Új termékek, várható kollekciók - kívánságlista vagy kihagyod?

Annyira szépek :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::heart_eyes:
89510138_2759185007491958_5520269616703602688_o

4 Likes

Szívem szerint mindet megvenném :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

A kép alapján inkább őszre való, de szép.

Nekem is abszolút őszi, de ez előtt hoztak ki egy rózsás palettát is, az is nagyon szép.

Igen láttam azt. Tavaszra ideális.

1 Likes

Nekem megvan ez a paletta, szerintem élőben tavaszi. :blush:

IMG_20200302_204430

IMG_20200302_205612

9 Likes

Én a highlighter-re csaptam le. Muszáj volt megnéznem élőben, aztán el is hoztam.

1 Likes

Nem tudom hová tenni, úgyhogy ide teszem. Én most találkoztam először ezzel a termékkel. Kíváncsi vagyok a véleményetekre.

Ez lehetne egy Zoeva is…
Screenshot_20200321-162843

3 Likes

Már láttam én is. Nem látom értelmét, mivel az ember éjjel forgolódik, nem abban a testhelyzetben marad egész éjszaka, mint amiben elalszik.

1 Likes

Azt kell mondjam, hogy ezek nagyon guszták!
Screenshot_20200325-122733_Instagram

9 Likes

Ezeket én is néztem, lesz majd gyönggyel megszórt tetejű is. Igazából nem érdekel, mi van benne, nekem kell egy ilyen csicsás doboz.:joy::sunglasses:

6 Likes

Én is így érzem :joy:
Igazából mindig úgy vagyok a Revolutionnal, hogy jaj, nem kell több cucc, mert drogériás, olcsó meg minden, de amúgy azt kell mondjam, hogy rengeteg termékük van, ami nem annyira rossz. Pl nekem a pirosítók, korrektorok, paletták nagyon bejöttek eddig, sokszor kenterbe verték a drágábbakat. Úgyhogy szerintem vagy a zöld, vagy a lila, esetleg a rózsaszínes jön velem. Vagy mindhárom :joy:

5 Likes

Én olyan másfél éve még imádtam a Revolutiont, de aztán a SophX olyan csalódás volt, hogy valahogy elment a kedvem az egész márkától, már az állványt sem nézem meg, ha Müllerben vagy Rossmannban járok…

1 Likes

Nekem csak néhány mono pirosító van meg, de azokat nagyon szeretem.

3 Likes

Beauty bayen mar fent vannak es nagyon figyelemre melto termekekkel rukkolt elo a Revolution. Komolyan elgondolkoztam egy CC alapozon, de fogalmam sincs melyik lenne az arnyalatom. (Szuksegem sincs ra.) Tetszenek a sokfele bortunushoz illeszkedo bronzerek, CC puderrek, le a kalappal elottuk!
A negyes szem palettak eleg jo arnyalatokban lettek osszevalogatva. (A zoldet nem tudom hova tenni.) A csomagolasrol mindenki maga dont, hogy mennyire megnyero. De ezek mar £10-ba kerulnek, hmm. Biztos nem kicsik a panek, de nekem ennel az arnal mar elkezdett jarni az agyam, hogy a Colourpop palettai ar/ertekben jobbak. Ha tobbet vasarol az ember, akkor annyiert akar ki lehet fogni JFC akcios palettat is turelemmel.
Engem meglepett az ar emelkedes, mert par eve altalanossagban a nagy palettak kerultek £4-be es a specko kiadasok £10-be.

2 Likes

Elvileg kettőt fizet, hármat kap akció lesz rájuk. :grin:

2 Likes

Nekem is feltűnt, hogy ezek milyen drágák (én úgy olvastam, hogy $15), de ez a Revolution Pro vonal, a sima Revolution az továbbra is olcsóbb maradt szerintem.

3 Likes

Hát azokat nem is érdemes szerintem, nagyon kevés újdonság jelenik meg itthon. Inkább érdemesebb az eredeti oldalról rendelni, ha valamire fáj a fogam, mindig úgy szoktam. :smiley:

2 Likes

Ah, koszonom a magyarazatot! :relaxed:

1 Likes