Köszönöm
Jobbulást kívánok , szerintem a pozitív gondolatok is segítenek :).
Igen, mutatós kis darab. Boldogult a Guerlain arcpalettám bronzerével is! A higlighterhez viszont nem tudtam használni, ahhoz szerintem túl tömött.
A Too Faced-nek voltak hasonló kivitelű ecsetei, úgy emlékszem…
Nem új termékek, de szerintem sokunk számára újdonság, a termékpaletta kizárólag elképesztő multichrome pigmentekből áll: szemfestékek és highlighterek.
Lisa Eldridge fedezte fel, szerintem azóta nagyot robbantak, már az Allure beauty főszerkesztője is felfigyelt rá. Fontolgatom a rendelést, valószínűleg highlightereket próbálnék ki szemfestékként. Ismeritek, esetleg használjátok a márkát?
@chaosmakeup
Lisa egyetlen pigmentet használt a szemsminkjéhez!
Közben picit utánanéztem, nem Lisa fedezte fel, az Allure korábban, bár Európában szerintem rajta keresztül lett ismert. És nemcsak multichrome dolgaik vannak, hanem mindenféle pigment. Viszont kevés a swatch és vélemény, és nem lehet követési számot
kérni a szállításhoz. Azt hiszem, kis értékű rendeléssel kezdek majd
Micsoda cuccok, elképesztő színkavalkád!
Azok a kagyló alakú tokok is jópofák. Kicsit giccses, de tetszik
Követem őket már egy ideje Instán és totál odavagyok a cuccaikért, de kb. két dolgot tudnék rendelni anélkül, hogy megvágnának a vámon. Majd ha lesz valami akció náluk, akkor talán.
Oooh ez a pigment abszolút szerelem, benne van a listámban a beszerzése
Hú, nem ez a márka indította el a szivárványhighlighter-őrületet? Emlékszem, akkoriban annyira drágának találtam a cuccot meg a postát meg a vámot hogy inkább otthon próbáltam megcsinálni xD
Vajon ez mi lesz? Ha valami lilás, akkor nekem tuti vétel lesz.
Tuti lilás, mert most a profilján is olyan fotók vannak már megosztva sminkekről. Nekem is tuti kelleni fog.
Jeffree Star egy isten, nincs mit tenni.
Jajj, tetszik
Noha nem vagyok egy nagy lilás, de ez valóban gyönyörűséges paletta
Nem rossz ez is eléggé kihasználható viszont a lila kicsit megosztó tud lenni pláne ennyi árnyalatban. Szőkéknek, szerintem ideális. Gondolom 60 Dollár körül vesztegetik majd.
Csodaszép, de nem tudnám elképzelni, hogy valaha használnám ezeket a színeket. Bár, sose lehet tudni
Ő most milyen nemű?