Új termékek, várható kollekciók - kívánságlista vagy kihagyod?

Halogatom egy ideje, de sajnos ismerem magam annyira, hogy katasztrófa lenne :smiley: És még rosszul is érezném magam :smiley: Most is így jártam, mondom hurrá, nem veszek semmit. Erre tegnap a zsibin lecsaptam a Colourpop going coconuts palettát :joy:

5 Likes

Ezért is írtam, hogy ne úgy mint én, mert szerintem életemben nem költöttem annyit egy hónap alatt, mint júliusban… :see_no_evil::woman_facepalming:

3 Likes

Emlékszem, igen :smiley: A sok kis szépség, amiket megmutattál nekünk is :blush:
És ha minden igaz, akkor lesz még egy ámokfutásom a hónapban, és a taliról ne is beszéljünk :smiley:

1 Likes

Nekem is ez volt januárban, megfogadtam a low buyt, erre többet költöttem kb mint valaha. Mióta nem fogadok meg semmit, sokkal jobban megy :smiley: Kb havi 10-20 ezerből megvagyok, ami másnak még mindig sok lehet, nekem viszont semmi… :smiley:

1 Likes
3 Likes

Pink Pandán is lehet már kapni azt az új Essence palettát, ami sokatoknak tetszett, ráadásul ingyenes a szállítás. :slight_smile: https://www.pinkpanda.hu/termek/essence-paleta-sencil-make-a-wish-little-fish-eyeshadow-palette-167_1920

7 Likes

Ajj ezt muszáj volt megmutatnod?? :rofl::rofl::rofl:

3 Likes

Meg is rendeltem :grinning::see_no_evil:

3 Likes
4 Likes

Nézem!

1 Likes

Jujj, a nagy paletta nagyon nagyon nem gyere be, ellenben a mini orgy jön hozzám és talan a púder. :heart_eyes:

3 Likes

Nekem is a mini tetszik sokkal inkább. Persze zseniális a koncepció, lehetőleg vedd meg mind a kettőt! :credit_card:

2 Likes

Ez már tiszta teleshop :joy: :joy: :joy:

2 Likes

Igen, mert a nagyban is vannak színek, amelyekért fél karom odaadnám. :stuck_out_tongue:

1 Likes

Én is úgy látom, hogy a palettákra abszolút nem lesz szükségem, nekem is a púderek keltették fel az érdeklődésemet, azt a Beige árnyalatot megnézem majd!

1 Likes

Most is meghökkentő a csomagolás, ehhez képest visszafogott nude színeket rejt!

1 Likes

Őszintén szólva én nem értem ezt a koncepciót, hogy vegyél meg hatalmas doboz rúzsokat, meg egy rakás ugyanolyan színt különböző tónusokban. Ezt egy sminkes ki tudja használni, de egy egyszerű halandó vásárló, akinek csak 1 feje van 1 tónusban? :confused:

3 Likes

A két palettából azért csoda dolgokat lehet kihozni, sokkal többet, mintha csak az egyiket választod. Persze olyan paletta ritkán kerül piacra, amiből minden egyes színt jól tudunk használni. Néhány pan valamiért érintetlen marad…
Na és ez a méret, nem egyszerű tárolni sem!

1 Likes

Ezért van nekem összesen 3 palettám :nerd_face:
amiből kettő pontosan Jeffree Star :star_struck: meg egy EL, a többi mind monó.
Hát a tárolás az tényleg egy vicc lehet. Aki gyűjti az ilyeneket az építhet egy külön szobát a házhoz :laughing: kár, hogy a rózsaszín szaunát nem adják mellé, rohadt jól néz ki! Meg a parókája is érdekelne, nagyon szép.

3 Likes

Neki tárolási problémája biztosan nem lesz, más meg kövesse az ő példáját, költözzön nagyobb házba! :european_castle: