Új termékek, várható kollekciók - kívánságlista vagy kihagyod?

Ahogy megláttam a képet azt hittem egy új Revolution kollekció :smiley: Még nem hallottam róluk.

4 Likes

Én már nagyon régen szerettem volna Profusion terméket, mert jó cuccaik vannak, de természetesen ez is jócskán többe kerül itt, mint amúgy :frowning: A kis paletták eredetileg 5 dollárba, a nagyobbak 10 dollárba kerülnek. Annyiért megvenném, de ennyiért már tuti nem.

3 Likes

De szép az a színes de sajnos el is fogyott :frowning: 2500-ért bevállaltam volna :slight_smile:

1 Likes

IMG_20200520_104307

Cultbeauty oldalán láttam. Ha nem lenne ennyire drága megvenném. Megnyerő csomagolás, gazdag tartalom.

6 Likes

Tényleg nagyon szép a csomagolás!

Nekem erről a névről egy horror film jut eszembe :joy:. Gyönyörű az üveg tényleg :blush:.

Ú, melyik horror?

1 Likes

@Montelino, van egy olyan horror, aminek Mara a címe, a magyar címe meg azt hiszem Amikor lehunyod a szemed, nekem tetszett a film :).

2 Likes

Ezt láttátok?
Bocs, ha volt már vmelyik topicban.

3 Likes

Köszi a tippet! Tetszett a videó, szerintem elég objektív volt.
3 dolog tűnt fel - és egyik sem a palettáról szól :smile: -

1. Nikkie sminkje borzalmasan mű-barna, főleg az orrát vitte túlzásba
  2. mikor fog már kipusztulni ez az orrhegy kifényesítés? 2020 sem tudja elvinni a pokolba? Annyira röhejes, hogy mindenkinek világít az orrrrrraaaa! :yawning_face:
  3. Elképesztő, ahogy 4 színt egymásra pakol, a végeredmény meg csont ugyanolyan, mintha 1 lenne. Vagy, hogy azért vegyünk külön matt és fényes rúzst, hogy egymásra kenhessük őket? Miért ne használnék 1 db jóminőségű szájfényt? Katasztrófa, látom magam előtt a dollárjeleket, ahogy hülyítik a népet, hogy ez is kell, meg az is kell, de ki ne felejtsd a huszonharmadikat, különben nincs élet! És egyébként is hogy képzelted, hogy nem vettél külön arcra-szemhéjra és ajakra való primert? :crazy_face:
9 Likes

Nekem folyton az az érzésem a palettát nézve, hogy mintha a Melt Gun Metal Stackjét kibővítették volna világos színekkel. Ha ez 10 vagy 12 árnyalat lenne, azt mondanám oké. De 24…? Szerintem felesleges.

3 Likes

Nekem errol a palettarol egy terko burkolo katalogus jut eszembe. :see_no_evil:

7 Likes

Tökéletes hasonlat :rofl: :rofl:

Vessetek meg, de szerintem jól áll Nikkie-nek ez a szürke 50 árnyalata. Mondjuk nekem mindig bejött az egész giccses, galmouros, lüke csaj, úgy, hogy ennek az ellentéte vagyok. Élvezem a videóit, nem veszem komolyan, csak szórakozásból nézem. Ha újraszületéskor választhatnék, lehet, hogy ilyen akarnék lenni :sweat_smile:

3 Likes

Én is csipázom a Nikkiet :slight_smile: Közelről a kamerával elég jól néz ki, de azért “élőben” elég durván nagy darab, Ellen Degeneres úgy festett mellette, mint egy kisgyerek… vigyázz, mit kívánsz! :)))

3 Likes

Nem Nikkie akarok lenni :smiley: láttam én is videókat, képeket, hogy mekkora, óóóriási, tényleg. Meg azt a “lelki puttonyt” sem szeretném, ami neki van. Csak ilyen színes, mindent bele galmúros, népszerű csaj lennék.
Tökéletesen egyet értek, hogy baromi idegesítő a vásároljvásárolvásárolj push-olás, hogy ha nem veszel meg mindent, akkor egy senki vagy és értéktelen.
És soha nem fényesíteném az orromat :rofl:

2 Likes

Én szoktam. :smiley:
Olyan rövid és tömzsi orrom van, hogy néha még kontúrozom is. Jó, mondjuk nem világít az orrom hegye, de egy enyhe highlightert szoktam oda tenni.

4 Likes

Az enyém nagy, krumpli :sweat_smile: :rofl:

1 Likes

Hogy utálom én az orromat, te jó ég! :woman_facepalming:

1 Likes

Szerintem semmi baj a nóziddal. Gondolj bele, milyen jó, hogy van, mert tartja a szemüvegedet :smiley: Ha mondjuk megplasztikáztatnád, akkor már nem te lennél az. Megváltozna az arcod és nagyon fura lennél magadnak és a szeretteidnek is.

1 Likes