Új termékek, várható kollekciók - kívánságlista vagy kihagyod?

Sztem nem új, csak bedobták újra. Nem mintha nagyon követném a Mac-et, de a Studio Fix család régóta létezik úgy tudom.

1 Likes

Én a Blahán találkoztam vele, kb.1 hete.

1 Likes

Ohh, akkor azt már széthordták a nők.:smiley:

1 Likes

Lehet! :candy:

1 Likes

A Nudeot rendeltem meg. Még milyen jó, hogy nem a mini Glamet :smiley:.

Egy videó a színekről közelről, és minták:

5 Likes

Bocsánat, az előbbi bejegyzést neked szántam kedves @Mse . Csak a technika ördöge miatt folytatok magammal eszmecserét :smiley: .

2 Likes

Atyám, az a folyékony, úristen, de gyönyörűek. Én nagyon szeretem a folyékonyakat (Armani Eye tint, Chanel ombre premiere laque van meg, na, ezek extra tartósak).
Várom majd a beszámolódat, mert szemhéjfestékem még nincs Natasha Denona-tól, három mini arcpalettám van, abból az egyik highlighter kipottyant, de megtartottam, mert a benne maradt duochrome rózsaszín olyan gyönyörű, hogy a szememre is kenem, és azóta is keresem a szemfesték változatát.

Én pont azon agyaltam, hogy a mini Glam-et megrendelem (mániákusan imádom a miniket). :heart_eyes:

1 Likes
5 Likes
4 Likes

Selena Gomez dobott új márkát a piacra

Nekem nagyon tetszik a csomagolás, nagyon szép letisztult és elegáns, de szerintem Rihanna-nál ugyanezt a koncepciót látjuk :confused:

1 Likes

A csomagolás nekem is bejön :slight_smile: Fiatalos, csajos, de nem tinis, elég elegáns és a formák is jópofák.

1 Likes
1 Likes

Fene vigye el, ezek is egészen bejönnek:

image

11 Likes

Továbbá ha valaki még nem unná a CP-t:

image

Kicsit sablonos, de ezek a lágy színek egészen bejönnek… :smiley: Szeretem a korallt.

7 Likes

Szépek. :slight_smile: Ezt a 3x3-as palettát a legtöbb gyártó beveti. Nem túl sok szín, nem túl kevés, mindegyik kombinálható benne, hordozható méret. Ha még tükröt is tesznek bele akkor pláne kelendőek. :sparkling_heart:

2 Likes

A harmadikat én is elfogadnám!

1 Likes

image
Ez olyan nagy csalódás, hogy mindjárt elsírom magam :sob:
Olyan tervezte szerintem, aki nem is ismeri igazán a sorozatot. Mikor adna valaki Phoebe-nek bordó rúzst, komolyan? :sleepy:
Egyedül a lila tükör az, ami érdekel (a képen nincs rajta), de kézitükört meg nem is használok :frowning: Lesz még második launch, remélem az már jobb lesz (és nem hagyják ki az Ichibanos ziccert).

3 Likes

Nekem is fura… valószínűleg úgy voltak vele, hogy mindegy, rányomják, hogy •Friends• és ezzel eladható lesz😒

2 Likes

Nem néztem a sorozatot. De ha ennyire gyenge lett volna anno az UD GoT kollekciója tuti nem vettem volna belőle semmit.
Ez nagyon gagyi és unalmas lett. Sajnálom azokat akik várták és meg akarták, vagy az imádat miatt meg fogják venni.

2 Likes

Én nagyon meg akartam venni, de így nem fogom.
Megnézem a második launchot és reménykedek hogy jobb lesz, bár elvileg lesznek még cuccok most is, mert ezek csak az Ulta-ban elérhető cuccokat mutatják.