Új termékek, várható kollekciók - kívánságlista vagy kihagyod?

3 Likes

Mint a :rainbow:. Szép!

1 Likes

Igen, nagyon vidám tavaszi-nyári színek de csakis bátraknak és x év alattiaknak! :mermaid:

2 Likes

Pár nap és 30 leszek de mázolnám vele magam rendesen :smiley: :rainbow: :rainbow:

4 Likes

“Mázolhatod” is bátran, még bőven benne vagy a célcsoportban! :art:

2 Likes

Hál’istennek :smiley: Nem tudom milyen leszek X év múlva de sok színes palettám van alig várom a nyarat, hogy végre papagájkodjak :smiley:

2 Likes

IMG_20200216_151116
IMG_20200216_151045

2 Likes

IMG_20200216_152313
IMG_20200216_152252

2 Likes

Még jók is lehetnek.

Talán. The Ordinary árban van. A niacinamideosat lehet kipróbálom majd. Legalább az is megveheti aki nem szeret a netről rendelni.

1 Likes

Glow szérumot akartam megvenni, de elfogyott a Pink Pandáról, így a Hydro Plumpot vettem meg hogy meglegyen az ingyenes szállítás. Kíváncsi vagyok milyen lesz majd.

2 Likes

Jeffree Star nude paletta váróknak:

Screenshot_20200218_075744

Persze a nude beltartalom kijöhet valami nagyon elborult külsővel. :smiley:

9 Likes

Lehet, hogy a munkahelyem helyett inkább egy lottózót kellett volna ma reggel becéloznom?:ear::raised_hands:

3 Likes

Na végre, nekem is lesz.:sparkles:

5 Likes

Azért erre a palettára nagyon kíváncsi leszek. Gyanítom, az összes nude palettámat pakolhatom el, ha ezt sikerül megszereznem. :sweat_smile:

4 Likes

Ha normális külseje lesz meg majd később valami brutál akció, akkor talán még nekem is lesz egyszer JS palettám :grinning:

1 Likes

Na az tényleg nagy meglepetés lenne, ha normális lenne a külseje! A kék koporsót is elfogadtam, ezzel is így leszek, mert a beltartalom kárpótol ezért a bocsánatot kérek előre is - giccsparádéért, ami a külsőt illeti. De ízlésről mint tudjuk, nem vitatkozunk. :woozy_face: :question:

2 Likes

Hát, ezeket nem kell keresgetni a többi paletta között. :smiley:

5 Likes

Én is így voltam vele, hogy milyen giccses már és micsoda fura stílusa van Jeffree-nek, aztán Marianyóban beletapiztam és odáig voltam a szemfestékekért.
Ha még rendesen festeném a szemeimet, nem csak hébe-hóba, akkor tutira vennék, pedig hozzám sem áll közel a külalakja sem a csomagolásban, sem a belső kinézet, sem a sztár-tulaj imidzse.
De aki használja, majd rábeszél :smiley:

6 Likes

Jeffree es a nude? Nem tudom elkèpzelni :rofl::stuck_out_tongue_winking_eye:
Lehet hogy egy pàr zöld szìnt is belekombinàl, meg sàrgàt.

4 Likes