Azt hittem a mini válogatás lesz a nagyból. Ha lenne ilyen mini azt szeretném.
A fürdőgatyás rész már elég vicces volt, a végére vmi edénykészlet kellett volna még.
Ja! Egy szép dísztányér Jeffree arcával
A dézsából azt hittem, hogy törölközőt fog előhúzni. Nekem ez már bőven sok! Persze amíg veszik…
A kicsi tetszik. A nagyban kb.nekem a fele elég lett volns
A nagy is tetszetős, bár nem használnám ki. Na de a kicsi. Az már na
Nem szoktam tusfürdőre gerjedni, de ezt azért majd megnézem a legközelebbi Rossmannos látogatásnál.
Én is ráizgultam, hogy milyen szupi tüsfürdő, erre azt néztem, hogy ez habfürdő… Bár azt szeretem
És tényleg!
Szerintem írjunk nekik, hogy tusfürdőben is akarjuk!
Igen, nem lenne rossz Most voltam dm-ben, ott is van most valami cukros illatú új, nem bírtam ki beszereztem… Pedig szó szerint van itthon legalább 15 tusfürdőm.
Ezt a tusit muszáj reklámoznom, már a 4.- et fogyasztom el belőle. Az illata vmi fenomenális, friss, ubis, jázminos, zöld teás.ü, aloés És ami a legjobb ,hogy nem viszket a bőröm, pedig illatosított. Egész nyáron ezt használom, remélem marad sokáig és nem szüntetik meg.
Nem találom a posztot, és hogy ki írta, hogy a pinkpandán kapható az essence új kékes palettája, de hálásan köszönöm !!! ugyanis minden német online shopban hiánycikk. De pinkpandán még kapható. Meg is rendeltem .
Én most visszafogtam magam, és nem rendeltem meg.
Mondjuk nem volt nehéz, mert őt viszont megrendeltem a héten, már úton is van.
Már viszket a tenyerem, ha rá gondolok…
Nesze neked low buy micsoda színkavalkàd
Pont nekem való!
Én most a barna tesójával szemezek nagyon, de azt hiszem nem is a palettát kívánom annyira, hanem a vásárlás örömét.
Micsoda színORGYa!
Hát igen. De ha megnézitek, annyira okosan van összerakva ez is! Egymással harmonizáló színek csoportjai, de ugyanakkor ellentét párosítás is simán lehet vele.
Nem beszélve arról, hogy milyen jól fog illeszkedni a Carnival XL Pro palettával.
Amikor megláttam, kérdés nem volt, hogy meg fogom venni, mert KELL!
Én is :/, bár a kék palettában lévő kék színekért nagyon dobog a szívem :/, de nem rendeltem meg, nem sokára jön az egyetem újra, most már szeptemberig nem szeretnék költeni.