Új termékek, várható kollekciók - kívánságlista vagy kihagyod?

Köszönöm :blush:

Jobbulást kívánok :blush:, szerintem a pozitív gondolatok is segítenek :).

1 Likes

:+1: :smiley_cat:

1 Likes

Igen, mutatós kis darab. Boldogult a Guerlain arcpalettám bronzerével is! A higlighterhez viszont nem tudtam használni, ahhoz szerintem túl tömött.
A Too Faced-nek voltak hasonló kivitelű ecsetei, úgy emlékszem…

Nem új termékek, de szerintem sokunk számára újdonság, a termékpaletta kizárólag elképesztő multichrome pigmentekből áll: szemfestékek és highlighterek.
Lisa Eldridge fedezte fel, szerintem azóta nagyot robbantak, már az Allure beauty főszerkesztője is felfigyelt rá. Fontolgatom a rendelést, valószínűleg highlightereket próbálnék ki szemfestékként. Ismeritek, esetleg használjátok a márkát?

@chaosmakeup
Lisa egyetlen pigmentet használt a szemsminkjéhez!

8 Likes

Közben picit utánanéztem, nem Lisa fedezte fel, az Allure korábban, bár Európában szerintem rajta keresztül lett ismert. És nemcsak multichrome dolgaik vannak, hanem mindenféle pigment. Viszont kevés a swatch és vélemény, és nem lehet követési számot
kérni a szállításhoz. Azt hiszem, kis értékű rendeléssel kezdek majd :roll_eyes:

1 Likes

Micsoda cuccok, elképesztő színkavalkád! :heart_eyes:
Azok a kagyló alakú tokok is jópofák. Kicsit giccses, de tetszik :smiley:

1 Likes

Követem őket már egy ideje Instán és totál odavagyok a cuccaikért, de kb. két dolgot tudnék rendelni anélkül, hogy megvágnának a vámon. :confused: Majd ha lesz valami akció náluk, akkor talán. :smiley:

1 Likes

Oooh ez a pigment abszolút szerelem, benne van a listámban a beszerzése :heart_eyes:

1 Likes

Hú, nem ez a márka indította el a szivárványhighlighter-őrületet? Emlékszem, akkoriban annyira drágának találtam a cuccot meg a postát meg a vámot hogy inkább otthon próbáltam megcsinálni xD

2 Likes

Vajon ez mi lesz? Ha valami lilás, akkor nekem tuti vétel lesz.
Screenshot_20200210-221722_Instagram

8 Likes

Tuti lilás, mert most a profilján is olyan fotók vannak már megosztva sminkekről. Nekem is tuti kelleni fog. :smiley:

2 Likes

Screenshot_20200211_184114

Screenshot_20200211_184129

12 Likes

Jeffree Star egy isten, nincs mit tenni.:smiley:

3 Likes

Jajj, tetszik :sparkling_heart::sparkling_heart:

Noha nem vagyok egy nagy lilás, de ez valóban gyönyörűséges paletta :purple_heart:

Nem rossz ez is eléggé kihasználható viszont a lila kicsit megosztó tud lenni pláne ennyi árnyalatban. Szőkéknek, szerintem ideális. Gondolom 60 Dollár körül vesztegetik majd.

Csodaszép, de nem tudnám elképzelni, hogy valaha használnám ezeket a színeket. Bár, sose lehet tudni :smiley:

1 Likes
2 Likes

Ő most milyen nemű? :slight_smile: