Azt én is akartam írni, hogy a színek nagyon szépek, utánozhatatlanok, és tényleg nem szárít. A Very Victoriát több hónap tipródás után vettem meg (sötét lett sajnos), utána jött a Pillow Talk, ha jól állt volna, biztos megtartom, de sajnos nem tetszett magamon. Jobban belegondolva még soha nem volt igazán szép nude rúzsom:(
Majdnem megrendeltem a highlightereket, de mire odajutottam volna, akkora elfogyott a pinkpandán. Most, hogy így írod, hogy csillámos/darabos már nem is bánom. A pirosító viszont nagyon szép.
MÁDARA
Teljesen más az arculata az oldalnak mint a hivatalos Sephoráé. Azt se sűrűn látogatom, de most megnéztem ismét. Nagy kérdőjel…
Én a TIU 430-as árnyalatból fogyasztottam már el pár darabot. Az egy árnyalattal sötétebb ennél.
Kamea, ez az új képed, a frizurád…Te egyre szebb vagy, akár egy Hollywood-i filmsztár.
Ugyan már, ne hozz zavarba, azért ez túlzás! De azért köszönöm, nagyon kedves vagy!
Tavaly Szilveszterre csináltattam ezt a kontyot… gondoltam, profilképileg most én is kicsit “befordulok”.
Ha én azt mondom valamire, hogy úgy van, akkor az úgy is van, nincs apelláta
Igenis! Értettem!
Kamea, annyira gyönyörű ez a hajköltemény . Imádom ezt a profilképed :).
Ezek a pirositók nagyon tetszenek.
Akinek van Colourpop pirositója: szeretitek őket?
Nagyon!! szuper minőség.
Nekem van, de még nem próbáltam Ezek tényleg nagyon szépek.
Nekem volt de eladtam. A termékkel nem volt gondom, jó minőség, csak a színe nem tetszett (narancsos árnyalat volt amit nem szeretek magamon)
Köszönöm, lányok! Akkor lehet, hogy majd rendelek, olyan puhának tűnnek.
Új Melt paletta:
azt a palettát happolnám tiszta tati paletta minimál xD
meg annak a tégelynek a mintája is állati jó, meg a rúzsok is szépek de aaaaaah
Óh, Mulan a kedvenc hősöm
Tyűűűű, ezek az én színeim, szépségesek