Új termékek, várható kollekciók - kívánságlista vagy kihagyod?

Így van. Van ez a Max Factor stick alapozó, a Rossmannban és DM-ben kapható belőle 3 árnyalat. Ehhez képest 18 színben gyártja az MF.
Lenne pár kérdésem ezzel kapcsolatban az illetékesekhez:

1. Miért nem kapható nálunk az összes szín?
  2. Legalább a fele? Értem, hogy nálunk a sötétebb árnyalatokra nagyon kicsi lenne a kereslet, de azért nem 3 színre. (Ráadásul árnyékolásra lehetne használni éppenséggel a sötétebb színeket is.)
  3. Ki dönti el, hogy a magyar nők számára mely 3 színt teszik elérhetővé? Nálunk az Ivory a legvilágosabb árnyalat, valójában létezik 3 másik világosabb ettől.

De ugyanígy még rengeteg másik alapozóval van ez, akár ugyanettől a márkától is.

1 Likes

Köszönöm az infokat :smiling_face_with_three_hearts: Nahát ilyen kicsi grammban a mini? Annyira soknak érzem bevallom, nagyon kevés kell belőle, szerintem kb ez se fogy el sose :smiley: De bőven elég lesz egy mini pirosító majd belőle később :blush:

2 Likes

Szerintem is iszonyatosan lassan fogynak az Hourglass pirosítók. Igazából bármelyik pirosító. Hogy egy highlighternek mikor lehet a végére érni, az egy rejtély…

2 Likes

Na a másik a highlighter! Pedig nagyobb felületre kerül fel mint mondjuk egy szemhéjpúder és meg se látszik a használat rajta :smiley: A legrégibb por pirosítóm vagy 10 éves és még MINDIG van benne… Szóval szerintem kb sose fogy el egyik se, ezrét is gondoltam a mini termékek beszerzésére ezekből.

1 Likes

image

Pink pandán már vannak fent dolgok, korrektor, primer, mist, kompakt púder, arcmaszk, szempillaspirál.
Eddig egyik sem csigázott fel, kíváncsi leszek, milyen lesz a fogadtatása, tényleg hatásosak vagy csak a mostanában divatos kenderes trend miatt jelentek meg.

2 Likes

Rúzsok, szájfények és ceruzák, ezekkel rukkolt elő Wayne Goss:

7 Likes

Itt pedig meg is nézhetjük: https://www.youtube.com/watch?v=_rS7kOTylA4&t=634s

1 Likes

Nekem volt régen, de sosem értettem, mi az a nagy hype körülötte…

https://magazin.kremmania.hu/2020/05/01/lancome-juicy-tubes-szajfeny-ujra-kaphato/

A régi verzió borzalmasan ragadt, mégis eszméleten tábora volt. Viszont az biztos, hogy fénylett is, mint … Nem szeretném egyáltalán újból kipróbálni, nekem a régi nagyon nem jött be.

1 Likes

Egy kis jó hír:

Screenshot_20200503_171016

5 Likes

Csak egyetlen kérdésem van: Minek?

Screenshot_20200505_175013_com.instagram.android

2 Likes

Mer’ szép pasztellszínű a csomagolása!
[csendesen hortyog a sarokban]

1 Likes

nekem az összes norvina olyan mint az oroszlán. szép állat, de otthonra nem kéne…

5 Likes

Jó munkához idő kell! :grinning:

Screenshot_20200507_104111

4 Likes

Fogalmam sincs mennyi egy termék fejlesztése, de ez elég soknak tűnik.

2 Likes

Már megint 7 lila/rózsaszín van benne. Kell bárkinek ennyi egy palettába? :roll_eyes:

2 Likes

Olyan elképesztő csúnya ez a paletta, hogy arra nincsenek szavak. :smiley:

1 Likes

Meg kinek? Egyébként a hideg színekből egy 15-ös paletta nem lenne rossz de azt hiszem ez a negyedik ilyen súlyos darab a sorozatból :grinning:

Új Juvia’s paletta. (36 USD)
Besz@rás, milyen gyönyörű!

Screenshot_20200512_162505_com.instagram.android

14 Likes

ez egy duokróm ÉS matt neon paletta? :astonished:
csak nem ez lesz az első juviám? :thinking: (meg akkor jöhetnének mellé alapozók is meg… :shushing_face:)

1 Likes