Új termékek, várható kollekciók - kívánságlista vagy kihagyod?

Ó én ekkor még szerintem a noobok békés világát éltem 2 rúzzsal és 3 szemhéjpúderrel szigorúan max négyesek :smiley: Nekem mostanában került a világomba ez a paletta, nem ismertem Jeffree koncepcióját. A koporsó se zavar régen gót voltam :smiley: :sweat_smile:

3 Likes

megnéztem és felíratkoztam :blush:

2 Likes
3 Likes

Soha nem rendeltem semmit külföldről (nem vagyok elég bátor), de ezért a palettáért tennék kivételt. Tetszenek a színek is, meg a koncepció is. Igen, pont az a generáció vagyok, aki ezen nőtt fel. Engem ezzel megvettek.

2 Likes

Imádom a Sailor Moon-t :heart: Ha valamiből szeretnék venni, akkor ez a kollekció az.

2 Likes

:rofl: 6.15- nèl lesz vicces, kicsit feljebb sikerült a màsik szemöldök. A videò vègère beindul ès az egèsz arcàt összenyomtatja :crazy_face: https://youtu.be/753wnBOrrqo

1 Likes

Ezek a Revolution paletták elég jól néznek ki:

8 Likes

Ha ez működne én lennék a legboldogabb :D. Nem sok reményt fűzök hozzá.87274568_2931776373553656_5976728411526135808_o

2 Likes

Errol Vanda irt es neki bejott: https://lollymakeupandbeauty.blogspot.com/2020/02/teszt-ujdonsagok-catrice-bebe-essence.html

1 Likes

Hmm köszi, tetszett ez a blog bejegyzés :). 3000 ft, durva ár érte, de jó hogy neki használt, majd egyszer megveszem :sweat_smile:

1 Likes

Ha van otthon hajlakkod és egy kidobásra ítélt spirálod, és a kimosott spirálra teszel egy kis lakkot, esetleg hajzselét, lehet, hogy az is működik :wink:

4 Likes

Nagyon jó a spirál ,jobb mint a Snapscara.
Szerintem.

1 Likes

@Anilorak, ez nagyon jól hangzik :blush:

Screenshot_20200221-204136_Facebook
Màr kaphatò

4 Likes

Jé, hanyadik voltál a sorban?

Èn csak tovàbb adtam az infót :rofl::kissing_heart:

2 Likes

Ja, értem.:slight_smile: Már megrendeltem.:blush:

3 Likes

Én is megrendeltem, kétségkívül ez lesz a legdrágább palettám/sminktermékem valaha. :smiley:

3 Likes

Azta lányok majd kérjük a swatchokat meg 60 szögből befotózott palettát, nagyon kíváncsi vagyok! :star_struck: :purple_heart:

4 Likes

Beautybayről? Amikor megláttam, hogy sorszámot osztogat, nem tudtam, sírjak vafy nevessek.