Új termékek, várható kollekciók - kívánságlista vagy kihagyod?

@asianlover :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

Ez annyira gyönyörű :heart_eyes:. Kell :)).

Screenshot_20200813-102438

4 Likes

Csúnya, gonosz, csecsemőket eszik uzsonnára, de ő gyártja a legjobb szemfestékeket!:smiley:

6 Likes

Ez így van, de be kell valljam, nálam a BPerfect most versenybe került vele… :smiley:

2 Likes

Ne. Tedd. Ezt. Velem.:smiley: Ne mondd, hogy annyira jó, mert sírni fogok!:smiley:

2 Likes

Nee! Megint? Mit lehet tudni, valami sneak peak? :open_mouth: :open_mouth:
Nekem a cremated paletta mini verzójára lenne szükségem, köszi Jeffree, hogy olvasod :kissing_closed_eyes:

6 Likes

A nude palettámat.:heart_eyes:

4 Likes

Jaj, itt veszek el. Ezért nem követem célzottan a kedvenc márkáimat, de jó, hogy szóltál :smiley: És remélem valami olyat alkot, amit nem akarok megvenni :smiley:

2 Likes

@Amadea: hát, erről most beugrott, mit álmodtam :laughing: Jeffree ült a kanapéján és a kiskutyák helyett két, fél év körüli kisbabát ölelgetett. Elmondta, hogy béranyával készültek, és alig várja, hogy még legalább 6 gyereke szülessen!
Asszem, nem kéne elalvás előtt Instáznom :joy: pedig én nem is szívtam semmit :joy:

7 Likes

:sweat_smile:,:joy::yum:kész vagyok…fogd a hősègre

1 Likes

Nem tetszik, hogy azt mondta, hogy a legnagyobb palettája lesz, mert rohadtul elegem van már a nagy palettákból. :smiley: Nem is tudom őket hova tenni, meg úgy egyébként is… Kisebb panek kellenének mindenhova.

4 Likes

Kisszekrényt is adjon hozzá.:smiley:

Én már álmodoztam arról, hogy kiszedem a paneket és berakom egy imádnivalóan lapos, téglalap alakú mágneses palettába, de félek, hogy kitörnek a festékek.

1 Likes
3 Likes

30 panos matt nude ?
Screenshot_20200813-223259_Facebook

8 Likes

Izgalmas! Jó lenne!

Na, ez hálistennek nem fog kelleni nekem. :sweat_smile:

És remélem, hogy hozzá illő rúzsok és szájfények is lesznek. És vajon mi lehet a paletta dobozának jobb felső sarkánál lévő tégelyben? :slight_smile:

Oh, hat ha szép, softos nude színek (nem narancsosak) lesznek benne, én simán rámegyek. :rofl:

Remélem jó sok olyan szín lesz benne, amim már van, vagy legalább nem tetszik :rofl: Ha nem, akkor szeptembertől becsatlakozom a #lowbuy csapatba :smiley:

Csak ne úgy, ahogy én… :rofl::rofl::rofl:

4 Likes