Már volt korábban is, én a decemberi akcióban (-30%) onnan rendeltem a Mini Masquerade-t, a Mini Magicet és a Saharant is.
Nem tudom miért mutatja ezt a hozzászólásomat, szinte egyből a küldés után töröltem.
A MAC-nél ma jelent meg nálunk az új cseresznyevirágos kollekciójuk
Egy egész termékcsalád lesz a Nablánál, az alapozó 20 színben lesz.
Új ND paletta, All Neutral BIBA palette, $129
Mit szóltok?
Szép, de ezek a színek nem annyira különlegesek. A márka pedig számomra eléggé túlárazottnak tűnik. Ennyit nem adnék egy szemhéjpúder palettáért.
Szép alapvetően, csak már kicsit unalmas a sok tégla-, teve-, mustár-, marsala és narancsszín a palettákban. Az elmúlt 1-másfél évben ezek hódítanak és a paletták 70%-át kiteszik. Mondjuk szeretem őket, de van Naked heat, Soph x Extra spice és TF Gingerbread spice, ők elég változatosak nekem ha ilyen meleg narancsos sminkre vágyom.
Ugyanezeket gondolom, mint ti. Elég brutál az ára valóban, én sem adnék ennyit soha érte. Nekem a Jaclyn Hill paletta elégíti ki a narancsos-vöröses színek utáni vágyamat. Marsala szín… ma is tanultam valamit Ráadásul én ezt a színt nagyon szeretem
Ó a Jaclyn Hill Milyen? Nekem úton van Ajándékpénzből vettem és igazad van tényleg abban is a sok a meleg szín. De ő annyira jól variálhatónak tűnik hogy nem tudtam végül ellenállni Versenyben volt a már emlegetett Sultry, illetve a Juvia masquerade is de végül nyert a JH.
Ja igen, a marsala az a jó kis borvöröses-barna
Nagyon-nagyon imádom! Mondjuk nekem kicsit túl színes, de majd kísérletezek vele. Amelyik színeket próbáltam már, azok viszont nagyon csodásak. Egyedüli negatívum amit meg tudnék említeni az a hatalmas mérete, nem áll kézre, könnyű leejteni, nem utazásbarát stb. Viszont pozitívum ebben, hogy jó nagyok a panek.
Nem olyan régen szerezte be @Anheszenamon is, neked azóta mi a tapasztalod vele?
De jó ezt hallani Igen valóban brutál nagy paletta, gondolkodtam is hogy utazáshoz max úgy tudom majd vinni hogy törcsibe csomagolva a bőröndbe a ruhák közé, hogy nehogy sérüljön
Én nagyon várom a türkizes és lilás színeket, ugyanis ilyen színeim nem nagyon vannak. Azaz van egy Revolution Mermaids forever de sajnos nem túl pigmentáltak benne az említett színek Fel is tettem eladásra már egy ideje.
Nagyon szeretem, csodálatosak a színek. Egy pillanatra sem bántam meg, hogy megvettem. Szinte már mindent színt kipróbáltam magamon. A variációk száma végtelen. Szuper paletta.
De jó, remélem en is így fogom szeretni, ahogyan Ti
A mérete a gondom nekem is a Jaclyn Hill palettával, elég ritkán veszem kézbe. Amúgy a legalsó sorban, balról a harmadik szín a kedvencem belőle. Azt valamiért imádom.
A Diva? Hát szép is
Igen, csak az enyémen még nincsenek nevek megadva.
Denona: kijött a sunset, tele narancsos, barnàs színekkel, utána a Gold, arany ès barna árnyalataival, most meg kiad egyet barnás, ès arany vegyesben. Ezzel kellett volna kezdeni . Gyönyörűek kèrdès nélkül, de 15 szìnből 10 arany különböző árnyalataival mèg nekem is sok . - gold- . Amùgy meg a 2 nagy palettàban vannak hasonlò szìnek. Meggyőztem magam
Nabla szps:
Valaki említette, hogy lehet, a CP a Huda kis paletták mintájára fog palettákat megjelentetni:
Itt látszik az összeillőség.
Viszont a Sol és a Mar már régebb óta megvannak, mint a kis Hudák, nem? Most gyorsan ránéztem, Instagramon 2018. júliusában már volt róluk fenn kép. Bár azok még nem is annyira egy színt képviselnek, mint az újak.