Amúgy most is van a megkezdett Snapscara, mellett egy bontatlan, az új Maybelline (az a ezüst-lilás), aztán az Estée Lauder dobozban ami volt spirál (nem ájultam el tőle) és egy Essence Bye bye panda eyes (ez nem rossz, bár nincs olyan jó, mint a Snapscara). Meg ugye van még 3 színes Colourpop, de attól tartok, abból legalább a lilát már ki kéne dobnom, mert az már 1 éves is elmúlt.
Ha tudom, hogy ez lesz (karantén) én se nyitottam volna ki a kék spirálom, sajnálom itthonra felkenni bevallom Nekem egy tavaly előtti Maxfactorom van, nincs semmi baja, csak a nap végére pereg. Tudom tiszta hülye vagyok, hogy még használom Itthonra jó Bourjous bontatlan spirálom van még, arra nagyon kis kíváncsi vagyok, hogy szuperál.
Ha tudom, hogy karantén lesz, nem mondok fel, megvárom amíg kirúgnak.
Nálam is több spirál parkol bontatlanul. Szerintem nem lesz bajuk, nem a fürdőben tartom őket. Szekrényben vannak, sötétben. Igazán meleg még nem volt idén (télen se).
Én jártam bontatlan spirálokkal is úgy sajna, hogy kb. egy évig voltak a fiókban, és amikor kibontottam őket, már tök szárazak voltak. Pedig tuti nem voltak kibontva, rajtuk volt a fólia is.
Azon gondolkozok, hogy van-e szezonja egy terméktípusnak…? Vagy csak mindenkinek most sikerült legyártania a tökéletes szempillaspirált?
A bronzer, a szájfény szerintem tipikus nyári kellék szerintem.
A szempillaspirál viszont nem szezonális… nem tudom, mi a magyarázat. Előtte meg szemhéjtusok és púderek voltak.
Meg alapozó szezon is volt nemrég
Nem lehet, hogy az a legkelendőbb? Olcsóbb mint egy paletta stb. és ez jobban fenntartja a cégeket?
Jól néznek ki ezek az új BH Cosmetics termékek:
Cukik a szájfények, vagy mik…
Nekem az ecsetek tetszenek .
Új márka a Pinkpandán
Remélem lesz Pandán, lenne pár dolog amire lecsapnék
Tegnap Müllerben már láttam
Olyan kis cuki a koncepció
Az ecsetek és a paletta szokás szerint nagyon tetszik
Jajdecukikák! Mindent akarok!
Éniiiis
Úristen de cuki :D. Amúgy nekem csak az ecset meg a rúzs érdekelne :D. De nagyon édesek a paletták is .