Remin Gyógyszer-kiskereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság
Van az odlalon 116 sephora saját termék és ennyi.
Fő tevékenysége gyógyszer - kiskereskedelem…
Annak idején, mikor még nem voltak The Body Shop hivatalos üzletek Magyarországon, akkor a MOM Parkban volt egy stand, ahol TBS termékeket árultak. Nekem akkor úgy tűnt, hogy egyszerúen megrendelték külföldről, vagy kimentek érte, és itthon tovább adták. Az áraik is ezt tükrözték, jóval drágább volt minden. Persze, ha nem jártál túl gyakran külföldre, akkor ez egy jó lehetőség volt. Aztán ahogy megnyitottak a TBS üzletek, úgy szűnt meg ez a stand is.
De ugyanilyet találtam ruhában is. Többek között kedvenc belga üzletem ruháit árulta egy magyar webshop (sajnos külföldre egyébként nem szállítanak), de olyan árakon, hogy azt számoltam, ha a wizz airrel kimegyek Brüsszelbe, és ott megveszem, még akkor is olcsóbban jövök ki.
Szerintem ez is ilyesmi lehet. Pl. a kókuszos fátyolmaszk a webshopjukban 2.199 Ft, a Sephora oldalán a 3-as csomag 7,90 euró. Ráadásul a Sephorában a saját márkás cuccokra mindig van valami akció is.
Persze attól még jó lehet, ha valami megtetszik akkor legalább van lehetőség reális postaköltséggel, vagy akár személyes átvétellel megrendelni.
A Pink Pandán már fent vannak dolgok az Essence Bloom Baby, Bloom! és a Catrice Minnie & Daisy limitált kiadásokból, aranyosak, de én szerintem most kihagyom ezeket.
A 2 essence highlightert nèzegettem 2 napja, nagyon szèp a 2 àrnyalat de tele vannak csillàmmal, szemmel làthatò nagy darabok. Amit nem tudok, hogy csak a teteje lett- e lefùjva csillàmsprayvel, vagy az egèsz tele van darabokkal. Lehet, megvizsgàlom közelebbről, mert ma hozom el az 1991 bh palettàt.
A highlighterek nekem is darabosnak tűntek (hét elején már volt a Müllerben), de a blushlighter szerintem szép, és abból vettem.
Ilyen a blushlighter:
Az ecseteket láttad? Pandán néztem, olyan cukik.
Essence?
Az már eléggé le volt rabolva ott, ahol voltam.
Én is pont a blushlightert vettem meg Az ecsetek szépek ,de már van elég sok, így otthagytam őket. És a Charlotte Tilbury Pillow Talk dupe-ját kerestem a trend it up-tól, mert 25-30 eurót nem akartam kiadni érte, állítólag minden bőrszínhez megy és mindenkinek jól áll egy cikk szerint ,
Haha, nekem nem állt jól a Pillow Talk szerintem ilyen nincs. Amúgy a CT rúzsok egyáltalán nem annyira jók, szépen lehet velük dolgozni, de 20 percnél tovább nem tartanak.
És az melyik TIU rúzs? Csak kíváncsiságból!
Szerintem nagyon szép ez a blushlighter.
Ò, köszi szèpen az infòt @noisette , gondoltam, hogy a nevet ès a szèp csomagolàst kell megfizetni.
Köszi!
Ha látok valahol vegyek, vagy kaptál?
Nagyon kedves vagy, köszönöm, de sikerült az utolsò darabot elhoznom. Nagyon tetszik, csak erőteljes. Àllandòan elfelejtem, hogy a fehèr bőrön- kèzen swatcholt rùzsok az ajkakon sötètebbek jòval, mivel ugye kissè màs a szìnük.
Több helyen is olvastam már, hogy ezek a rúzsok nem túl nagy számok, és hát tényleg. A többi CT termékkel nincs tapasztalatom.
Ez a TIU rúzs nekem is megvan ebben a színben. Jó kis cucc
Én szeretem a Walk of Shame és a Very Victoria árnyalatokat. A rúzs elvileg matt, ehhez képest nem szárít. Rajtam egész tartós, de tény, hogy nagyon vékony rétegben szoktam felvinni (már-már úgy, mint a koreaiak). Ha nagyon őszinte vagyok magammal, akkor nem a formula miatt szeretem a rúzsokat, hanem a színek miatt. Sajnos olcsóbb dupeot még nem találtam egyik helyett sem.