Új termékek, várható kollekciók - kívánságlista vagy kihagyod?

Nekem is tetszik basszus :grin:
Imádom a hideg színeket :grin:

1 Likes

Nagyon tetszik az ötlet, hogy ilyen színskálával jött elő, igazán eredeti a bézs 50 árnyalata típusú palettákhoz képest! És a doboz új dizájnja is sokkal jobban tetszik, mint az eddigi giccses koporsók.
A sok hideg szín miatt nem gondolkozom ebben, meg több olyan színárnyalat is van, ami túl hasonló, de összességében még mindig hiánypótló egy palettának néz ki!

Viszont ez a névválasztás és az egyes színek nevei is… minimum bizarrnak találom én is egy ilyen súlyos járvány közepette. Amerikában is rendesen elfajultak a dolgok, ilyenkor a halál témával árulni bármit… nekem ez ízléstelen.

5 Likes

Nagyon :smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

Valószínűleg még híre sem volt ennek a járványnak, amikor elkezdték létrehozni ezt a palettát. Nem gondolom, hogy ezt is a koronavírushoz kéne kötni. Emberek a vírus nélkül is halnak meg.
Annyiban egyet tudok érteni, hogy nem mindenki élethelyzetéhez passzol ez a koncepció, főleg, ha hozzánk közeli ember vagy állat eltávozását juttatja eszünkbe.

4 Likes

Na, igen, biztos le volt már az egész tervezve gyártva. Én biztos átneveztem volna mindent, de olvasgatva a kommenteket a videója alatt, én vagyok az egyetlen, aki ezt abszurdnak találta… biztos, hogy sold out lesz 5 perc alatt. Úgy tűnik, túl érzelmes típus vagyok, de engem tényleg zavarnak az ilyen dolgok.

3 Likes

Engem is zavar bizonyos mértékben a koncepció, de jóformán minden palettája megjelenésénél ez történik; rengetegen köpködnek, pfujjognak, az emberek többségének bőven a komfortzónáján kívül van egy óriás rózsaszín ufófej, egy díszes koporsó, és ki másnak jutna eszébe a vérrel kapcsolatos koncepció… Jeffree mindig feszegette a határokat, mindig “muszáj” meglepnie az embereket, ha a nézettségét meg akarja őrizni. Ez akár óriási stressz is lehet.:smiley: A Controversy színösszeállítása is sokaknál kiverte a biztosítékot, mégis állandóan sold out.
Nem védeni akarom (amúgy nem nézem a csatornáját, csak a termékeit szeretem, azok közül se mindet), azért “nézem el” ezt az extremitást, mert nála nem a névért adunk ki pénzt, hanem tényleg a minőségért (ezért szeretem az indie márkákat). És ahhoz képest nem drágák a termékei, amelyek nem Kínában készülnek, cruelty free stb.

7 Likes

Én nagyon szeretm Jeffree-t, évek óta lelkes követője vagyok youtube-on is, és a 3 db palettámból - ez aztán az anti-KM rekord, 3 egész szemhéjpalettám van :joy: - 2 Jeffree-é. Úgy érzem, ezt a poént bármikor el lehetett volna sütni, csak most nem. 86.000 halt meg Amerikában az elmúlt két hónapban, erre egy amerikai kereskedő készít egy kollekciót a halál 24 jelzőjével. Végig, ahogy néztem ezt a lelkes promó videót, úgy érzetem, hogy ez valahogy nagyon nem “appropriate”.

Viszont! Feltett szándékom, hogy ezt a 3 palettámat felbővítsem minimum 5-re! :sunglasses:
Ez a Tarte Rainforest of the Sea™ high tides & good vibes nagyon izgatja a fantáziámat (de ez még tavalyi megjelenés) meg most a Huda Pastels Mini Rose palettája.spring-2019_tarte-high-tides-and-good-vibes_001_promo-760x625 huda-beauty-pastels-mini-obsessions-eyeshadow-palette-in-rose-review
Az egy jó kérdés viszont, honnan fogom beszerezni, ha nem utazhatunk. Egy 2 hetes házikarantént azért még egy ilyen paletta sem ér meg :smiley: rendelni nem szeretnék, mert múltkor is ripityára törve érkezett meg a Sisley Orchidée púderem, esküszöm, fájt kibontani… mikor már a doboz kívülről is tiszta egy festék, és már pontosan tudod, mi fog a szemed elé tárulni… ilyen élményekkel nőket komolyan kínozni lehet :smiley: szóval szívesebben venném meg analóg csatornán.

8 Likes

Csak arra tudok gondolni, amit valaki már leírt: hogy ez a koncepció már hónapokkal ezelőtt készen volt és késő lett volna változtatni rajta (ha ugyan akartak, de nem hiszem), és ha eltolják 1-2 hónappal a megjelenését, akkor is keserű szájízt hagyna maga után.

Haha, akkor csak sikerült egy kicsit elrontanunk!:slight_smile: Szerintem a Huda előbb-utóbb felbukkan a zsibin. Nem írtál annak awebshopnak, ahonnan törötten érkezett a Sisley?

https://www.cultbeauty.co.uk/huda-beauty-pink-obsessions-palette.html

Nekem innen érkezett korábban egy másik Huda paletta, annak semmi baja.

Azért JS, a 4 dolláros fém szivószálakat kicsit túlárazva adja el, megveszik, mert JS LOL.

1 Likes

Már szeptemberben le volt védetve a név is, baromi sokat vesztett volna rajta, ha az egészet emiatt áttervezik.

2 Likes

Kedvelem a semleges színeket, de szerintem túl sok a hasonló árnyalat a Cremated palettában, olyan, mintha max. 5 szín számtalan dupe-ját látnám. Sokkal kompaktabb is lehetett volna (de akkor nem lehetne annyi pénzt elkérni érte).

Mindenesetre Jeffree-nek biztos jól jön, hogy a polgárpukkasztó koncepció köti le az emberek figyelmét, így továbbra is elsiklunk a rasszista botrányai, neonáci múltja, és gyerekmolesztáló barátai felett :roll_eyes:

3 Likes

Jaj, ez nekem csalódás, pedig én is arra számítottam, hogy meglesz az első JSC palettám. Nekem ez a sok szürke nem jön be, én csodás bézsekről, barnákról, taupe színekről álmodoztam.

Huda saját oldaláról elég alaposan becsomagolva jön a cucc (a simítózáras pufi zacsit még el is raktam :grinning:), ráadásul DHL-lel, ami talán korrektebb, mintha postán jönne. Viszont így tutira van rá vámkezelés…

Viszont a Huda pasztell palettának előbb utána olvasnék, annyira nem hallottam jókat róla.

3 Likes

@Amadea De, és korrektek voltak is, visszatérítették az árát, én meg átügyeskedtem egy krémes üvegbe a törmeléket, szóval végül is használom, mondhatjuk akár azt is, hogy jól jártam :slight_smile:
Még alszom rá egy rá egy párat, összegyűjtöm a bátorságot.

@Kokapu: Ok, még akkor utána olvasok, milyenek a tapasztalatok a pasztell palettákról. Fel is töltöm majd őket, úgy láttam, csak 1 van még fenn.

1 Likes

na most jót nevettem…
Screenshot_20200519-132044_Chrome
https://izecosmetics.com/

10 Likes

Mindig mondom, hogy a magyar nyelv nagyon vicces.:smiley:

IMG_20200519_151857

9 Likes

Óóóóó, de cukkkkiiiii! :hugs: :scream_cat: :heart_eyes_cat:

1 Likes

Új márka a Pinkpandán :).Screenshot_20200519-161816

3 Likes