szerintem is úgy ahogy umpalumpa írta, a Skinsmartos termékoldalon ezt írták: Használhatom együtt hámlasztóval és más magas hatóanyag-tartalmú termékkel?
A bőröd edzsettségétől és toleranciaszintjétől is fog függeni, hogy mit bírsz el mellé. Ha érzékeny a bőröd, és újonc vagy a retinoidok világában, akkor érdemes lehet kezdetben másnaponta használni az A-Game-et, és aznap ne is használj hámlasztót mellette. Edzettebb, ellenállóbb bőrre nyugodtan használhatod a terméket mindennap, sőt gyengédebb típusú hámlasztót is használhatsz vele együtt is. Egyéb hatóanyagokkal, mint például a niacinamide vagy a hialuronsav, az A-Game szuperül együtt működik. nyugodtan használhatod őket közvetlen egymás után is.
Köszönöm szépen, és köszönöm Neked is @umpalumpa ! Mondjuk egyszerűbb lett volna elolvasnom a skinsmart oldalt , de tegnap csak a videoig jutottam.
Úgyis kell majd koffeines szérumot rendelnem, lehet, hogy akkor azzal összekötöm majd…
Gondolnak a pórusainkra.
Rég volt, hogy valami meghatott, de ez nagyon.
Ez gyönyörű.
ó igen, ez szuper hír - már kezdtem aggódni, hogy nem dobnak piacra több marihuána inspirálta palettát.
de viccet félretéve, tényleg gyönyörű
Engem a Melt mindig meghat, annyira,gyönyörűek a palettáik. A Muertére és párjára is nagyon ácsingózom.
Hát igen, nem dobnám ki ha hozzám vágnák az összes palettájukat, az biztos. Szerintem a Muerte párost is linkeltem ide, mert annyira extra.
Két új Colourpop paletta, pontosabban azt hiszem pirositók, rúzsok (vagy szájfények?) is lesznek hozzájuk.
Szörnyű, hogy még mindig képesek olyan pirositót piacra dobni, ami megdobogtatja a szívem.
Ezeket én is néztem, meg a D&G szintén mintás felületű darabjait. Remélem, legalább lesz olyan webshop, ahonnan rendelhetek egy-két Clinique pirosítót.
Az én gyengéim is a virágos, kicsit fényes dolgok. Bármelyiket elfogadnám
Többfunkciós ecsetek, akarom mondani konyhai eszközök.
Hangosan felnevettem Nagyon beteg, de jól néz ki és szerintem vicces is
Ha lehetnek varázspálcát imitáló ecsetek, akkor ezeknek is van létjogosultsága.
Ne mááár!! Ez meg micsoda elképzelés? Nem is értem, hogy juthatott eszébe valakinek ez a koncepció? Valami azt súgja, nem nő volt a tervező… legalábbis remélem.
A Beauty Bakerie találmánya, mondhatni illik a koncepciójukhoz.
Szerintem attól még ezeket nem multifunkciósnak szánják, csak szimplán ilyen a dizájn.
Jaj, úgy imádom a Beauty Bakeriet Mondjuk még semmit nem próbáltam tőlük, de olyan jó kis cuccaik vannak
Wayne Goss új vizekre evez:
Szerintetek rúzs?