Onlinepharma.hu oldalon rendeltem pár napja, éppen akcióban kaphatók a cerave termékek, 2 nap alatt meg is kaptam.
Köszi mindenkinek tudom, hogy rendelni is lehet, csak kíváncsi voltam, hogy esetleg látta-e valaki élőben.
Itthon már látom élőben És sajnálattal látom a dobozán, hogy már ez a márka is a L’Oréalé.
Érdekes, hogy a Nabla, Jeffree és a Juvia is jön ki alapozóval-korrektorral.
Gyönyörűséges színek! Elsőre a Renegade és Fyre színeken akadt meg a tekintetem
Az enyém az összes csillogóson.
Tegnap már bepakoltam néhányat a kosárba, meg egy jelly szemfestéket, a zöld gél szemceruzát, aztán kitöröltem az egészet… hátha lesz egy 20%-os sitewide akció vagy ilyesmi.
Az új üres paletták is nagyon jól néznek ki.
Én is egy akcióra várok. Biztosan lesz. Engem az sem zavar, ha két hónap múlva tudom megvenni őket.
Én ingyenes szállításra várok, ha csak év végén lesz újra, akkor akkor lesz, kívárom.
Tegnap este először elkapott az érzés, hogy moströgtönkell, aztán rájöttem, hogy dehogy. Addig legalább lesznek swatchok.
Régebben én mindig azonnal akartam. Most már úgy vagyok vele, hogy inkább várok.
Bizony, nem szaladnak el. És ki tudja, lehet, hogy a kiszemelt dolog helyett másvalami jobban megtetszik (velem már ez is előfordult).
Visszatér a Melt Smoke Sessions palettája… ajjaj nekem.
4.20-án elvileg.
Ó de csodásak azok a zöldek!
Borzasztó gyönyörűek!
Az UD 5 nap múlva jelenik meg. Én már eldöntöttem, hogy palettát biztosan veszek, a többi attól függ, hogy marad-e UK az únióban. Ha igen, és nem kell rá vámot fizetni, akkor valószínűleg rendelek egy ceruzát is és az egyik ecsetet. Ha nem, akkor marad csak a paletta. Meg még attól is függ, hogy most feliratkoztam a uk webshop mailing listjére, és kaptam egy 10%-os kupont, és hogy az érvényes lesz-e a GoT kollekcióra.
Nekem is a ceruzák tetszenek. A paletta nem csigázott fel, szép-szép, de vannak ilyen színeim.
Te honnan fogod rendelni? Gyakran rendelek külföldről, de ez most ismeretlen terep nekem. Azt sem tudom, hogy csak a hivatalos oldalon lesz-e kapható vagy máshol is. A hivatalos UK oldalon azt találtam, hogy csak az Egyesült Királyság területén belül szállítanak. Már elkezdtem aggódni, hogy lecsúszok róla, légyszi segíts
Afene, én ezt eddig meg sem néztem.
Ha nem találok egyéb lehetőséget, akkor lehet írok majd Editnek.