Már meg se merek szólalni.
Én is azt találgatom, hogy 1-2 extra szín lesz vajon benne, esetleg a paletta külseje lesz extrém? Végül is az Alien palettában pl. csodás, kellemes színek vannak.
Egy ufófejben.
Nekem nagyon tetszik a blue blood és a blood sugar külseje, az aliennél néztem nagyot ,hogy miért pont pink , lehetett volna olyan szép ezüstös-krómos külső ,de mindegy ,a belseje van használatban . Én nagyon bírom még mindig, egy csodabogár , tudja, hogy rengetegen utálják azért, amilyen, mégsem érdekli. Most is az a lila hajszín a lila palettájához nagyon tetszik . Mint ahogy a legtöbb filmben, sorozatban a negatív szereplő a kedvencem. Nagyon szeretem, ahogy eljátsszák a szerepüket és szegénykéket nagyon sokan utálják
Annyit emlegettétek már a JS palettákat,h a legutóbbi túrámon belemásztam párba(címeket nem néztem). Nem az én világom,nekem túl harsányak a színek,minimális részt használnék ki…de azt be kell látni,h brutális minősége van. Nagyon szeretek fiúkkal traccsolni i.yesmiről(úgy értem,h MUAs srácok),megmutatta,h a különböző színek hogy satírozhatóak össze és mi.yen eredményt nyújt. A két kézfejemen,alkaromon hatalmas színkavalkáddal jöttem ki az üzletből,1-1 színt mintha beszívott volna a bőröm. Sikítsatok,ha tényleg vmi nude cuccal előáll!
Nekem sose jutott róla eszembe a koporsó. Inkább kincsesláda, ami a kékvérű népségeknek van rengeteg zafírral tele
Esetleg lilát és KÉKET
No ez még lehet, hogy engem is érdekel majd.
2 nap leforgása alatt 2 velem majdnem egykorú nagyon kedves ismerősöm halt meg. Olyan rövid az élet! Ezentúl nem vagyok hajlandó magyarázkodni senkinek, még magamnak se, hogy mennyi sminket, stb. veszek.
Oh te jó ég, annyira sajnálom, részvétem
Fogadd részvétemet!
Fogadd részvétem
Nagyon igazad van, az én mottóm is az: egyszer élünk!!!
Szóval éljenek a sminkek, a parfümök, mi mindnyájan…és a Nutella!!!&
Őszinte részvétem!
Őszinte részvétem
…és a gumicukor
Sajnálom!
Őszinte részvétem
Pedig anno a weboldalán J.S. saját maga is koporsóban feküdt. Bizarr reklámhoz illően, ugyebár!
Meg is találtam időközben:
Így igaz, amit kiad a kezéből és amit képvisel, az tutira egyedi. Őt vagy így fogadjuk el, vagy lapozunk. Én az előbbit választottam.
Engem egyedül az zavar, hogy tényleg tárolhatatlanok a palettái. A Conspiracy-t csak pakolgatom, mert a többi sminkcuccom mellett nem fér el, így viszont szinte sosincs szem előtt, és jóval kevesebbet nyúlok érte, mint egyébként tenném. A szekrény tetejére meg nem fogom kitenni, mert óránként törölgethetném, olyan por tud lenni a lakásban.