Új termékek, várható kollekciók - kívánságlista vagy kihagyod?

Jaaaj, én nem szeretem a kéket, de az a paletta nagyon szép!

1 Likes

Valóban gyönyörű, nagy kényszert érzek, hogy megrendeljem. Viszont én a Jeffree videóján kívül mást nem láttam róla, és sajnos nagyon úgy érzem, hogy nem való igazából nekem.
Szóval mindenképpen megnézek róla még videókat, swatchokat. A minősége biztosan rendben van, csak nem hiszem, hogy az én színeim.

1 Likes

Szerintem ő nagyon okosan rakja össze a palettáit, bőven vannak bennük jó kis satírszínek és visszafogottak a vadabb árnyalatok mellett, és a szolidabbak se a sima barna-barnák, hanem kicsit mások (ezt jól megmondtam). És élmény őket használni.
Én el tudom rajtad képzelni a kéket, de isten mentsen a bujtogatástól.:slight_smile: Tuti, hogy hamar elkapkodják, egyszer 26 perc alatt, mire észrevettem a Beauty Bayes hírlevelet, már el is fogyott a restockolt Blood Sugar és Alien is.

2 Likes

:joy: A FERTŐ
De most amúgy is ott lesz az UD GoT kollekció, ami valószínűleg limitált lesz, ez viszont valószínűleg nem, szóval akkor már inkább most azt.
Főleg, hogy azt a férjem is lelkesen támogatja, míg a Jeffree videóját azért nem merném megmutatni neki. Meg úgy egyáltalán a fickót sem. :rofl:

3 Likes

TÉRDIG GÁZOLUNK A FERTŐBEN!
Az UD paletta nagyon ötletes meg biztos jó, de annyira nem mozgatnak meg a színek.

2 Likes

Hát mondjuk kell hozzá egy nagy adag rajongás. :smiley:
Hogy mást ne mondjak, most újra nézzük az eddigi évadokat, hogy mire jön a 8. évad, mindenre emlékezzünk. Vannak pólójaink, bögréink, figurák (Jon Snow, white walker, éjkirály, sőt nekem még sárkányom is van (Viserion). De voltunk Djamin Rawadi GoT koncertjén is, szóval egy GoT paletta már - mondhatni - kötelező.

Elképzelem, hogy a férjed cukin lelkendezik felette és szinte irigyel, hogy milyen jó játékod van.:smiley:

2 Likes

Tati csinált róla videót: https://youtu.be/JpZNG_zC7Kg

1 Likes

Új Too Faced paletta.
Amikor megláttam ezt a képet, azon gondolkodtam, hogy vajon a Too Facednél láttak-e már pávát, vagy mi okból választották ezt a külső megjelenést ehhez a belsőhöz? :roll_eyes:

FB_IMG_1554144227284

FB_IMG_1554144633144

szép de sok a hasonló szín :frowning: Jobban tetszene fele ennyi de változatosabb színekkel. En sem értem mitől pávás :frowning:

1 Likes

Engem a tarte ünnepi palettákra emlékeztet. Azoknak ilyen pollkorrekt a színválasztása. Vannak színek, de még véletlenül sincs semmi extrém… A pávát azért sem értem, mert ez elvileg a natural vonal, szóval itt igazán nem a pávára szeretne hasonlítani a kedves vevő :sweat_smile:

1 Likes

Gyönyörű a csomagolás, de ezek a színek nagyon laposak. Engem nem győzött meg.

1 Likes

Ahogy tüzetesebben nézem, sok szín ugyanaolyan, mint a karácsonyi Gingerbread spice-ban. Az megvan és imádom.

1 Likes

A doboza állatjó, azt elfogadnám.:smiley:
A bronzosítót vagy micsodát mellette viszont lehet, hogy egyszer megrendelem.

2 Likes

Igen, a csomagolás valóban gyönyörű.

@Amadea a bronzosítóval csak az a baj, hogy tutira nem nyúlnék bele, annyira szép a felülete. :smiley:

1 Likes

Mmmm valószínűleg én is csak nézegetném.:smiley:

sziasztok! főleg nem budapestieket kérdeznék… láttatok már cerave-t valamelyik patikában? ha igen, hol? én kérdeztem a benuban, hogy van-e, de azt mondták, hogy a rendszerben ugyan bent van, de nincs raktáron (boltban meg pláne…)
illetve, ha igen, fényvédők is vannak?

Igen, van fényvédős változata is, én pl. egész évben, mint un. városi fényvédőt, ezt az spf 30-as változatot használom. Egyáltalán nem hagy zsíros érzetét, mert az egyik fő fényvédő benne a fizikai cink-oxid 10.5%, a másik kémiai: Octinoxate 7.5%.Screenshot_20181215-014141

Bocs, hogy a kérdésedre csak részben tudtam válaszolni, de gondolom (remélem), előbb-utóbb a vidéki patikákat is feltöltik ezzel az új amerikai brand-del.

Én a Sugárban a patikában láttam a múlt héten CeraVe-t. Nem állítom, hogy mindenféle termék volt a polcokon, de a lemosójukat és a hidratálójukat láttam.

1 Likes

Nem teljes választék, de Notinon is van néhány termék. Én most onnan rendeltem lemosót, mert más is kellett.

1 Likes