Mint a . Szép!
Igen, nagyon vidám tavaszi-nyári színek de csakis bátraknak és x év alattiaknak!
Pár nap és 30 leszek de mázolnám vele magam rendesen
“Mázolhatod” is bátran, még bőven benne vagy a célcsoportban!
Hál’istennek Nem tudom milyen leszek X év múlva de sok színes palettám van alig várom a nyarat, hogy végre papagájkodjak
Még jók is lehetnek.
Talán. The Ordinary árban van. A niacinamideosat lehet kipróbálom majd. Legalább az is megveheti aki nem szeret a netről rendelni.
Glow szérumot akartam megvenni, de elfogyott a Pink Pandáról, így a Hydro Plumpot vettem meg hogy meglegyen az ingyenes szállítás. Kíváncsi vagyok milyen lesz majd.
Jeffree Star nude paletta váróknak:
Persze a nude beltartalom kijöhet valami nagyon elborult külsővel.
Lehet, hogy a munkahelyem helyett inkább egy lottózót kellett volna ma reggel becéloznom?
Na végre, nekem is lesz.
Azért erre a palettára nagyon kíváncsi leszek. Gyanítom, az összes nude palettámat pakolhatom el, ha ezt sikerül megszereznem.
Ha normális külseje lesz meg majd később valami brutál akció, akkor talán még nekem is lesz egyszer JS palettám
Na az tényleg nagy meglepetés lenne, ha normális lenne a külseje! A kék koporsót is elfogadtam, ezzel is így leszek, mert a beltartalom kárpótol ezért a bocsánatot kérek előre is - giccsparádéért, ami a külsőt illeti. De ízlésről mint tudjuk, nem vitatkozunk.
Hát, ezeket nem kell keresgetni a többi paletta között.
Én is így voltam vele, hogy milyen giccses már és micsoda fura stílusa van Jeffree-nek, aztán Marianyóban beletapiztam és odáig voltam a szemfestékekért.
Ha még rendesen festeném a szemeimet, nem csak hébe-hóba, akkor tutira vennék, pedig hozzám sem áll közel a külalakja sem a csomagolásban, sem a belső kinézet, sem a sztár-tulaj imidzse.
De aki használja, majd rábeszél
Jeffree es a nude? Nem tudom elkèpzelni
Lehet hogy egy pàr zöld szìnt is belekombinàl, meg sàrgàt.