Huh a sok meleg palettatol engem is kiver a víz már. Az én fehér bőrömön a haj és szemszínemhez egyáltalán nem menő, pedig csapból is ez folyik mindenhonnan…
tbh… még mindig az androgyny tetszik a legjobban a palettái közül - de ez erős második helyezett
Hidd el, hogy egy teljesen más dimenzióba fogsz lépni a BloodLusttal. Az élet túl rövid ahhoz, hogy ne legyenek benne színek.
Na nekem ez nagyon bejön. Tény, az alsó sor kicsit világos, de ez a sok hideg barnás-szürkés szín… Ahh, na ezt megveszem!
A videóban azt mondta, hogy ez a tökéletes neutrális paletta, szóval lehet erre gondolt alatta.
Azért használok színeket, csak nyuszi vagyok vadulni.
Ilyen szép arccal kár kihagyni a vadulást.
A szájfények miben tudnak többet más szájfényekhez képest?
A téma mindenképpen morbid. Talán nem is a téma, mivel az kulturkörtől függ erősen (ld melt paletta). Inkább a megközelítés.
A paletta színei neki biztos jól állnak. Viszont egy sötétebb bőrű vagy meleg bőrtónusú vevőnek szerintem kevésbé. Kevés a sötét, és nagyon sok a nüansznyi különbség a színek között.
Ez nagyon más, minthogy amire számítottam. Nekem tetszik, hogy ilyen sok a világos szín, átvehetné több cég is ezt, hogy sok van egy palettában ezekből az árnyalatokból. Viszont ez a hideg tónus nekem nem áll jól egyáltalán.
Oh köszönöm, igyekszem. Lila szemcerkát akarok Zoevatol rendelni.
A csillogós szájfenyeket vagy nude szájcerka után szoktam feltenni vagy rúzs fele. Ezek a csillogosak nagyon szépek, ahogy ráesik a fény, különlegesek, de nem közönségesek. Nyilván a világot azért sajnos nem lehet megváltani velük.
A minap épp említettem, hogy szeretnék egy hideg, szürkés palettát. Erre jön Jeffree. Nem erre számítottam én se, az alsók tényleg világosak. Viszont tetszik, pont ilyesmit álmodtam meg magamban. És ha olyan a minsősége (márpedig olyan, gondolom), mint az eddigieknek, akkor meg fogom rendelni, ha itthon is elérhető lesz.
Abban viszont egyet értek @Alsace -val, hogy egy kicsit megint feszegeti az emberek tűrőképességét a koncepcióval.
A koporsó forma után itt a krematórium is… Emlékeztek rá, biztosan.
Hogy miért vonzódik Jeffree ennyire ehhez a témához, az megfejthetetlen.
Viszont a paletta első ránézésre is betalált, a hamu színek kis lilás-barnás beütéssel nagy kedvenceim! Várom a bemutató videókat és igencsak esélyes, hogy ő lesz a harmadik a sorban.
Amíg itt meg nem mutattátok én azt hittem mások asszociálnak a koporsóra. Mondjuk ez szerintem még emészthetőbb nálam mert se a nevében nem láttam ezt a direkt utalást, illetve a formában sem, kincsesládának néztem a sok zafírral . Élőben még nem láttam, de úton van felém
Nekem sok volt az újban az elnevezés, a szín és a koncepció túl erős összhangja. Ami lehetne jó is, de nem egy ilyen témánál. Nyilván ez csak egy sminktermék… nem tudom ki a célközönség, a gótosok biztos imádni fogják kívül belül.
@Amadea honnan rendelted a BL palettat? Létezik, hogy Beautybayen majd 5000 ft-tal dragabb, mint Beautylishen?! Ez most meglepett.
Beautylish-ről. Az előre kifizetett vámáfával is olcsóbb volt, mint a BB-ről, az euró azért még mindig drágább, mint a dollár.
Húha, nekem magyon bejön az új Jeffree paletta több okból is:
- Imádom ezeket az “unalmas” hétköznapi színeket
- Végre egy hideg tónusú paletta a sok meleg, arany, bordó stb között
- Szeretem a világos színeket és nem csak a belső szemzugba, úgyhogy nekem az utolsó sor is bejövős
A paletta témája teljesen hidegen hagy, nekem a színek és a minőség a lényeg. És mivel a kollekcióm legjobb minőségű palettái az Alien és a Blue Blood (a Blood Sugart eladtam) így előbb-utóbb ezt is be fogom szerezni. Nálam veri a Natasha Denonát, Viseartot, Hudát, bármelyiket.
Milyen szépek! :).
Sejtettem, hogy neked nagyon fog tetszeni.
Milyen jól ismered már az ízlésemet
Már volt némi időm arra, hogy kiismerjem. És át is tudom érezni, ha látok egy szép taupe vagy mauve színt, egyből hevesebben kezd dobogni a szívem!