Új termékek, várható kollekciók - kívánságlista vagy kihagyod?

Köszönöm, aloés dolgot még nem próbáltam testre, csak ittam a gélt, de ránézek mindenképpen!

1 Likes

Remélem, jó lesz. Amikor legutóbb vettem, 1000 Ft körül volt.

1 Likes

Ez nem is nagy összeg, ennyiért simán megéri a próba bár én már a 10X-esét is kiadom bármire ami beválhat :slight_smile:

1 Likes

Oh az átkos ekcéma :frowning: Megszabadulni nem lehet tőle, de ha kiismered a bőröd viselkedését, nagyon jól visszaszorítható egy-egy kisebb területre, egyre kisebb időszakokra.

Nekem ezek segítettek a legtöbbet (meg a szteroidok, de igyekszem nem eljutni odáig)

Ez a nehézfegyverzet, ha ez nem segít, akkor jön a szteroid. Nagyon örülök hogy rátaláltam, miatta van hogy ezen a télen csak egyszer volt csúnya ekcémám, akkor is a saját butaságom miatt (de legalább megtanultam hogy a C-vitaminos G&G szérum nem nekem való.) Iszonyú nehéz, viaszos krém, annak ellenére vált be hogy erős gyógynövényes illata van, amit kerülni illene. Úgy is szoktam használni hogy arcmosás előtt bekenem vele az ekcémás foltokat hogy ne érje se víz, se lemosó, így pár nap alatt rendbe jön még a “belobbant” ekcéma is. Erre a “szigetelésre” régen gyógyszertári fehér vazelint használtam, de ez jobb. Egy olyan méhviaszos réteget ad ami valamennyire megtartja a sminket is, szóval el lehet kendőzni a vörös foltot anélkül hogy tovább ártanék vele.

https://kremmania.hu/kremek/biomed-csipkebogyo-krem

Ezt is szeretem, olcsó, parfümmentes, néha a sminket is ezzel törlöm le. (kb. olyan hatásfokkal működik mint a bőrgyógyászok által felírt mosdókenőcs, de jobban szereti a bőröm.)

Gyógyszertári alapkrém + szőlőmagolaj + körömvirág-kivonat

Ezt házilag gyártom vízfürdőn, nem rakétatudomány de működik :slight_smile: Testápolóként használom főleg. Szőlőmagolajat önmagában is szoktam arcra, vagy shea vajjal kézre.

Én is feladtam hogy rájöjjek mikor jön elő. Volt hogy spártai módon figyeltem arra, hogy mit és mikor eszek, voltam eleget friss levegőn és nem sminkeltem magam egyáltalán, akkor sem láttam jelentős változást. Max annyit, hogy rájöttem, egy kevés smink jól áll mindenkinek és nem amiatt vannak bőrproblémáim. Inkább arra próbálok figyelni hogy kordában tartsam és kerüljem azokat a dolgokat amik biztosan rontanak, nálam ilyen a habzó lemosók - géles arctisztítók (SLS…), tusfürdő, öblítő, a kémiai hámlasztók (a 2 %-nál hígabb BHA kivételével, az valamiért segít). És a stressz és a fáradtság, igen, de ezek nem javíthatóak varázsütésre :slight_smile:

Bocsi a kisregényért, tényleg a segítő szándék gépeltette le velem :slight_smile:

2 Likes

Köszönöm a sok tanácsot, nagyon kedves vagy :slight_smile: Igaz, a smink-és parfümmentes időszakom sem segített rajtam sem.
Hú sokunknak okoz gondokat ez a borzalmas bőrnyavalya :frowning: Köszönöm mindenkinek, holnap elindulunk férjjel beszerző körútra, beszámolok mi hogy vált be nálam!

Én azt vettem észre, hogy hideg front előtt is “jelez” az ekcéma.Belobban olyan helyen is, ahol épp nincs. Az immunrendszer erősítése is fontos, illetve lehetőleg a stressz kerülése (valamennyire persze, mert a mai életmóddal nem lehet kiiktatni).
Nálam akkor volt a legnyugisabb időszak, amikor egy bizonyos gyógyszer “mellékhatásként” ellenállóbb lettem a mindennapi (influenza, meghűlés…) betegségekkel szemben a szedés ideje alatt.

2 Likes

Tényleg, most megint hidegebb van tegnap-ma, és valóban pl. a nyakam brutálisan viszket megint pedig hétvégén már szép volt. Igen, a stressz pedig abszolút. Bár most alapvetően nyugi van (itthon babázom), de pl. mikor melóban nehéz időszak volt, vakaróztam az irodában is mint a bolhás kutya :frowning:

1 Likes

Létrehoztam egy ekcémás topicot, hiszen egy külön témát érdemel, sajnos.

3 Likes

Totes Meer salz Körperlotion a DM-ből, arcra a cliniqtől a DDML és más parfümmentes krémjei is bejöttek. Most egy tégelyt elhasználtam ebből: https://kremmania.hu/kremek/la-mer-cosmetics-la-mer-med-sea-salt-cream ,nem pirosodott, nem csípett, az állaga tökéletes, ne mtúl zsíros, nem túl vizes és hamar beszívódik. Van még 1 tégely és 1 tubus, azokat is elhasználom. teljesen parfümmentes.

4 Likes

Zoeva The Melody Collection :butterfly:

• szemhéjpúder paletta
  • ötféle szájfény
  • kézi tükör

image

Annyira szép ez a csomagolás, na ez jobban meghat, mint egy JSC Alien :grin:

4 Likes

BH Cosmetics Mini Zodiac paletta: Aries (Kos) $14
Hú, de izgalmas színek… irónia vége

image

Kívancsi vagyok, meddig hódítanak még a narancsos paletták :laughing: Jeffree jókor jött ki a kékes-mentás palettával, kis felüdülés a sok meleg paletta után. Bár nekem nem állnak igazán jól a hideg színek ezért én örültem a meleg összeállításoknak, de lassan érzem hogy csömöröm lesz tőlük.

2 Likes

A csomagolás szép de a színek a lilát kivéve itt is unalmasak nekem :frowning: Valahogy olyan “láttan már” kategória. De legalább biztonsági játéknak jó :slight_smile:

1 Likes

Az a kézitükör elférne nálam :wink:

2 Likes

A csomagolás szép, de én semmi fantáziát nem látok a színekben. Szerintem nagyon unalmas. A ZOEVA tud ennél jobbat én úgy gondolom. A kézi tükör a legjobb közülük szerintem.

2 Likes

Colourpop x Disney Villains Collection (elérhető március 21-től)

Misunderstood paletta ($22) swatchok:
image

Jelly Much-ok ($8):
image

Lux rúzsok ($8):
image

Szájfények ($7):
image

Gliterally Obsessed ($8):
image

Super Shock highlighterek ($10):
image

Hatféle Villains szettben (és egyesével is) kaphatók, melyek tartalma: highlighter, rúzs, szájfény ($25).

Érdekesség a csomagolásról:

Bocsánat a hosszú bejegyzésért, remélem nem idegesítek ezekkel senkit :smiley: De nagyon kedvelem a Colourpopot. Amúgy ez a kollekció összességében annyira nem tetszik, mint pl. a Princess verzió, csomagolás sem illik hozzám.
De az tuti, hogy ez nagyon kreatív és színes kollekció lett! Rengeteg munka lehet benne.

(Egyébként illene ilyen képes bejegyzésekhez írnom forrásmegjelölést? Mégiscsak egy fórumon teszem közzé, ezen gondolkodtam. Amúgy instáról ollózgattam össze.)

3 Likes

Nekem tetszik a paletta, mert nem szoktam valami színesen sminkelni, így ez nekem megfelelne, de elnézve a kínálatot és egy színes sminkimádó szemével nézve valóban kicsit unalmas, máshogy képzelek egy tavaszi palettát :confused: De megvenni így sem fogom, van elég barnám :smiley:

Na ez már izgalmas :slight_smile: Úúúgy sajnálom hogy csak külföldi rendelősdivel lehet hozzájutni :cry:

1 Likes

Hű, nekem nagyon tetszik a paletta! Ha lenne rá ingyen posta, nem is gondolkodnék rajta. A rúzsokból pedig kb az összest megvenném! :heart_eyes:

1 Likes

Hát, nekem kicsit csalódás… :frowning: Első ránézésre bezsongtam, gyönyörű a csomagolás, és nagyon jópofák az elnevezések, de valahogy olyan lájtimájti semmilyenke a palettán kívül minden… Pedig imádom a Disney meséket (van amúgy ilyen cicanadrágom, amin a főgonoszok vannak :D), lélekben már fel is készültem, hogy nincs más választásom, mint költekezni :smile: Na de legalább a pénztárcám örül!
(Ja és ha már Hádész… nude rúzs, komolyan???)

2 Likes