Új termékek, várható kollekciók - kívánságlista vagy kihagyod?

Ezek a sminkek nem a való életre készültek szerintem, inkább a kamerának. Fotón minden ami élőben elég, valahogy elveszik, a kamera elbírja az élőben túlzásnak ható dolgokat.
Meg szerintem kicsit olyan is, mint a divatfotók vagy a kirakatok: minden egy helyen, lényeg a figyelemfelkeltés és az inspirálódás. Abban a formában ahogy tálalják nem biztos hogy viselhető a hétköznapokban, de a trendet mutatja és ötleteket ad.

2 Likes

De jó, hogy előjött ez a téma! Ezektől a felfújt harcsaszájaktól én is teljesen kivagyok! Főleg azok esetében nevetséges, akiknek a szája a bal fülüktől a jobb fülükig ér.

:crazy_face:

4 Likes

hadd kérdezzek valamit a hialuron kapcsán: ez a kevés mennyiség mennyi idő alatt “tűnik el”? sokszor kacérkodtam a gondolattal hogy egy pici nekem is kéne alulra :sweat_smile:, mert a felső ajkam aránytalanul nagyobb (igaz, pillanatnyilag egy minimális túlrajzolással is arányossá tudom tenni őket)

Szerintem, 1-2 év.
Nekem fixa ideám, hogy hosszú távon kitágul töle a bőr, de azt mondják, hogy nem.

2 Likes

Én még azt hallottam ezzel kapcsolatban, hogy hiába szívódik fel később, de attól még az a hely ott marad, amit minimálisan kitágított az anyag. Hogy ebből mi igaz…?
(Oké, most írta le előttem Kamea is😀)

3 Likes

Én ismerek egy fiatal nőt akinek volt. Azt mondta egyéni dolog, hogy kinek milyen gyorsan bontja le a szervezete. Neki egyszer a minimális mennyiség 2 hónap alatt lebomlott, azt mondta legközelebb nagyobb mennyiséget vesz és az kb. 6 hónapig lesz látható.
Én a számat nem “bántatnám”, viszont mérges ráncom nekem is lesz, az viszont zavarni fog, mert azt hiszik majd mindig, hogy haragszom. Azért az idegméregtől félnék, oda botoxot szoktak használni.

2 Likes

Igen, egy ismerősöm is azt nyomat a homlokába időközönként. Migrénes is, így 2 legyet üt 1 csapásra.

2 Likes

Még egy lila palettát valakinek?

7 Likes

Szegény UD. Ő kullog a trendi palettasor sor végén. A szlogenért pedig elővenném a marketingest.
Ettől még lehet jó a paletta. De ennyi infó alapján garantáltan nem venném meg.

4 Likes

hú… nincs véletlenül egy rimmel paletta ami hótugyanez, csak magyarhonban nincs?

Szerintem függ attól hogy milyen anyagot adnak be és a szervezettől is. Őszintén szólva nekem most februárban csinálták először, egy millit osztott el a doki a nasolabiális redő (nekem az volt a fő szempont) és a szájam között. Nekem aszimmetrikus a nasolabiális redőm és sajnos alkatilag elég mély, ezért arra az oldalra kértem a töltést ahol mélyebb. A doki javasolta hogy tegyünk picit a szájba is. Mivel nem volt feltűnő a változás, így elég nehéz lesz eldönteni, meddig tart :smile:

1 Likes

aha, akkor neked inkább felül van… és nem is régen volt. mindenesetre, köszi :smiley: előbb akkor a szememet műttetem meg

Nekem tetszik egyébként, főleg a sötétebb színek, ha azokból lenne egy mini paletta, megvenném. Meg én, a malomkerék Bloodlust mellé, mert nem vagyok normális.:stuck_out_tongue:

2 Likes

Nem tudom, nem ismerem annyira a Rimmel palettákat… sőt, magát a márkát se nagyon.

különben valószínűleg tévedtem… a magnif’eyes electric violet-re gondoltam: rimmelmagnifeyeselectricvioletswatches de annyira mégsem hasonlít

2 Likes

Nekem is ez a Rimmel jutott eszembe, ahogy megláttam a Naked palettát. A hangulata hasonló mindenesetre. Egyébként ezek között a rimmel paletták között van jól sikerült naked koppincs, de nem tudom, hogy naked heat vagy a naked cherry(?) az, amelyikre hasonlítanak és jól használhatóak.

1 Likes

Hú, az első UD paletta, ami felkelti az érdeklődésem. Na jó, nem igaz, tiszteletből sóvárogtam a Naked iránt, de akkoriban nem tudtam még semmit a sminkelésről, mire pedig beszippantott ez a világ, kivezetés alatt állt. Mondjuk lehet, ha kapható lenne még, nekem is lenne.

1 Likes

Pont olyan színek vannak benne, hogy a legtöbbet tuti használnám. Hiába van másik ezer lila paletta, valahogy nem volt elég inspiráló.

1 Likes

ha tippelnem kéne, cherry koppincs lesz az, meg a rimmel crimson. de ha jól emlékszem, minőségben nem éri utol. megvolt a color edition, meg még megvan a wow edition, de nem voltak túlontúl pigmentáltak.
habár… a rimmel rainbow editiont elfogadnám. meg talán a jewelt is… meg a thundert… aaaah…

1 Likes

De egy ilyen ABH paletta mennyire jó lenne már! Már rendelném is!

Screenshot_20200523_020152_com.instagram.android

8 Likes