megláttam valakin :smiley: :smiley: És hozzá fekete festett szemöldök :smiley: És ha kékre vágyom otta Natasha purple blu úgyhogy le is beszéltem magam teljesen :rofl:

1 Likes

Én is azt hittem, hogy ilyen, de tényleg nagyon meggyőző volt élőben.
Nekem amúgy az nem tetszik a JS palettákban, hogy olyan nagy helyet foglalnak.

Eléggé. Nagyon ötletesek meg minden, de lehetetlen őket tárolni meg kézben tartani.

Hát ööö, szerintem koporsó alakú. :astonished:

Melyik? Az Alien?
nemigazhogynincsmega20karakter

1 Likes