Új termékek, várható kollekciók - kívánságlista vagy kihagyod?

Igen, az applikációból simán lehetett rendelni, ott nem volt ilyen sorban állás. Meg is lepődtem. :open_mouth:

1 Likes

Hát, ez fura, de az a lényeg, hogy sikerült megrendelni. Nekem elfogyott a türelmem és megrendeltem Beautylish-ről (elvileg előre kifizettetik a vámot, a Wayne Goss ecset is simán megérkezett). Aztán este 9 körül már beengedett a BB honlapja, volt is a palettából, de képtelen lettem volna állandóan azt figyelni.

Jajaja, ott előre fizetsz, és dollárban még olcsóbban is jössz ki ott, mint Beautybayen fontban. Én úgy voltam vele, hogy utóbbinál legalább kapok utána pontokat, azt meg egy idő után be tudom váltani kedvezményre.

1 Likes

Igen, még adóval növelve is olcsóbban jött ki, amikor a WG ecsetet rendeltem, írtak egy üzenetet is, hogy remélik, sok örömöm lelem az új ecseteimben (a WG mellé vettem egy olcsóbb ecsetet, hogy meglegyen az ingyenes szállítás), szánalmas vagy sem, kitűztem a tükröm mögé, kedves dolog volt tőlük, pedig amerikai mércével mérve igen szolid összegért rendeltem.
A BB nem euróban számol?..

3 Likes

Milyen WG ecset? Hogy tetszik?

Ajj. A WG ecsetek régóta piszkálják a fantaziamat, csak nem merek rendelni, nehogy mellényúlás legyen. De egyre több kedvem van alaposan utána nézni, és most már tudom azt is, honnan érdemes beszerezni, köszönöm az infokat :blush:

@whitemerci: A 18-as, szemre való ecset van meg. Megmondom őszintén, annyira nem rajongok érte, túl buci, túl “fluffy” a precíz szemfestéshez, a MAC 217S-t sokkal jobban szeretem. Amúgy nem hullik, könnyen tisztítható, sajnos elég háklis vagyok az ecsetekre.

@noisette: Szerintem nehéz ecsetet rendelni, én úgy mertem ezt bevállalni, hogy egy jótét lélek lefotózta két másik, hasonló szemre való darabbal együtt (az egyik a MAC 217S volt), ezért mertem megrendelni.
Szívesen, remélem, te eredményesebb leszel.

2 Likes

Komolyan? Pont a 17, a 18 és a 20-as szemre való ecseteket szeretném megkaparintani, egy ideje újra bekattant, pedig azt hittem végre elengedtem. Ha esetleg lesz majd időd befotóznád a Mac 217S mellett mekkora a WG 18-as? Nekem a régi (tényleg nagyon régi) japán 217-es ecsetem van meg. Befotóztam a Chanel kétvégű Blender/Shader ecsetével együtt, bár nem az igazi a kép. A Chanel lassan 2 hete van szinte satuba szorítva, van ez a rugalmas védőháló, ami megregulázza az ecsetszálakat, egy jó szűk verzióba tettem bele, és most vettem ki, ezért kifejezetten rendezettnek néz ki, de szomorú tapasztalatom az, hogy ez kb. az első használatig igaz. Ezt a Chanel ecsetet hasonlítják mindig a MAC régi 217-eséhez, hát szerintem meg baromi messze van a kettő egymáshoz. A MAC nálam közel sem nyílik annyira szét, mint a Chanel. Egész egyszerűen szétállnak a szálak, mint amikor kinyitsz egy legyezőt, és úgy is marad. Kizárólag a hálós összeszorítással tudom pillanatnyilag megregulázni. A MAC 217 nálam pont az a méret ami éppen, hogy jó, tehát ettől picike eltérés is már úgymond végzetes :slight_smile:.Amúgy a Chanel alapjáraton is “fluffy”-bb az én 217-es ecsetemnél. Ráadásul a képen a MAC 217 már többszörös használat után ilyen alakú, sokkal jobban formatartó, pontosan ezért nem mostam ki a fotóhoz. Bocsi :sweat_smile:.

IMG_20200222_141447

3 Likes

Persze, csak kimosom őket, mert a WG szép mustársárga, a MAC pedig sötétbarna jelenleg. :rofl: Nagyon hamar elszabadul a pokol nálam ecsetfronton, egy kis ideig nem figyelek oda, és dugig van a két használt-ecsettartóm (egy szép teásdoboz és egy befőttesüveg, éljen a lustaság, pardon, az újrahasznosítás…).
Emlékszem, amikor megvettem a 217S-et, egyáltalán nem voltam tőle elájulva, most meg talán az a kedvenc “színfelvivő” ecsetem.
Pont ez a bajom a 18-as WG-szal, olyan borzas a feje, mint az enyém hajmosás után.:slight_smile: A MAC is tömött, de olyan laposan, keskenyen tömött, egyáltalán nem duzzad fel a feje a duplájára.
Ma kimosom őket, holnapra megszáradnak és fotózok. Ha elfelejteném, mindenképpen szólj rám!

2 Likes

Én pont ezért (is) szeretem a Zoeva 227 ecsetét. Persze puhaságban felejtős, de jó a kialakítása, remekül végzi a dolgát, és nem kényes, hisztis. A MAC 217 nálam sokáig az abszolút kedvenc kategória volt, de találtam másik két japánt, amik lekörözték rendesen :slight_smile:. Amúgy igen, japán és japán között is lehetnek nagy különbségek.

1 Likes

Ja, de, euró. :smiley:

1 Likes

Új Huda minik a láthatáron, most pasztell változatban. Szépek!

Screenshot_20200224_210633

11 Likes

Nem is rosszak. Sőőt…

instasize_200227215220

50 (!) gramm 39 USD, durva…

instasize_200227221010

Megjelent a Jeffree Star márka a Douglas webshopban az osztrákoknál. - 20% minden hónapban akad. - 5% van alapból. Ha kijön a nude palettája, könnyen beszerezhető lesz. Remélem teszter is lesz az üzletekben. A Marionnaud eddig is forgalmazta online, de oda nem járok. Lassan tényleg lesz minden, nem kell semmit rendelgetni az angoloktól vagy Amerikából.

6 Likes

Bezzeg itt. :smiley:

Nem csak online. Pár hete tesztelgettem őket személyesen,én ks várom azt a palettát,hátha…brutális minőségű szemfestékek,bár nekem már már ijesztő,hogy egyes színek megfogják a bőrt.:thinking:

Erről mit gondoltok?

1 Likes

Háát… Ha hivatalos Sephora partner, megeszem a kalapomat. Nekem gyanús, hogy nem simán sephora.hu, meg nincs is itthon Sephora. Ez csak a sephora termékeit közvetett úton fogja eljuttatni hozzánk. Ez csak az első benyomásom, bőven lehet, hogy teljesen tisztességes üzlet, használhatja a sephora márkanevét, stb.

3 Likes

Erről nekem a Váci utcában levő Victoria’s Secret üzlet jut eszembe, amiről utólag persze kiderült, hogy valójában csak régi kollekciós cuccokat árusítanak tovább és közük sincs az eredeti márkához. :confused: