Új termékek, várható kollekciók - kívánságlista vagy kihagyod?

Atya úr isten! :star_struck: Csatlakozom @random -hoz, ezt a palettát hajlandó lennék megrendelni. Eszméletlenül szép.

3 Likes

Szóljatok akkor én is úúúúgy becsatlakoznék, bekakilás milyen szépséges :star_struck: :star_struck:

1 Likes

Jeffree jön a " ződ" paletta :smiley: jeffree safe_image

7 Likes

Nemár, azt hittem a nude jön végre.

3 Likes

Végem van.:smiling_face_with_three_hearts::star_struck::heart_eyes::green_heart::green_heart::green_heart:

Vagy a zöld paròka csak megtèvesztès lenne? :thinking:

Valami paletta fagyiszínekkel esetleg. A parókája nem elég zöld.

Szerintem ez valami pasztell-neon őrület lesz. :smiley:

Vajon kapható lesz nálunk?

2 Likes

Kicsit közelebbről:

11 Likes

Engem is a nude érdekelne.

1 Likes

Ez gyönyörű! :heart_eyes:

1 Likes
8 Likes

Ez mègsem zöld lesz :crazy_face:

2 Likes

Sztem barnás szürkés jó pár extrém színnel, neonnal😊

1 Likes

A köröm sem lehet véletlen…

1 Likes

Úristen már nem bírok magammal, annyira várom ezt a palettát. :smiley: Valamiért azt gyanítom, hogy a Melt Muertére fog hasonlítani, amin annyi ideig gondolkodtam, hogy mire végül megrendeltem volna, már sehol sem kapható…

1 Likes

Nekem is ez jutott eszembe :D. Nagyon nagy egyéniség ez a Jeffrey :D.

1 Likes

Magához képest egész szolid lett, semmi fura, bele nem illő szín. A sok világos alul meglepő nekem. Idáig ez a legszimpatikusabb palettája. Itt mindig dicsőítik a csajok, nekem még nem volt semmilyen termékem tőle. JS-t nem igazán kedvelem, de lehet megveszem majd a palettát, hogy lássam milyen a festékek minősége.

2 Likes

Hát, hát…

Túl kevés a sötét matt, viszont túl sok a világos.

Ha nem Jeffree paletta lenne, akkor eszembe sem jutna megvenni, mert egyszerűen nem látom, hogy milyen sminket készítenék vele.
Így azért még gondolkodom rajta, illetve átgondolom, hogy a meglévőekkel mennyire kombinálható.

6 Likes