Új termékek, várható kollekciók - kívánságlista vagy kihagyod?

szerintem is úgy ahogy umpalumpa írta, a Skinsmartos termékoldalon ezt írták: Használhatom együtt hámlasztóval és más magas hatóanyag-tartalmú termékkel?
A bőröd edzsettségétől és toleranciaszintjétől is fog függeni, hogy mit bírsz el mellé. Ha érzékeny a bőröd, és újonc vagy a retinoidok világában, akkor érdemes lehet kezdetben másnaponta használni az A-Game-et, és aznap ne is használj hámlasztót mellette. Edzettebb, ellenállóbb bőrre nyugodtan használhatod a terméket mindennap, sőt gyengédebb típusú hámlasztót is használhatsz vele együtt is. Egyéb hatóanyagokkal, mint például a niacinamide vagy a hialuronsav, az A-Game szuperül együtt működik. nyugodtan használhatod őket közvetlen egymás után is.

2 Likes

Köszönöm szépen, és köszönöm Neked is @umpalumpa ! Mondjuk egyszerűbb lett volna elolvasnom a skinsmart oldalt :see_no_evil:, de tegnap csak a videoig jutottam.
Úgyis kell majd koffeines szérumot rendelnem, lehet, hogy akkor azzal összekötöm majd…

3 Likes

Screenshot_20200417-132741

Gondolnak a pórusainkra.

1 Likes

Rég volt, hogy valami meghatott, de ez nagyon.

11 Likes

Ez gyönyörű.

ó igen, ez szuper hír - már kezdtem aggódni, hogy nem dobnak piacra több marihuána inspirálta palettát.

de viccet félretéve, tényleg gyönyörű :smiley:

Engem a Melt mindig meghat, annyira,gyönyörűek a palettáik. A Muertére és párjára is nagyon ácsingózom.

1 Likes

Hát igen, nem dobnám ki ha hozzám vágnák az összes palettájukat, az biztos. Szerintem a Muerte párost is linkeltem ide, mert annyira extra.

1 Likes

Két új Colourpop paletta, pontosabban azt hiszem pirositók, rúzsok (vagy szájfények?) is lesznek hozzájuk.

Screenshot_20200419_013821_com.instagram.android

9 Likes

Szörnyű, hogy még mindig képesek olyan pirositót piacra dobni, ami megdobogtatja a szívem. :woman_shrugging::see_no_evil:

Screenshot_20200419_125629

15 Likes

Ezeket én is néztem, meg a D&G szintén mintás felületű darabjait. Remélem, legalább lesz olyan webshop, ahonnan rendelhetek egy-két Clinique pirosítót.

1 Likes

Az én gyengéim is a virágos, kicsit fényes dolgok. :heart_eyes: Bármelyiket elfogadnám

3 Likes

Többfunkciós ecsetek, akarom mondani konyhai eszközök.

17 Likes

Hangosan felnevettem :rofl: Nagyon beteg, de jól néz ki és szerintem vicces is :smiley:

Ha lehetnek varázspálcát imitáló ecsetek, akkor ezeknek is van létjogosultsága.:smiley:

5 Likes

Ne mááár!! Ez meg micsoda elképzelés? Nem is értem, hogy juthatott eszébe valakinek ez a koncepció? Valami azt súgja, nem nő volt a tervező… legalábbis remélem.

1 Likes

A Beauty Bakerie találmánya, mondhatni illik a koncepciójukhoz.:slight_smile:

3 Likes

Szerintem attól még ezeket nem multifunkciósnak szánják, csak szimplán ilyen a dizájn.

1 Likes

Jaj, úgy imádom a Beauty Bakeriet :smiley: Mondjuk még semmit nem próbáltam tőlük, de olyan jó kis cuccaik vannak :smiley:

3 Likes

Wayne Goss új vizekre evez:

Szerintetek rúzs?

4 Likes