Annyira szépek
Szívem szerint mindet megvenném
A kép alapján inkább őszre való, de szép.
Nekem is abszolút őszi, de ez előtt hoztak ki egy rózsás palettát is, az is nagyon szép.
Igen láttam azt. Tavaszra ideális.
Nekem megvan ez a paletta, szerintem élőben tavaszi.
Én a highlighter-re csaptam le. Muszáj volt megnéznem élőben, aztán el is hoztam.
Nem tudom hová tenni, úgyhogy ide teszem. Én most találkoztam először ezzel a termékkel. Kíváncsi vagyok a véleményetekre.
Ez lehetne egy Zoeva is…
Már láttam én is. Nem látom értelmét, mivel az ember éjjel forgolódik, nem abban a testhelyzetben marad egész éjszaka, mint amiben elalszik.
Azt kell mondjam, hogy ezek nagyon guszták!
Ezeket én is néztem, lesz majd gyönggyel megszórt tetejű is. Igazából nem érdekel, mi van benne, nekem kell egy ilyen csicsás doboz.
Én is így érzem
Igazából mindig úgy vagyok a Revolutionnal, hogy jaj, nem kell több cucc, mert drogériás, olcsó meg minden, de amúgy azt kell mondjam, hogy rengeteg termékük van, ami nem annyira rossz. Pl nekem a pirosítók, korrektorok, paletták nagyon bejöttek eddig, sokszor kenterbe verték a drágábbakat. Úgyhogy szerintem vagy a zöld, vagy a lila, esetleg a rózsaszínes jön velem. Vagy mindhárom
Én olyan másfél éve még imádtam a Revolutiont, de aztán a SophX olyan csalódás volt, hogy valahogy elment a kedvem az egész márkától, már az állványt sem nézem meg, ha Müllerben vagy Rossmannban járok…
Nekem csak néhány mono pirosító van meg, de azokat nagyon szeretem.
Beauty bayen mar fent vannak es nagyon figyelemre melto termekekkel rukkolt elo a Revolution. Komolyan elgondolkoztam egy CC alapozon, de fogalmam sincs melyik lenne az arnyalatom. (Szuksegem sincs ra.) Tetszenek a sokfele bortunushoz illeszkedo bronzerek, CC puderrek, le a kalappal elottuk!
A negyes szem palettak eleg jo arnyalatokban lettek osszevalogatva. (A zoldet nem tudom hova tenni.) A csomagolasrol mindenki maga dont, hogy mennyire megnyero. De ezek mar £10-ba kerulnek, hmm. Biztos nem kicsik a panek, de nekem ennel az arnal mar elkezdett jarni az agyam, hogy a Colourpop palettai ar/ertekben jobbak. Ha tobbet vasarol az ember, akkor annyiert akar ki lehet fogni JFC akcios palettat is turelemmel.
Engem meglepett az ar emelkedes, mert par eve altalanossagban a nagy palettak kerultek £4-be es a specko kiadasok £10-be.
Elvileg kettőt fizet, hármat kap akció lesz rájuk.
Nekem is feltűnt, hogy ezek milyen drágák (én úgy olvastam, hogy $15), de ez a Revolution Pro vonal, a sima Revolution az továbbra is olcsóbb maradt szerintem.
Hát azokat nem is érdemes szerintem, nagyon kevés újdonság jelenik meg itthon. Inkább érdemesebb az eredeti oldalról rendelni, ha valamire fáj a fogam, mindig úgy szoktam.
Ah, koszonom a magyarazatot!