Új termékek, várható kollekciók - kívánságlista vagy kihagyod?

Rúzs vagy stiftes alapozó, esetleg highlighter. Mindegy is. Több színben lesz és telerajzolja majd az egész arcát vele, mintha indián lenne. Gondolom drága lesz és kevés helyen beszerezhető.

4 Likes

Fúúú egy rúzs nagyon felcsigázna :slight_smile:

Jaj, csak stiftes dolgot ne, nem tudok együtt rezonálni ezzel a divattal.

3 Likes

Remélem, hogy az lesz.:slight_smile:

1 Likes

A stift csak dezodorban jó :rofl:

1 Likes

IMG_20200424_140802

IMG_20200424_140955

Nincs az a fixáló, amiért ennyit adnék.

2 Likes

Fuh, durva! És csak 120 ml!

A Hourglassnál is minden túlárazott szerintem. Olyan, mint a Guerlain.

1 Likes

A Guerlaint nem ismerem, csak parfümöm van tőlük.
Viszont a Hourglass nálam nagyon működik, akkor a legszebb az arcom, ha az ő termékeiket használom sminkeléskor. Persze ettől még igen, túlárazott…

2 Likes

Túlárazott, de azóta se bánom az aranyáron turizott zsibis új Hourglass arcpalettám, fantasztikus a minősége nagyon szeretem, főleg a pirosítót és a bronzert.

5 Likes

Elvileg nem új, hanem újra kihozta a hourglass a limitált trió highlighterét, mert annyira gyorsan elkapkodták 2018- ban. Nem kell, mert van annyi highlighterem ,csak ez ismét limitált, persze hogy akkor kell. De 10 gr ezen az áron, még ki be rakosgatom a virtuális kosaramba :smiley: Most van a Douglasnál 15 eur engedmény is rá… :crazy_face: :see_no_evil: https://www.hourglasscosmetics.com/products/ambient-metallic-strobe-lighting-palette

1 Likes

Én se a minőség miatt reklamáltam…

1 Likes

Mi ez az új profilkép? :crazy_face:

1 Likes

Az egy hete vásárolt Artdeco pirosítóm és bronzeremet is túlárazottan vettem. De megkívántam őket és azóta boldog vagyok velük.
Egy Hourglass pirosítóra is fáj még a fogam.

3 Likes

Most az igazi ronda kis Umpa Lumpa lettem :laughing:

3 Likes

Vajon nálunk mikor lesz egy drogériás alapozóból a teljes színválaszték elérhető?

CollageMaker_20200425_013851320

6 Likes

Szerintem ez a lényeg, hogy boldog légy velük :sparkling_heart: A Hourglass termékekből szerintem a mini is elég, gondolom a palettában minik vannak, de kb örök életre elég :smiley: Én még egy mini radiant magenta pirosítót úúúgy vennék, annyira szuperek a paletta pirosítói :smiling_face_with_three_hearts: azoknak az ára is kicsit barátibb.

1 Likes

Az a 3% a hófehérkék vajon? :smiley:

2 Likes

A 6- osban ami neked van minik vannak - 1,6 gramm , ebben a 3- asban 3gr x 3 kb. Összesen 9 . A mono pirosìtò 4,2 , a higlighter monoban 3,6 kb.

1 Likes

a nagy márkák termékei valszeg soha… a kicsik meg nem csinálnak 40-50 árnyalatot

1 Likes