Új Nars paletta, limitált kiadás:
Ma este pedig új alapozót harangoznak be, nagyon kíváncsi vagyok rá:
Új Nars paletta, limitált kiadás:
Ma este pedig új alapozót harangoznak be, nagyon kíváncsi vagyok rá:
Komolyan??? Hm🤔
Asszem ki kell próbáljam, hogy magam is eldönthessem
Megkérdezhetem miben jobb az ABH vagy miben gyengébb szerinted a ND?
Csak érdekel, bármit írsz elfogadom. Nincs még ND-m.
Smashbox a Notinon:
Bobbi Brown is:
Nekem ket Denonam volt, a Love es a Sunrise. Es bizony mindenfele alappal koptak, barmennyire is kompakt es meses a szemnek, illetve a csillamosak pigmentaltsaga nekem keves volt. A sultry ABH szuper volt, pigmentalt, tartos, klassz kombinaciokkal.
Az mennyire ‘beteg’, ha nekem az új Denonára és az ABH Sultry-ra is fáj a fogam?!
Természetesen ez a kérdés egy ilyen csoportban csupán költői volt.
Nekem szerencsére ez az 1 denona nem tetszik.
Nekem meg nagyon, fene vinné el.
Nekem ez a paletta őrülten tetszik
Tökéletesen az én színeimet tartalmazza.
Mondjuk, a bronze palettaja is😂
Azt meg akartam venni zsibin de vki leütötte előttem
Màs szerint is hasonlít úgyhogy nem vagyok totál vak. Nekem azért elég az egyik…érdekel a Sultry de a ND formula is nagyon böki a csőröm,hogy mi ez a hype körülötte és asszem a ND mellett fogok dönteni.
ABH-tól a soft glam is érdekelne mint meleg glam paletta. És szupi lenne minél több ABH egymás mellett, már csak a látvány miatt is😆 de ez a ND is kéne. Csak.az nem illik majd a sorba🤪
Lattad instan a swatchokat róla? Orgazmikus, en biztosan megveszem, kikoplalom az árát.
Örülök, hogy JSC palettajat nem rendeltem meg ész nélkül.
A formula miatt nem elég nekem az egyik.
ND-t fogom elsőre megvenni. Sultryt probalom majd zsibin kifogni.
Legalább tutira össze fogod tudni hasznosítani de asszem kismillió összehasonlít videó lesz.
Annyi declutter videót néztem mostanság és a Sultryt ha valaki kirakta most bánhatja, mert nem tudja majd összevetni.
Én az ilyen uncsi színeket szeretem. Sztem ezekkel tudok szép sminket készíteni. Erősebb papagáj színekhez nincs elegendő ügyességem.
Én néhány napja adtam be a derekam, és rendeltem egy mini ND palettát. Remélem hamar megérkezik és még lesz időm tesztelni a szemhéjpúdereket a Glam megjelenése előtt.
Ennek a palettának a színei végre uncsik . Nem szívesen adok ki ennyi pénzt (még akkor is, ha jóval olcsóbb, mint a hagyományos méretű palettái). De ha mégis, akkor biztos olyat veszek, amit ki is használok. Ez a darab pedig tökéletesen megfelel a feltételeknek .
Csatlakozom az uncsi, ám kihasználható színű palettákat szeretők táborához.
Melyik mini ND palettát rendelted?