Ha valaki nem akarna belenézni a videóba.
Az alsó sorral nem tudok megbarátkozni, túl sok a világos szín…
Amikor kinyitotta, arra gondoltam, jézusom, de vértelen paletta, hol vannak a színek? Aztán a swatchok láttán kezdtem felcsigázódni. Nagyon jól lehet majd kombinálni a többi palettával.
Én már évek óta sírok egy rendes szürke-fekete paletta után, úgyhogy most megkaptam, de amúgy nekem is sok a világos benne.
hm, hm , pár árnyalat kivételével van mindegyik másik palettámban. Kihagyom
Viszont most nézem a videót, az első hónapban csak a saját webshopjában lesz elérhető a beszállítók fennakadásai miatt…ez szívás.
Talán lesz a Douglasban (kint) ez is idővel. Jelenleg nem tudnék onnan rendelni semmit, a korábbi nem tudok törölni a kosárból (azt se ami nincs raktáron), most átment amit belerakok a kosárba törlődik azonnal módba. Most aztán sokkal “jobb”. Pedig -25% van sminkre.
Nem vettem még JF palettát soha. Nekem borzasztóan extrémek, ellenben mindig csodálattal vagyok afelé, aki ennyire mereszen sminkel és jol is all neki. Nekem tetszik ez a paletta. Simán ki tudnám sztem használni a hétköznapokban. A Blood Lust is megdobogtatta a szívem. Bar azért abban a pirossal szintén nem tudnék mit kezdeni, meg az erős türkiz zölddel sem. JF szájfényeit imádom. Van 3 is, kíváncsi lennék most már a palettaira is. A minőségéről ódákat zengnek. Már csak ezért is birizgálja a fantáziámat ez a paletta és a Blood Lust is. Vkinek az esetleg megvan?
Nem a Marionnaudra gondolsz? Onnan amúgy tuti nem rendelnék JS termékeket, mert pofátlanul drágábban árulják, esetleg akcióban megéri, de még mindig jobban jön ki az ember, ha Beautylishről vagy Beautybayről veszi. Jó, várni kell rá, de azt kibírom.
Nekem megvan a Blood Lust, és imádom. A fényes színek brutálisak, a mattokkal meg egy álom dolgozni.
Inkább afelé húz a szívem, mint az uj paletta felé.
Hm, most így el is képzeltem. Öregítenének az új paletta színei.
Kint a Douglas is forgalmazza, a brit rendelős oldalakhoz képest korrekt áron+néha akad akció sminkre is. A weboldaluk jelenleg katasztrófa.
Jaaaaaaa, elfelejtettem, hogy nem Magyarországról van szó.
Nálunk is van már JSC a Douglasban.
Nekem is megvan a BloodLust. A zöld nem olyan élénk benne, sötétebb, kicsit “piszkos” szín.
Már annyit áradoztam a palettáiról, hogy az szégyen, deee hidd el nekem, hogy kell neked egy. Hihetetlenül jók a színösszeállításai, élőben sokkal szebbek, mint a képeken. A mattok kicsit porolnak, de nevetségesen könnyű őket eldolgozni, a fényesek meg szó szerint krémesek.
A tárolhatósága már más kérdés.
Nekem az Alien a kedvencem (az összes palettám közül), nem tudom, hogyan, de egyszerűen meseszép lesz az eredmény vele, olyan… selyemfényű harmónia. Sajnálom, hogy már nem gyártják, ebben vannak a legkihasználhatóbb színek.
Huh, nem segítesz, ha így áradozol róla.
Megneztem az Alient. Hű, az nekem nagyon Alien. Egyszer majd lefotozom a palettaimat, ha majd gyűjtöttem elég bátorságot hozzá(nagyon sok palettám van) . Mind egy kaptafa, nude, barnás színek, meleg árnyalatokat nem szeretem. De ez a BloodLust attól függetlenül vonz, mint állat.
Ö, nem erre számítottam. Mint @Montelino, szeretném kipróbálni, és várom a 2020-as nude palettát. Ez már az?
Egyébként mint amatőr, az a véleményem, hogy végre nem meleg árnyalatok és a YT video érdekes.
Azt mondta, hogy talán a jövőben készít nude palettát is.
Megvárom😄