Ahogy megláttam a képet azt hittem egy új Revolution kollekció Még nem hallottam róluk.
Én már nagyon régen szerettem volna Profusion terméket, mert jó cuccaik vannak, de természetesen ez is jócskán többe kerül itt, mint amúgy A kis paletták eredetileg 5 dollárba, a nagyobbak 10 dollárba kerülnek. Annyiért megvenném, de ennyiért már tuti nem.
De szép az a színes de sajnos el is fogyott 2500-ért bevállaltam volna
Cultbeauty oldalán láttam. Ha nem lenne ennyire drága megvenném. Megnyerő csomagolás, gazdag tartalom.
Tényleg nagyon szép a csomagolás!
Nekem erről a névről egy horror film jut eszembe . Gyönyörű az üveg tényleg .
Ú, melyik horror?
@Montelino, van egy olyan horror, aminek Mara a címe, a magyar címe meg azt hiszem Amikor lehunyod a szemed, nekem tetszett a film :).
Ezt láttátok?
Bocs, ha volt már vmelyik topicban.
Köszi a tippet! Tetszett a videó, szerintem elég objektív volt.
3 dolog tűnt fel - és egyik sem a palettáról szól -
- Nikkie sminkje borzalmasan mű-barna, főleg az orrát vitte túlzásba
- mikor fog már kipusztulni ez az orrhegy kifényesítés? 2020 sem tudja elvinni a pokolba? Annyira röhejes, hogy mindenkinek világít az orrrrrraaaa!
- Elképesztő, ahogy 4 színt egymásra pakol, a végeredmény meg csont ugyanolyan, mintha 1 lenne. Vagy, hogy azért vegyünk külön matt és fényes rúzst, hogy egymásra kenhessük őket? Miért ne használnék 1 db jóminőségű szájfényt? Katasztrófa, látom magam előtt a dollárjeleket, ahogy hülyítik a népet, hogy ez is kell, meg az is kell, de ki ne felejtsd a huszonharmadikat, különben nincs élet! És egyébként is hogy képzelted, hogy nem vettél külön arcra-szemhéjra és ajakra való primert?
Nekem folyton az az érzésem a palettát nézve, hogy mintha a Melt Gun Metal Stackjét kibővítették volna világos színekkel. Ha ez 10 vagy 12 árnyalat lenne, azt mondanám oké. De 24…? Szerintem felesleges.
Nekem errol a palettarol egy terko burkolo katalogus jut eszembe.
Tökéletes hasonlat
Vessetek meg, de szerintem jól áll Nikkie-nek ez a szürke 50 árnyalata. Mondjuk nekem mindig bejött az egész giccses, galmouros, lüke csaj, úgy, hogy ennek az ellentéte vagyok. Élvezem a videóit, nem veszem komolyan, csak szórakozásból nézem. Ha újraszületéskor választhatnék, lehet, hogy ilyen akarnék lenni
Én is csipázom a Nikkiet Közelről a kamerával elég jól néz ki, de azért “élőben” elég durván nagy darab, Ellen Degeneres úgy festett mellette, mint egy kisgyerek… vigyázz, mit kívánsz! :)))
Nem Nikkie akarok lenni láttam én is videókat, képeket, hogy mekkora, óóóriási, tényleg. Meg azt a “lelki puttonyt” sem szeretném, ami neki van. Csak ilyen színes, mindent bele galmúros, népszerű csaj lennék.
Tökéletesen egyet értek, hogy baromi idegesítő a vásároljvásárolvásárolj push-olás, hogy ha nem veszel meg mindent, akkor egy senki vagy és értéktelen.
És soha nem fényesíteném az orromat
Én szoktam.
Olyan rövid és tömzsi orrom van, hogy néha még kontúrozom is. Jó, mondjuk nem világít az orrom hegye, de egy enyhe highlightert szoktam oda tenni.
Az enyém nagy, krumpli
Hogy utálom én az orromat, te jó ég!
Szerintem semmi baj a nóziddal. Gondolj bele, milyen jó, hogy van, mert tartja a szemüvegedet Ha mondjuk megplasztikáztatnád, akkor már nem te lennél az. Megváltozna az arcod és nagyon fura lennél magadnak és a szeretteidnek is.