Gyönyörű ez a paletta. Engem eddig egyetlen válogatása sem szólított meg, de ez valami szépség. + a csomagolás általában nem különösebben érdekel, de nem tudok szó nélkül elmenni mellette, állati jól néz ki. @Anheszenamon , kíváncsi vagyok, hogy Te, mint a lila másik nagy rajongója, mit szólsz ehhez a fejleményhez:)
Hìmneműnek született, hormonokat gondolom szedett a szőrösödès ellen, de pl. a hangja mèly, melle nincs, hogy az egyèb lògò tartozèkait is meghagyta- e, azt csak ő tudja.
Nekem is nagyon tetszik. Gyönyörűek benne a lilák, tényleg mindenféle árnyalatban megtalálható a palettában. Kifejezetten tetszik a fényes sárgás zöld is, meg a matt színek is. És ha a szokásos JSC minőség, akkor egy szavunk sem lehet.
A paletta juttatta eszembe:
he/him, gondolom akkor hímnemű. néha nehéz megállapítani amúgy, de - nem akarok senkit se megsérteni - azért az arccsontozata nem kimondottan nőies, ha jól látom.
Megnéztem a videót, szerintem lesz iránta kereslet. Jeffreen mindig meglepődöm. Nem vagyok rajongója, és azt hiszem a stílusa is távol áll tőlem, sőt termékem sincs tőle, - bár egy mini palettáján gondolkodom - de valamit nagyon tud. Ebben a videóban is az outfittől kezdve ahogy az újdonságokat bemutatta le a kalappal. Szerintem ő erre született vagy mi. Hogy tud még ennyi termék után is megújulni nagyot dobni és a kinézete, férfiként ezt bevállalni hát merész dolog az biztos. De Amerikában ezt is lehet.
Amíg sikerül neki a minőséget mindenek elé helyezni, addig megérdemli azt, amit sikerült elérnie. Szurkolok neki továbbra is, de most már meglephetne egy zöld és egy neutrális palettával is. Hajrá, csak így tovább!
Egy zöldet én is nagyon szívesen látnék tőle.
Én bírom, nagyon affektál, de szerintem neki jól áll, és bírja a kritikát, van egy videója, ahol azon nevetnek a párjával, hogy miket írnak neki - negatív megjegyzések, sőt saját magán is képes kiakadni, és ironikusan nevetni, ha valami hülyeséget mond vagy csinál Jók a termékei, a többi mellékes
Elég jó ár-érték arányú doboz. Bár ez már így is a luxus árkategória.
Szerintem ez az egész műsor a közönségnek szól, már ahogy beköszön meg a többi. Magánemberként más. Sima melegőben van otthon, no makeup, több videóban volt így. A barátjával szakítottak ahogy olvastam.
@noisette Ezt neked ajanlom elsosorban. Ugy remlik mintha te bosszankodtal volna, hogy rovid ideig volt csak elerheto elso megjeleneskor.
Köszönöm szépen!! Tényleg rosszul érintett akkor, hogy lemaradtam, de aztán elengedtem (ezt és a Ritualistic Rose négyes palettát is), végül annyit nézegettem Kinkysweat Alicia videóit, hogy jelenleg a Mothership III palettát szeretném megvenni:)) Viszont még azzal is várok, hátha elmúlik az érzés:D
Én ezt a verziót rendeltem meg, most pont van mindkettőből, ha valakit még érdekel és nincs a közelében Müller
Megvettem a pinket elég rossz minőség szerintem. Azokat a szép csillámokat alig lehet fel eroszakolni a szemre.
A pinket én is nézegettem, de akkor nem fogom megvenni. Köszönöm a véleményedet.
Ú de jó, hogy írod, így remélem nem csábulok el. Pedig képen olyan szép!
Élőben is csodaszép, de kb. sokkot kaptam amikor a szememre nem ment abból a szép csillámos színből semmi, pedig TF primert használtam. Ennyire rossz csillámos pan-em egyik palettámban sincs pedig van néhány.
A mattok amúgy szépek, porzanak, de egész jók. Az árát abszolút nem éri meg.
Máris elfogyott a készlet. Elképesztő.
Szerencse, hogy nekem a Mothership palettái közül az első tetszik és úgysincs rá pénzem Durva, hogy elkapkodták ezt a kört is ebből