Új termékek, várható kollekciók - kívánságlista vagy kihagyod?

Amúgy most is van a megkezdett Snapscara, mellett egy bontatlan, az új Maybelline (az a ezüst-lilás), aztán az Estée Lauder dobozban ami volt spirál (nem ájultam el tőle) és egy Essence Bye bye panda eyes (ez nem rossz, bár nincs olyan jó, mint a Snapscara). Meg ugye van még 3 színes Colourpop, de attól tartok, abból legalább a lilát már ki kéne dobnom, mert az már 1 éves is elmúlt. :frowning:

3 Likes

Ha tudom, hogy ez lesz (karantén) én se nyitottam volna ki a kék spirálom, sajnálom itthonra felkenni bevallom :pleading_face: Nekem egy tavaly előtti Maxfactorom van, nincs semmi baja, csak a nap végére pereg. Tudom tiszta hülye vagyok, hogy még használom :sweat_smile: Itthonra jó :rofl: Bourjous bontatlan spirálom van még, arra nagyon kis kíváncsi vagyok, hogy szuperál. :slight_smile:

1 Likes

Ha tudom, hogy karantén lesz, nem mondok fel, megvárom amíg kirúgnak.
Nálam is több spirál parkol bontatlanul. Szerintem nem lesz bajuk, nem a fürdőben tartom őket. Szekrényben vannak, sötétben. Igazán meleg még nem volt idén (télen se).

4 Likes

Én jártam bontatlan spirálokkal is úgy sajna, hogy kb. egy évig voltak a fiókban, és amikor kibontottam őket, már tök szárazak voltak. Pedig tuti nem voltak kibontva, rajtuk volt a fólia is.

Azon gondolkozok, hogy van-e szezonja egy terméktípusnak…? Vagy csak mindenkinek most sikerült legyártania a tökéletes szempillaspirált? :smiley:

A bronzer, a szájfény szerintem tipikus nyári kellék szerintem.
A szempillaspirál viszont nem szezonális… nem tudom, mi a magyarázat. Előtte meg szemhéjtusok és púderek voltak.

2 Likes

Meg alapozó szezon is volt nemrég :grinning:

Nem lehet, hogy az a legkelendőbb? Olcsóbb mint egy paletta stb. és ez jobban fenntartja a cégeket?

8 Likes

Jól néznek ki ezek az új BH Cosmetics termékek:

8 Likes

Cukik a szájfények, vagy mik…

1 Likes

Nekem az ecsetek tetszenek :smiling_face_with_three_hearts:.

Új márka a Pinkpandán :slight_smile:Screenshot_20200606-212513

6 Likes

Remélem lesz Pandán, lenne pár dolog amire lecsapnék :smiling_face_with_three_hearts: :honeybee:

7 Likes

Tegnap Müllerben már láttam :slight_smile:

3 Likes

Olyan kis cuki a koncepció :slight_smile:

1 Likes

Az ecsetek és a paletta szokás szerint nagyon tetszik :heart_eyes:

1 Likes

Jajdecukikák! Mindent akarok! :star_struck: :honeybee:

1 Likes

Éniiiis :heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes:

1 Likes

Úristen de cuki :D. Amúgy nekem csak az ecset meg a rúzs érdekelne :D. De nagyon édesek a paletták is :smiling_face_with_three_hearts:.

1 Likes