Igen, látom, csábító is Gondolkodom, hogy megvegyem-e most, de lehet meg kéne várni az áprilist…
Bűbájos boszorkák fanok vannak esetleg közöttünk?
Ó, igen. és még a paletta is tetszik
jajjj, hirtelen ránéztem, tök úgy néz ki, mint a lazac illetve füstölt pisztráng filé… na, felveszem a szemüveget inkább…
https://www.pinkpanda.hu/revolution-pro
Itt már fent vannak az újdonságok. Nagyon szépek ezek a kis négyes paletták,de olyan kicsinek tűnik, mármint a mennyiség szerint 3,2g.
Ez milyen jópofa kollab!
Jaj, láttátok a Catrice highlightereket PinkPandán? Olyan jól néznek ki, úgy rátenném a mancsaimat
Én már rendeltem. Sajnos nem bírtam ellenállni.
Napi szépség:
Ó, tényleg szépek! A szokásos virágos gyönyörű dizájn Még a folyékonyak is bejönnek.
(Nem veszek )
Jaj de szépek! Nekem pont most hozta a futár a Pinkpanda rendelésemet, ami épp egy highlighter: a Revolution Soph x highlighter paletta. Olyan régóta nézegettem már.
Notinoról meg az Essence The Highlightert várom két Essence The Blush pirosítóval együtt.
Jól hangzik! Nekem is van a Revolutiontől egy highlighter palettám, az Ultra Cool Glow, azt imádom
A Revolution is beszáll a rózsamintás buliba:
Legutolsó Tchibo-s szerzeményem:)
Elfogyott a púderem, úgyhogy ha már rendeltem vettem az új highlighterekből is egyet. Bár teszteket nem találtam a Catrice limitált kiadásai jók szoktak lenni mostanában, ha erről a terméktípusról van szó. A pirosítók is nagyon csábítanak, de azokból bevásároltam az utóbbi időben.
Gyönyörűek ezek a rózsás termékek