Új termékek, várható kollekciók - kívánságlista vagy kihagyod?

Már meg se merek szólalni.:blush:

3 Likes

Én is azt találgatom, hogy 1-2 extra szín lesz vajon benne, esetleg a paletta külseje lesz extrém? Végül is az Alien palettában pl. csodás, kellemes színek vannak.
Egy ufófejben. :smiley: :alien:

6 Likes

Nekem nagyon tetszik a blue blood és a blood sugar külseje, az aliennél néztem nagyot ,hogy miért pont pink :smiley: , lehetett volna olyan szép ezüstös-krómos külső ,de mindegy ,a belseje van használatban . Én nagyon bírom még mindig, egy csodabogár , tudja, hogy rengetegen utálják azért, amilyen, mégsem érdekli. Most is az a lila hajszín a lila palettájához nagyon tetszik . Mint ahogy a legtöbb filmben, sorozatban a negatív szereplő a kedvencem. Nagyon szeretem, ahogy eljátsszák a szerepüket és szegénykéket nagyon sokan utálják :smiley:

4 Likes

Annyit emlegettétek már a JS palettákat,h a legutóbbi túrámon belemásztam párba(címeket nem néztem). Nem az én világom,nekem túl harsányak a színek,minimális részt használnék ki…de azt be kell látni,h brutális minősége van. Nagyon szeretek fiúkkal traccsolni i.yesmiről(úgy értem,h MUAs srácok),megmutatta,h a különböző színek hogy satírozhatóak össze és mi.yen eredményt nyújt. A két kézfejemen,alkaromon hatalmas színkavalkáddal jöttem ki az üzletből,1-1 színt mintha beszívott volna a bőröm. Sikítsatok,ha tényleg vmi nude cuccal előáll!

1 Likes

Nekem sose jutott róla eszembe a koporsó. Inkább kincsesláda, ami a kékvérű népségeknek van rengeteg zafírral tele :smiley:

2 Likes

Esetleg lilát és KÉKET :smiley:

No ez még lehet, hogy engem is érdekel majd.
2 nap leforgása alatt 2 velem majdnem egykorú nagyon kedves ismerősöm halt meg. Olyan rövid az élet! Ezentúl nem vagyok hajlandó magyarázkodni senkinek, még magamnak se, hogy mennyi sminket, stb. veszek. :black_heart::persevere:

6 Likes

Oh te jó ég, annyira sajnálom, részvétem :black_heart: :cry:

1 Likes

Fogadd részvétemet!

1 Likes

Fogadd részvétem :black_heart:

1 Likes

Nagyon igazad van, az én mottóm is az: egyszer élünk!!!

Szóval éljenek a sminkek, a parfümök, mi mindnyájan…és a Nutella!!!& :slight_smile:

8 Likes

Őszinte részvétem! :cold_sweat:

1 Likes

Őszinte részvétem :broken_heart: :black_heart:

1 Likes

…és a gumicukor :smile:

2 Likes

Sajnálom! :black_heart:

1 Likes

Őszinte részvétem :frowning:

1 Likes

Pedig anno a weboldalán J.S. saját maga is koporsóban feküdt. Bizarr reklámhoz illően, ugyebár!
Meg is találtam időközben:
js

2 Likes

Így igaz, amit kiad a kezéből és amit képvisel, az tutira egyedi. Őt vagy így fogadjuk el, vagy lapozunk. Én az előbbit választottam. :boom: :tongue: :rainbow:

4 Likes

Engem egyedül az zavar, hogy tényleg tárolhatatlanok a palettái. :smiley: A Conspiracy-t csak pakolgatom, mert a többi sminkcuccom mellett nem fér el, így viszont szinte sosincs szem előtt, és jóval kevesebbet nyúlok érte, mint egyébként tenném. A szekrény tetejére meg nem fogom kitenni, mert óránként törölgethetném, olyan por tud lenni a lakásban. :smiley:

1 Likes
3 Likes