Ez annyira gyönyörű . Kell :)).
Csúnya, gonosz, csecsemőket eszik uzsonnára, de ő gyártja a legjobb szemfestékeket!
Ez így van, de be kell valljam, nálam a BPerfect most versenybe került vele…
Ne. Tedd. Ezt. Velem. Ne mondd, hogy annyira jó, mert sírni fogok!
Nee! Megint? Mit lehet tudni, valami sneak peak?
Nekem a cremated paletta mini verzójára lenne szükségem, köszi Jeffree, hogy olvasod
A nude palettámat.
Jaj, itt veszek el. Ezért nem követem célzottan a kedvenc márkáimat, de jó, hogy szóltál És remélem valami olyat alkot, amit nem akarok megvenni
@Amadea: hát, erről most beugrott, mit álmodtam Jeffree ült a kanapéján és a kiskutyák helyett két, fél év körüli kisbabát ölelgetett. Elmondta, hogy béranyával készültek, és alig várja, hogy még legalább 6 gyereke szülessen!
Asszem, nem kéne elalvás előtt Instáznom pedig én nem is szívtam semmit
,kész vagyok…fogd a hősègre
Nem tetszik, hogy azt mondta, hogy a legnagyobb palettája lesz, mert rohadtul elegem van már a nagy palettákból. Nem is tudom őket hova tenni, meg úgy egyébként is… Kisebb panek kellenének mindenhova.
Kisszekrényt is adjon hozzá.
Én már álmodoztam arról, hogy kiszedem a paneket és berakom egy imádnivalóan lapos, téglalap alakú mágneses palettába, de félek, hogy kitörnek a festékek.
30 panos matt nude ?
Izgalmas! Jó lenne!
Na, ez hálistennek nem fog kelleni nekem.
És remélem, hogy hozzá illő rúzsok és szájfények is lesznek. És vajon mi lehet a paletta dobozának jobb felső sarkánál lévő tégelyben?
Oh, hat ha szép, softos nude színek (nem narancsosak) lesznek benne, én simán rámegyek.
Remélem jó sok olyan szín lesz benne, amim már van, vagy legalább nem tetszik Ha nem, akkor szeptembertől becsatlakozom a #lowbuy csapatba
Csak ne úgy, ahogy én…