Halogatom egy ideje, de sajnos ismerem magam annyira, hogy katasztrófa lenne És még rosszul is érezném magam Most is így jártam, mondom hurrá, nem veszek semmit. Erre tegnap a zsibin lecsaptam a Colourpop going coconuts palettát
Ezért is írtam, hogy ne úgy mint én, mert szerintem életemben nem költöttem annyit egy hónap alatt, mint júliusban…
Emlékszem, igen A sok kis szépség, amiket megmutattál nekünk is
És ha minden igaz, akkor lesz még egy ámokfutásom a hónapban, és a taliról ne is beszéljünk
Nekem is ez volt januárban, megfogadtam a low buyt, erre többet költöttem kb mint valaha. Mióta nem fogadok meg semmit, sokkal jobban megy Kb havi 10-20 ezerből megvagyok, ami másnak még mindig sok lehet, nekem viszont semmi…
Pink Pandán is lehet már kapni azt az új Essence palettát, ami sokatoknak tetszett, ráadásul ingyenes a szállítás. https://www.pinkpanda.hu/termek/essence-paleta-sencil-make-a-wish-little-fish-eyeshadow-palette-167_1920
Ajj ezt muszáj volt megmutatnod??
Meg is rendeltem
Nézem!
Jujj, a nagy paletta nagyon nagyon nem gyere be, ellenben a mini orgy jön hozzám és talan a púder.
Nekem is a mini tetszik sokkal inkább. Persze zseniális a koncepció, lehetőleg vedd meg mind a kettőt!
Ez már tiszta teleshop
Igen, mert a nagyban is vannak színek, amelyekért fél karom odaadnám.
Én is úgy látom, hogy a palettákra abszolút nem lesz szükségem, nekem is a púderek keltették fel az érdeklődésemet, azt a Beige árnyalatot megnézem majd!
Most is meghökkentő a csomagolás, ehhez képest visszafogott nude színeket rejt!
Őszintén szólva én nem értem ezt a koncepciót, hogy vegyél meg hatalmas doboz rúzsokat, meg egy rakás ugyanolyan színt különböző tónusokban. Ezt egy sminkes ki tudja használni, de egy egyszerű halandó vásárló, akinek csak 1 feje van 1 tónusban?
A két palettából azért csoda dolgokat lehet kihozni, sokkal többet, mintha csak az egyiket választod. Persze olyan paletta ritkán kerül piacra, amiből minden egyes színt jól tudunk használni. Néhány pan valamiért érintetlen marad…
Na és ez a méret, nem egyszerű tárolni sem!
Ezért van nekem összesen 3 palettám
amiből kettő pontosan Jeffree Star meg egy EL, a többi mind monó.
Hát a tárolás az tényleg egy vicc lehet. Aki gyűjti az ilyeneket az építhet egy külön szobát a házhoz kár, hogy a rózsaszín szaunát nem adják mellé, rohadt jól néz ki! Meg a parókája is érdekelne, nagyon szép.
Neki tárolási problémája biztosan nem lesz, más meg kövesse az ő példáját, költözzön nagyobb házba!