Ezek a sminkek nem a való életre készültek szerintem, inkább a kamerának. Fotón minden ami élőben elég, valahogy elveszik, a kamera elbírja az élőben túlzásnak ható dolgokat.
Meg szerintem kicsit olyan is, mint a divatfotók vagy a kirakatok: minden egy helyen, lényeg a figyelemfelkeltés és az inspirálódás. Abban a formában ahogy tálalják nem biztos hogy viselhető a hétköznapokban, de a trendet mutatja és ötleteket ad.
De jó, hogy előjött ez a téma! Ezektől a felfújt harcsaszájaktól én is teljesen kivagyok! Főleg azok esetében nevetséges, akiknek a szája a bal fülüktől a jobb fülükig ér.
hadd kérdezzek valamit a hialuron kapcsán: ez a kevés mennyiség mennyi idő alatt “tűnik el”? sokszor kacérkodtam a gondolattal hogy egy pici nekem is kéne alulra , mert a felső ajkam aránytalanul nagyobb (igaz, pillanatnyilag egy minimális túlrajzolással is arányossá tudom tenni őket)
Szerintem, 1-2 év.
Nekem fixa ideám, hogy hosszú távon kitágul töle a bőr, de azt mondják, hogy nem.
Én még azt hallottam ezzel kapcsolatban, hogy hiába szívódik fel később, de attól még az a hely ott marad, amit minimálisan kitágított az anyag. Hogy ebből mi igaz…?
(Oké, most írta le előttem Kamea is😀)
Én ismerek egy fiatal nőt akinek volt. Azt mondta egyéni dolog, hogy kinek milyen gyorsan bontja le a szervezete. Neki egyszer a minimális mennyiség 2 hónap alatt lebomlott, azt mondta legközelebb nagyobb mennyiséget vesz és az kb. 6 hónapig lesz látható.
Én a számat nem “bántatnám”, viszont mérges ráncom nekem is lesz, az viszont zavarni fog, mert azt hiszik majd mindig, hogy haragszom. Azért az idegméregtől félnék, oda botoxot szoktak használni.
Igen, egy ismerősöm is azt nyomat a homlokába időközönként. Migrénes is, így 2 legyet üt 1 csapásra.
Még egy lila palettát valakinek?
Szegény UD. Ő kullog a trendi palettasor sor végén. A szlogenért pedig elővenném a marketingest.
Ettől még lehet jó a paletta. De ennyi infó alapján garantáltan nem venném meg.
hú… nincs véletlenül egy rimmel paletta ami hótugyanez, csak magyarhonban nincs?
Szerintem függ attól hogy milyen anyagot adnak be és a szervezettől is. Őszintén szólva nekem most februárban csinálták először, egy millit osztott el a doki a nasolabiális redő (nekem az volt a fő szempont) és a szájam között. Nekem aszimmetrikus a nasolabiális redőm és sajnos alkatilag elég mély, ezért arra az oldalra kértem a töltést ahol mélyebb. A doki javasolta hogy tegyünk picit a szájba is. Mivel nem volt feltűnő a változás, így elég nehéz lesz eldönteni, meddig tart
aha, akkor neked inkább felül van… és nem is régen volt. mindenesetre, köszi előbb akkor a szememet műttetem meg
Nekem tetszik egyébként, főleg a sötétebb színek, ha azokból lenne egy mini paletta, megvenném. Meg én, a malomkerék Bloodlust mellé, mert nem vagyok normális.
Nem tudom, nem ismerem annyira a Rimmel palettákat… sőt, magát a márkát se nagyon.
különben valószínűleg tévedtem… a magnif’eyes electric violet-re gondoltam: de annyira mégsem hasonlít
Nekem is ez a Rimmel jutott eszembe, ahogy megláttam a Naked palettát. A hangulata hasonló mindenesetre. Egyébként ezek között a rimmel paletták között van jól sikerült naked koppincs, de nem tudom, hogy naked heat vagy a naked cherry(?) az, amelyikre hasonlítanak és jól használhatóak.
Hú, az első UD paletta, ami felkelti az érdeklődésem. Na jó, nem igaz, tiszteletből sóvárogtam a Naked iránt, de akkoriban nem tudtam még semmit a sminkelésről, mire pedig beszippantott ez a világ, kivezetés alatt állt. Mondjuk lehet, ha kapható lenne még, nekem is lenne.
Pont olyan színek vannak benne, hogy a legtöbbet tuti használnám. Hiába van másik ezer lila paletta, valahogy nem volt elég inspiráló.
ha tippelnem kéne, cherry koppincs lesz az, meg a rimmel crimson. de ha jól emlékszem, minőségben nem éri utol. megvolt a color edition, meg még megvan a wow edition, de nem voltak túlontúl pigmentáltak.
habár… a rimmel rainbow editiont elfogadnám. meg talán a jewelt is… meg a thundert… aaaah…
De egy ilyen ABH paletta mennyire jó lenne már! Már rendelném is!