Én a Maleficient pinken akadtam fenn
Néhány színpárosítás nekem is rejtély
Szép a paletta, meg a többi cucc is, de ha már főgonoszokról nevezik el őket, akkor a színek is legyenek olyanok. Ez alatt nem azt értem, hogy minden sötét, hanem igazán van színeket vártam. Így nekem lagymatag. Talán a Shadow man szájfény amire azt mondom, hogy igazán tetszik. Összességében csalódás ez a kollekció, pedig imádom a CP-t, rengeteg cuccom van tőlük. Blur lux rúzsokkal igazán kijöhettek volna, azok a kedvenceim.
Nekem is kicsit csalódás a CP Disney kollekció, mert bár nagyon nagyon menő a csomagolás, a színek korántsem olyan vadak, mint amit az ember elképzel egy gonosz nevének említésekor. Nem beszélve arról, hogy azért eléggé erőltetett mindenkinek külön highlightert, stb. készíteni. Egy youtuber említette, szerintem teljesen helyesen, hogy a vásárlóközönség nem nyitott az extrább színekre, szerinte ezért van kevesebb vad árnyalat.
Nem annyira új kollekció, mint inkább új márka: CeraVe. Én nagyon örülök, hogy végre kapható Magyarországon! Eddig elég macera volt beszerezni, de olyan jó, hogy végre bemegyek a patikába, leveszem a polcról és kész…
Minden patikában kapható vajon, vagy csak bizonyos hálózatban? Te hol vetted?
Neten a SIPO patikában láttam, hogy reklámozzák, de személyesen pl a Sugárban a BENU patikában láttam. Meg is állapítottam, hogy ezért kár volt a feeluniqueról rendelni 2 hete…
Köszi, a Sugár nekem pont jó. És gondolom akkor a többi BENUben is van.
Megjelent BeautyBayen a Nabla Close-Up Futuristic alapozó. Eléggé felkeltette az érdeklődésemet, aztán megláttam, hogy az alkohol az 5. összetevő… Miért? Valaki eloszlatná a kételyeimet vagy ti sem vennétek meg emiatt?
Nekem nem érzékeny a bőröm, de az utóbbi időben én is kerülöm az alkoholt tartalmazó termékeket. Az az ötödik helyen lévő alkohol valóban elég ijesztő egy alapozóban. Én tuti nem venném, főleg amennyibe kerül az a termék.
A Nabla az, aminek én kb. látatlanban megvenném a termékeit, de ez most engem is elbizonytalanít. Mondjuk most egyébként sincs alapozóra szükségem, de ebben az esetben mindenképpen megvárnék jó néhány tesztet.
Annyira dicséritek, szeretitek ezt a márkát és nekem is nagyon szimpatikus, ráadásul pont alapozó keresésben vagyok… de akkor inkább kihagyom.
Ha zsíros a bőröd, akkor az 5. helyen lévő etil-alkohol nem olyan gáz. Ha száraz vagy érzékeny, akkor inkább hagyd ki, sztem is.
Te veszel valamit a kollekcióból? Nekem a csillámos szemceruzák tetszenek egyelőre a legjobban, a palettáról még néznék swatchokat.
A paletta nekem tetszik, bár ha nem ez lenne a tematikája, akkor talán nem ugranék utána. Mondjuk a színek egészen jók.
Itt van róla több kép: https://www.urbandecay.com/game-of-thrones-eyeshadow-palette-urban-decay/ud939.html?cgid=game-of-thrones-makeup-collection#start=1&cgid=game-of-thrones-makeup-collection
Ami viszont a szívem csücske, azok az ecsetek, szerintem nagyon jól néznek ki.
Az ecsetek érdekesek, de a Heatben lévőért annyira nem vagyok odáig, meg más márka pemzlijei jobban érdekelnek.
Köszi, megnézegetem.
Hát igen, az ecseteknek csak a markolataik néznek ki királyul, a fejek annyira nem hatottak meg. De mondjuk ahogy magamat ismerem, egyébként is sajnálnám használni őket.
A Storybookos varázspálcás készletet is csak nézegetni szoktam.
Miért nem használod? Biztos nem kopna meg a nyél vagy ilyesmi.
Nem tom, olyan nekem, mint a Szent Grál. Pedig egyébként jól használható ecsetek (egyszer azért kipróbáltam).
Már arra is büszke vagyok, hogy időnként előveszem, és használom (na azt se túl gyakran, nehogy elkopjon ) a Wizardry and Witchcraft palettát.
Kapható Beauty Bayen a Jeffree star Blue blood kollekció!