Ezt most nem tzdom értelmezni, ez valami újdonság?
Csak az alapozót láttam a Müllerben, és vettem is egyet…
Korrektor is volt, de mivel most teljes a szerelem az Essence-szel, ezért azt meg sem néztem.
Nagyon szuperek ezek az új termékek! A kis paletta és egy-két rúzs biztosan KELL!
Az alapozót már kipróbáltad?
Még nem, most minden este könyvet/füzetet fedek, és csak ma vettem.
Melyikben voltál, a Kökiben/Blahán?
Kökiben. De a 4-ből csak 2 szín volt, bár a teszter alapján mindenképpen a 020-at vettem volna (az neutral).
Bocs, nem 004
Köszi! Akkor nem támadom meg a Blahát.
Amúgy az a vicc, hogy a Catrice német oldala szerint 21 szín létezik belőle…
Komolyan nem értem, miért nem hozzák be az összes színt, legalább online… ne mondják már, hogy a magyar nőknek négyféle színe és alaptónusa van, és kész, mert nem így van és rengeteg külföldi él nálunk.
Tudom, hogy nem nagyon szeretitek az I Heart Revolutiont, de nézzétek meg milyen jó kis kollekció ez, főleg egy olyan kávémániásnak mint nekem Imádom azokat a bronzereket
Tegnap pont a Sprinkles pirosító+highlighterrel sminkeltem (találtam hozzávaló erősebb szálú ecsetet is a gyűjteményemben amivel jobb használni ) És megállapítottam, (újfent) hogy de tuti ez a termék!
De cuki
De muris, hogy 4 napja (sincs) vége a nyárnak
Amúgy nekem is most lett nemrég egy színes Revolution palettám és swatcholva nagyon tetszett, úgyhogy szerintem azt használni is fogom :)).
Nagyon jól néz ki a bronzer .
Nekem a kicsi paletta tetszik a bronzosítók egy kicsit sárgásnak tűnnek, bár lehet, hogy csak a szerkesztés miatt