Köszönöm, imádom, jó nagy is, szuper darab!
Próbálta már valaki közületek…? beraktam a Pinkpandán a kosaramba de még toporgok vele…
Na, egy órája rendeltem sima retinolt
Nyugodtan írj nekik, ha változtatni szeretnél. Nálam is előfordult, nem problémáznak.
Köszi a tippet, de most jó lesz, amit rendeltem
Tegnap néztem a pandán, az ecset nagyon cuki.
Igen én is ott néztem, csak aztán ide már elfelejtettem azt is linkelni
A kis kedvencünkkel, természetesen!
Ezt én is néztem. Fontolgatom. Ti mit gondoltok róla? Érett bőrre, illetve enyhébb pigmentfoltok is befigyelnek már itt-ott…
Müllerben nem látta esetleg valaki élőben az új nyári kollekciót?
Sajna nem, de szeretném.
Hiányoltalak!
Jaj de szépek
Én meg fogom próbálni szerintem. A squalane-os retinolt nagyon nehéz volt elhasználni, az állaga elég nehéz volt a bőrömnek, a végét inkább testre használtam el. Emulzióban csak 2%-os retonoidot láttam eddig a TO-nál, amit régebben használtam és szerettem, nagyon könnyen beszívódott, gyengéd volt. Valószínűleg egyébként ezt vettem volna legközelebb újra, de örülök, hogy van egy közepes erősségű lehetőség is. A retinalról, mint összetevőről nem hallottam eddig, bár a videóban nagyon dicsérik, “öreg motoros”, valamiért mégsem használják más gyártók. Kíváncsi leszek, hogyan hat, mennyire válik be.
Pigmentfoltokra, bőrhibákra, kollagén termelés az A-vitamin kifejezetten hatásos. Mindenképpen fokozatosan kell hozzászoktatni a bőrt, ha nem használtál még retinolos terméket lehet érdemesebb a TO 2%-os emulziójával kezdeni, de szerintem megfelelő odafigyeléssel hozzászoktatva a bőrt a G&G is tökéletes választás.
Nem használtam eddig még retinolt, épp ezért gondolkodok ezen, mivel a videoban azt állítják, hogy a retinal sokkal, de sokkal kíméletesebb. Már ha jól értelmezem…
Sztem nyugodtan megveheted. Eleinte mindenképp óvatosan adagold, mert még nem használtál, hadd szokja a bőröd (bár úgy emlékszem nem érzékeny).
Ezt a hámlasztót használom lassan egy éve, nagyon szereti a bőröm.
https://kremmania.hu/kremek/geek-gorgeous-calm-down
E mellé még jöhetne szerinted még a ratinalos készítmény is? Vagy pedig vagy az egyik, vagy a másik?
Szerintem egyik nap ez, másik nap másik, ha! már hozzászokott a bőröd. Eleinte ritkábban vetném be a retinalt. Mondjuk heti 3x max. Közben figyeld a bőrödet. Érezni fogod, hogy mi jó neki.