Új termékek, várható kollekciók - kívánságlista vagy kihagyod?

Új Nars paletta, limitált kiadás:

Ma este pedig új alapozót harangoznak be, nagyon kíváncsi vagyok rá:

3 Likes

Komolyan??? Hm🤔
Asszem ki kell próbáljam, hogy magam is eldönthessem :sweat_smile:
Megkérdezhetem miben jobb az ABH vagy miben gyengébb szerinted a ND?
Csak érdekel, bármit írsz elfogadom. Nincs még ND-m.

1 Likes

Smashbox a Notinon:

5 Likes

Bobbi Brown is:

1 Likes

Nekem ket Denonam volt, a Love es a Sunrise. Es bizony mindenfele alappal koptak, barmennyire is kompakt es meses a szemnek, illetve a csillamosak pigmentaltsaga nekem keves volt. A sultry ABH szuper volt, pigmentalt, tartos, klassz kombinaciokkal.

2 Likes

Az mennyire ‘beteg’, ha nekem az új Denonára és az ABH Sultry-ra is fáj a fogam?! :smile:
Természetesen ez a kérdés egy ilyen csoportban csupán költői volt. :rofl:

4 Likes

Nekem szerencsére ez az 1 denona nem tetszik. :hugs:

3 Likes

Nekem meg nagyon, fene vinné el. :smiley:

2 Likes

Nekem ez a paletta őrülten tetszik :heart_eyes:

4 Likes

@Anheszenamon, ez olyan neked valo kombo😉

1 Likes

Tökéletesen az én színeimet tartalmazza.

4 Likes

Mondjuk, a bronze palettaja is😂

1 Likes

Azt meg akartam venni zsibin de vki leütötte előttem :roll_eyes:

2 Likes

Màs szerint is hasonlít úgyhogy nem vagyok totál vak. Nekem azért elég az egyik…érdekel a Sultry de a ND formula is nagyon böki a csőröm,hogy mi ez a hype körülötte és asszem a ND mellett fogok dönteni.
ABH-tól a soft glam is érdekelne mint meleg glam paletta. És szupi lenne minél több ABH egymás mellett, már csak a látvány miatt is😆 de ez a ND is kéne. Csak.az nem illik majd a sorba🤪Screenshot_20200901-205424_Instagram

4 Likes

Lattad instan a swatchokat róla? :crazy_face: Orgazmikus, en biztosan megveszem, kikoplalom az árát. :see_no_evil:
Örülök, hogy JSC palettajat nem rendeltem meg ész nélkül.

2 Likes

A formula miatt nem elég nekem az egyik. :grin:
ND-t fogom elsőre megvenni. Sultryt probalom majd zsibin kifogni. :upside_down_face:

2 Likes

Legalább tutira össze fogod tudni hasznosítani de asszem kismillió összehasonlít videó lesz.
Annyi declutter videót néztem mostanság és a Sultryt ha valaki kirakta most bánhatja, mert nem tudja majd összevetni.

1 Likes

Én az ilyen uncsi színeket szeretem. Sztem ezekkel tudok szép sminket készíteni. Erősebb papagáj színekhez nincs elegendő ügyességem.

2 Likes

Én néhány napja adtam be a derekam, és rendeltem egy mini ND palettát. Remélem hamar megérkezik és még lesz időm tesztelni a szemhéjpúdereket a Glam megjelenése előtt. :slight_smile:

Ennek a palettának a színei végre uncsik :wink:. Nem szívesen adok ki ennyi pénzt (még akkor is, ha jóval olcsóbb, mint a hagyományos méretű palettái). De ha mégis, akkor biztos olyat veszek, amit ki is használok. Ez a darab pedig tökéletesen megfelel a feltételeknek :blush:.

4 Likes

Csatlakozom az uncsi, ám kihasználható színű palettákat szeretők táborához.

Melyik mini ND palettát rendelted? :crazy_face:

4 Likes