Új termékek, várható kollekciók - kívánságlista vagy kihagyod?

Gyönyörű ez a paletta. Engem eddig egyetlen válogatása sem szólított meg, de ez valami szépség. + a csomagolás általában nem különösebben érdekel, de nem tudok szó nélkül elmenni mellette, állati jól néz ki. @Anheszenamon , kíváncsi vagyok, hogy Te, mint a lila másik nagy rajongója, mit szólsz ehhez a fejleményhez:)

1 Likes

Hìmneműnek született, hormonokat gondolom szedett a szőrösödès ellen, de pl. a hangja mèly, melle nincs, hogy az egyèb lògò tartozèkait is meghagyta- e, azt csak ő tudja. :stuck_out_tongue_winking_eye:

Nekem is nagyon tetszik. Gyönyörűek benne a lilák, tényleg mindenféle árnyalatban megtalálható a palettában. Kifejezetten tetszik a fényes sárgás zöld is, meg a matt színek is. És ha a szokásos JSC minőség, akkor egy szavunk sem lehet.

2 Likes

A paletta juttatta eszembe:

6 Likes

he/him, gondolom akkor hímnemű. néha nehéz megállapítani amúgy, de - nem akarok senkit se megsérteni - azért az arccsontozata nem kimondottan nőies, ha jól látom.

Megnéztem a videót, szerintem lesz iránta kereslet. Jeffreen mindig meglepődöm. Nem vagyok rajongója, és azt hiszem a stílusa is távol áll tőlem, sőt termékem sincs tőle, - bár egy mini palettáján gondolkodom - de valamit nagyon tud. Ebben a videóban is az outfittől kezdve ahogy az újdonságokat bemutatta le a kalappal. Szerintem ő erre született vagy mi. Hogy tud még ennyi termék után is megújulni nagyot dobni és a kinézete, férfiként ezt bevállalni hát merész dolog az biztos. De Amerikában ezt is lehet.

2 Likes

Amíg sikerül neki a minőséget mindenek elé helyezni, addig megérdemli azt, amit sikerült elérnie. Szurkolok neki továbbra is, de most már meglephetne egy zöld és egy neutrális palettával is. Hajrá, csak így tovább!

6 Likes

Egy zöldet én is nagyon szívesen látnék tőle.:slight_smile:

3 Likes

Én bírom, nagyon affektál, de szerintem neki jól áll, és bírja a kritikát, van egy videója, ahol azon nevetnek a párjával, hogy miket írnak neki - negatív megjegyzések, sőt saját magán is képes kiakadni, és ironikusan nevetni, ha valami hülyeséget mond vagy csinál :smiley: Jók a termékei, a többi mellékes

7 Likes

Elég jó ár-érték arányú doboz. Bár ez már így is a luxus árkategória.

2 Likes

Szerintem ez az egész műsor a közönségnek szól, már ahogy beköszön meg a többi. Magánemberként más. Sima melegőben van otthon, no makeup, több videóban volt így. A barátjával szakítottak ahogy olvastam.

@noisette Ezt neked ajanlom elsosorban. Ugy remlik mintha te bosszankodtal volna, hogy rovid ideig volt csak elerheto elso megjeleneskor.

2 Likes

Köszönöm szépen!! Tényleg rosszul érintett akkor, hogy lemaradtam, de aztán elengedtem (ezt és a Ritualistic Rose négyes palettát is), végül annyit nézegettem Kinkysweat Alicia videóit, hogy jelenleg a Mothership III palettát szeretném megvenni:)) Viszont még azzal is várok, hátha elmúlik az érzés:D

2 Likes

Én ezt a verziót rendeltem meg, most pont van mindkettőből, ha valakit még érdekel és nincs a közelében Müller

6 Likes

Megvettem a pinket elég rossz minőség szerintem. Azokat a szép csillámokat alig lehet fel eroszakolni a szemre. :confused:

2 Likes

A pinket én is nézegettem, de akkor nem fogom megvenni. Köszönöm a véleményedet.

Ú de jó, hogy írod, így remélem nem csábulok el. Pedig képen olyan szép!

2 Likes

Élőben is csodaszép, de kb. sokkot kaptam amikor a szememre nem ment abból a szép csillámos színből semmi, pedig TF primert használtam. Ennyire rossz csillámos pan-em egyik palettámban sincs pedig van néhány. :smiley:
A mattok amúgy szépek, porzanak, de egész jók. Az árát abszolút nem éri meg. :frowning:

2 Likes

Máris elfogyott a készlet. Elképesztő.
image

Szerencse, hogy nekem a Mothership palettái közül az első tetszik és úgysincs rá pénzem :smiley: Durva, hogy elkapkodták ezt a kört is ebből :open_mouth:

1 Likes