Júúúúúhúúú, ezt még én is megvenném, pedig jó ideje nem vettem semmit.
Pont ilyen sötétkékeket kerestem.
Lesz a Geek & Gorgeousnek arclemosója
Hol van róla infó? Megvan, köszi.
Van egy pár új Catrice cucc PinkPandán, de olyan áraik vannak most, hogy csak lestem
Pedig a bronzerek szépek
A bronzosítók nekem is nagyon tetszenek, de kezdenek nagyon eltávolodni a régi Catrice árkategóriától sajnos
Na, ebbol a picitb biztos megveszem, mert lefedi a nagy paletta szinskalajat. Kar, hogy a crematedbol nem csinalt picit, arra is lecsapnek😉
Vagy én voltam figyelmetlen, vagy most nincs Jeffree új palettái körül az az apró keverés, mint a Cremated-nél volt, hogy egy hónapig csak a saját oldalán érhető el?
Szerintem nincs, az csak a vírus miatt volt. Bár Amerikában most sem sokkal jobb a helyzet, de Olaszországban gyártat, és elvileg az ottani helyzettel akadtak problémák legutóbb. A Beautybay, ha jól láttam már reklámozza is, hogy náluk is kapható lesz az új kollekció.
Szuper, nagyon köszönöm a megerősítést
Illetve, ma is tanultam valamit, nem is sejtettem, hogy az olaszoknál gyártat.
Olaszországban, ez engem is meglepett, meg voltam róla győződve, hogy minden terméke az USA-ban készül. Legalábbis régebben ezt mondogatta.
De boldog lennék egy mini Cremated palettával…
Megrendeltem a mini Orgy-t.
Te jó ég igen, gondolkodás nélkül!! Főleg ha az inheritance zöldes-szürkés szín is benne lenne
Új NARS alapozó!!! Olyan régen ki akartam próbálni a Sheer Glow-t, de a zsíros-kombinált bőrömre nem mertem, itt egy mattabb alapozó, szeptember 1-től kapható az oldalukon:
Toofaced Pumpkin Spice paletta, és rúzs:
Imádom az Hourglass Ambient Lighting Edit Ghost Palettáját, most a benne lévő pirosítót külön is elkezdték árulni:
Új Melt pirosítók: