Új termékek, várható kollekciók - kívánságlista vagy kihagyod?

Igen, látom, csábító is :smiley: Gondolkodom, hogy megvegyem-e most, de lehet meg kéne várni az áprilist… :smiley:

1 Likes

Bűbájos boszorkák fanok vannak esetleg közöttünk? :smiley:

4 Likes

@Vicus, jelen! Én imádtam őket :).

1 Likes

Ó, igen. :slight_smile: és még a paletta is tetszik :thinking:

1 Likes

jajjj, hirtelen ránéztem, tök úgy néz ki, mint a lazac illetve füstölt pisztráng filé… na, felveszem a szemüveget inkább… :joy:

2 Likes

https://www.pinkpanda.hu/revolution-pro
Itt már fent vannak az újdonságok. Nagyon szépek ezek a kis négyes paletták,de olyan kicsinek tűnik, mármint a mennyiség szerint 3,2g.

1 Likes
  1. rózsás (de szép!) paletta:
    https://www.instagram.com/p/B-XOY_ppF8_/
3 Likes

Ez milyen jópofa kollab! :heart_eyes:

Screenshot_20200401_090842

6 Likes
1 Likes

Jaj, láttátok a Catrice highlightereket PinkPandán? Olyan jól néznek ki, úgy rátenném a mancsaimat :frowning:

4 Likes

Én már rendeltem.:blush: Sajnos nem bírtam ellenállni.

1 Likes

Napi szépség:

5 Likes

Ó, tényleg szépek! A szokásos virágos gyönyörű dizájn :heart_eyes: Még a folyékonyak is bejönnek.
(Nem veszek :sweat_smile: :cold_face:)

2 Likes

Jaj de szépek! Nekem pont most hozta a futár a Pinkpanda rendelésemet, ami épp egy highlighter: a Revolution Soph x highlighter paletta. Olyan régóta nézegettem már.
Notinoról meg az Essence The Highlightert várom két Essence The Blush pirosítóval együtt.

1 Likes

Jól hangzik! Nekem is van a Revolutiontől egy highlighter palettám, az Ultra Cool Glow, azt imádom :star_struck:

1 Likes

A Revolution is beszáll a rózsamintás buliba:

12 Likes

Legutolsó Tchibo-s szerzeményem:)rózsás

12 Likes

Elfogyott a púderem, úgyhogy ha már rendeltem vettem az új highlighterekből is egyet. Bár teszteket nem találtam a Catrice limitált kiadásai jók szoktak lenni mostanában, ha erről a terméktípusról van szó. A pirosítók is nagyon csábítanak, de azokból bevásároltam az utóbbi időben.

1 Likes

Gyönyörűek ezek a rózsás termékek :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

Gyönyörű a bögréd @Fiorentina :).

1 Likes