Új termékek, várható kollekciók - kívánságlista vagy kihagyod?

Fogalmam sincs.:smiley: Talán tavaly nyáriak. Csak megláttam ezt a képet és eszembe jutott a Hudás mondat.

1 Likes

Most nézem a videót.:smiley: Mint egy kék tündérkeresztanya! Úgy hadonászik a kis tükrével, mint egy varázspálcával!
Amúgy atommenő vagyok, a héten festettek kék csíkokat a hajamba.:sunglasses:

1 Likes

Jeffree nagyon szép a videóban (szó szerint, baromi jó a sminkje!) és a paletta is csodás. Sajnos nem a színeim a hideg kékes árnyalatok, nekem a piros palettája a grál továbbra is, de talán ha úgy alakul megveszem ezt is, még várok vele sminkeket a vezető beauty blogger/vlogger közösségtől :laughing::laughing:

Nem tetszik jaj boldog vagyok, viszont a blood sugar swatchokat nèzegettem ma ès tetszik DE màr megvan a lime crime xl abban elèg a bordò ès àrnyalatai :stuck_out_tongue_winking_eye::sparkling_heart:

2 Likes

Az is egy szint, amikor az ember lánya annak örül, amikor nem tetszik neki egy új paletta.:smiley: Szinte megkönnyebbül az ember.

4 Likes

Hmm, izgalmas paletta!

1 Likes

Így látom én vagyok az egyetlen, aki nem szereti Jeffreet és elvből nem vesz tőle semmit. Bevallom a Blood Sugart mikor megláttam egy kicsit meginogtam ezzel kapcsolatban, de aztán rájöttem, hogy rengeteg piros-rózsaszín-bordó szemfestékem van. Ez a kék paletta pedig nem az én világom szerencsére, mert kék szemeim vannak, amiket inkább elnyomnának ezek a színek. Azt azonban be kell vallanom, hogy gyönyörű lett ez a paletta. A véleményekre azért kíváncsi vagyok.

1 Likes

Én sem szeretem, sosem nézem a videóit, rettentően unszimpatikus, hideg futkos a hátamon a viselkedésétől. A termékek csomagolása sem tetszik, akármilyen jó, de sosem vennék pl. egy UFO vagy koporsó kinézetű palettát :grinning: Persze elismerem, hogy tehetséges és a termékek is biztosan jó minőségűek, de egyszerűen semmit nem mozgatnak meg bennem. Meg persze nekem drágák is, legalábbis sajnálnék ennyit kiadni, bár mostanában már kacsintgatok a high-end vonal felé (köszi csajok :grinning:), de a JSC teljesen kiesik :see_no_evil:

1 Likes

Engem Jeffree személye kb. hidegen hagy. Néha megnézek egy-egy videóját, nagyjából akkor, ha éppen érdekel a benne szereplő sminktermék.
Eddig a sminkjei nem érdekeltek, de ez a paletta felkeltette az érdeklődésem. Nem annyira, hogy azonnal megvegyem (mint egy Nabla palettát, amit látatlanban is előrendelnék), swatchokat, véleményeket még várok róla.
De mondjuk én így vagyok a többi youtuberrel is. :slightly_smiling_face:

1 Likes

Én két videóját láttam, amelyikben bemutatja az Alient és a tegnapit, mert kíváncsi voltam a színekre. Kellemesen meglepett, hogy nem visít, mint egy pincsi, aminek a farkára léptek, bár lehet, hogy az összes többiben mórikálja magát, amit nem láttam.:smiley: Amúgy hidegen hagy, ahogy az összes youtuber is, nagyon kevés videót nézek, mert nem nagyon kötnek le.
Sokáig idegenkedtem a termékeitől, taszított a rózsaszín csomagolás, gyerekesnek láttam és gagyinak. Most se tetszenek, imádom az Alient, de már megfordult a fejemben, hogy kiszedem a paneket és átrakom egy üres palettába. Fejjel lefelé hever az asztalon, hogy ne lássam az ufószemeket. De a minőség és a kíváncsiság nagy úr, magukat a termékeket nagyon szeretem.

1 Likes

Ezek eddig is voltak? Kicsit (nem kicsit) TO :slight_smile:

Screenshot_2019-03-18-10-37-36

1 Likes

Pár hónapja jelentek meg. Én a retinolost használom most, de még nem olyan régóta, és nem is rendszeresen, így nem véleményezném egyelőre.

1 Likes

Én még a TO-val is csak ismerkedek, elkezdtem használni a termékeit de közben ekcémás lett az arcom (nem ettől hanem a száraz téli levegőtől) és azóta nem merek rákenni semmit.

Téli ekcémára én már megtaláltam a csodaszert, ami azóta már többeknek bevált itt is:
Alverde Naturschön szérum

Büdös, leginkább a citromos szúnyogriasztóhoz tudnám hasonlítani az illatnak nem nevezhető szagát, de olcsó, és abszolút hatékony. Én csak az ekcémára szoktam tenni, nagyon szépen kordában tartja, jobban mint az Eucerin Atopicontrol család.

(És szégyen, gyalázat, de még nem is értékeltem, na majd most!)

2 Likes

Nagyon köszönöm, mindenképp beszerzem! Sajnos a testem nagyrészén van ekcéma de tavasszal elmúlik talán, mire jön a pólós időszak, az arcomon viszont jobban zavar, a smink miatt. A sima hidratálóim is csípik :frowning:

Nekem csak az államon szokott lenni, az viszont menetrendszerűen minden évben, és évről-évre nő egy kicsit a folt. Piros, hámlik, és persze undorítóan néz ki rajta a BB krémtől kezdve az alapozóig minden. De most idén, mióta ezzel a szérummal kenem, még ki sem pirosodott, csak amikor elutaztunk, és nem vittem magammal.
Egy próbát megér, itt is többeknek bevált, és ráadásul még nem is drága.

2 Likes

Nekem az arcom két oldalán és az állvonalamon van. Örülök hogy bevált Nektek, remélem rajtam is segít :slight_smile:
(tavaly ősszel a szememnél is volt körben, undorító volt, vörös és hámló volt mindkét szemem alja és a szemhéjam is, a 4-szeresére volt dagadva a bőr. Szó szerint ijesztő volt, nem mentem emberek közé hetekig)

Ó! És bőrgyógyásznál nem voltál vele? Biztosan “csak” a hideg az oka? Más érzékenység nem lehet a háttérben?

1 Likes

Voltam, de sajnos nem tudtak mondani semmit, annyit hogy hajlam :frowning: Gyerekkoromban csak a térd-és könyökhajlataimon volt, majd fiatal felnőttként a nyakamon is, és most 2 szülés és 34 után már bárhol képes kijönni. Csak a szteroid húzza le. De gondolkodom allergia vizsgálaton, bár elhagytam a tejet, nem hozott nagy változást, illetve hypoallergén szerekkel mosunk, az sem tüntette el. Nincs ötletem, de talán egy “szurkálós” vizsgálat.

A Naturschön nekem is segített. Meg testen levő ekcémára a dm Aloe gélje vált be (zöld flakon, a napozós cuccoknál van), az arcomat csípte.

2 Likes