Új termékek, várható kollekciók - kívánságlista vagy kihagyod?

Igen, azokra gondoltam. Ebben a bejegyzésben Vanda egész jókat ír a Spice Edition-ről http://lollymakeupandbeauty.blogspot.com/2018/11/teszt-smink-rimmel-ujdonsagok-vajon.html

Nekem megvan a Jewel, szeretem, mert nagyon különleges színek vannak benne és kísérletezésre tökéletes. A fényes színekkel teljesen meg vagyok elégedve, a mattok elég vegyesen teljesítenek, de egész jó sminkeket tudok vele összehozni. Van benne egy matt zöld, na azzal sajnos nagyon küzdeni kell. :frowning:

1 Likes

Ezt én is!

1 Likes

A zsibin még fel szokott bukkanni, meg a Naked 2 eléggé hasonlít hozzá.

Tkp. ügyesen csinálták, hogy a fele nude, a bizonytalanabbak érdeklődését is felkeltheti, hogy nem csupa lilából áll. Az a ciánkék engem valamiért idegesít…

1 Likes

Ez a zold fuszerezi meg a palettat! :star_struck: A promoban holo zoldnek igerik gyongyhaz shifttel es ez varhatoan csak egy fatyolos telitetlen szin lesz, hasonlo a Nabla es Pat McGrath palettak toppereihez.
A NYXnek volt egy ilyesmi monoja evekkel ezelott, meg a TBS-nek egy evtizede. Ez egy remek szin, nagyon jol kiegesziti az indigokek es lila sminkeket, mar akinek elbirja a szem szinben ezeket az eroteljes szineket. (Elonyben a barna szemuek ismet.)

3 Likes

Ez a Buxom Room Service szine, szerintem ez eleg kozel lesz az UD-hez. (Ez egy halvany szurkes-kekes-zoldes holo szin, ami eleg jellemtelen a panben.)
Ezt az iment keszitettem rola nappali fenyben:

IMG_1253

10 Likes

Minél több képet látok erről a palettáról, annál jobban tetszik.

1 Likes

Úú a lilák nagyon tetszenek. A paletta másik fele viszont nem vonz. (Ahhoz képest, hogy “semleges” tónusúnak címkézték, elég meleg, élénk színek vannak benne. Biztos, hogy bőrszíntől függően sokaknak tökéletes nude lehet, de pl. rajtam tuti vállalhatatlan narancssárga lenne)

2 Likes

Nekem a lila fele jön be. Azért tud vmit az UD, hogy a sok meglévő lila mellett rákívánok erre a palettára.:slight_smile:

Nem volt még szemhéjfestékem az e.l.f - től, de ez tetszik. Bár valószínűleg nálunk a Müllerben nem lesz kapható…

Screenshot_20200524_114814

13 Likes

Ez csodaszép :heart_eyes:

1 Likes

Nekem is nagyon tetszik, remélem hogy iHerben vagy Feelunique-on kapható lesz.

1 Likes

Ez a paletta gyönyörű, nagyon szeretném megkaparintani :heart_eyes: a csomagolásával is megvettek. Viszont egy kis off-topic: mi történt a Peaky szín tükörképével? Mintha szét lenne törve a tükörben a szín. Elég fura photoshop baki vagy nem is tudom

5 Likes

Nagyon imádom én is :heart:

1 Likes

Ez bizony baki :smiley:

2 Likes

Annyira viccesek ezek a beauty trendek, most éppen mindenki szempillaspirált gyárt: ABH, Rihanna, Huda, Linda Hallberg… még jó, hogy nekem a drogériás is teljessn megfelel.:grinning:

2 Likes

Dettó :smiley: Mondjuk nekem 1 van meg egy színes felbontva, én a szempillaspirál halmozást se értem bevallom, az tényleg rárohad csak az emberre, főleg ha ki van bontva mind.

1 Likes

Nekem most összegyűlt pár, vettem is, meg rendelés mellé kaptam miniket. De három van bontva, ebből egyet (TIU Skinny akármi) csak az alsó pillákra használok. Majd elfogynak.:slight_smile:

2 Likes

Nekem volt ilyen, míg rá nem találtam a Maybelline Snapscarára. Addig mindegyiktől pandásodtam, szóval próbálkoztam…

2 Likes

Ó azért ez más. Nekem szemhéjtussal gyűlt be egy csomó megkezdett termék, mert a kedvencemet beszüntették. Végül megtaláltam a méltó utódját, a többi hatot elajándékoztam vagy kidobtam. Utálok kidobni drága cuccokat de hát, ha szarok voltak ez van :smiley:

2 Likes