PinkPanda
Müllerben már van mindenből.
Hú, de csodaszép kollekció ez!
Ha ugyanaz a szérum van benne, mint a 7 db-os ampullásban, akkor ezt jó szívvel merem ajánlani. Igaz, az ampullás verzióban van parfüm, de a hatás elmondhatatlanul jó, az én bőröm nagyon szerette.
Váó, köszi! Akkor ma Dm-túra!
Ezeket elfogadnám:
Ah, az a szemfestékpaletta és a rúzsok csomagolása!
Láttam élőben. A szemcerka a legütősebb,de sajnos nem az én színem,azért felkentem. Brutál pigmentált,tartós,és érdekes szín,nem sima bordó. Határozottan sajnálom,h nem az én színem. A rúzsok szépek színre,de amúgy nem olyan hűha darabok. Viszont akinek a pirosak(szerintem melegebb árnyalatú pirosak) jól állnak,azok ritka szép színeket kenhetnek. A pirosító szép,szintén nem az én színem. A szemhéjfestékek viszont ,hááát,uncsik. Bár ugye ebben a kollekcióban az ajakra kennek szexi pirosat,ahhoz okés a világos,semmilyen szín a szemen.
Azok a legszebbek
De jó neked, hogy láthattad!!!
Mit mondjak most? Nem mondhatnám, hogy lebeszéltél róla! Sőt!
A pirosító nagyon tetszik, a rúzsokból is kinéztem már egy barackos-rózsaszínes, visszafogottabb árnyalatot. A piros szemhéjpaletta box pedig elvarázsolt. Nem a benne lévő színek, hanem maga a box csak.
Nem tudom, mikor ér ide ez a kollekció, ha ideér egyáltalán valaha…
Nem hiszed el talán,de rád gondoltam mikor láttam,igaz miattad néztem az állványhoz,mert láttam itt a képet. Amennyire hideg árnyaltaú,nekem való volt a téli kollekció,ez most annyira a tied!
Aranyos vagy, köszi!
Lesz új Jaclyn Hill - Morphe paletta
Nekem nagyon tetszik, szerintem határozottan jól van összerakva, de ennyi pirosas színt az életben nem használnék el…
Láttátok, hogy az új Maybelline szempillaspirál az első vélemények szerint hasonló mint a snapscara?
https://kremmania.hu/kremek/maybelline-the-falsies-lash-lift-szempillaspiral
A Revolution szérumok is ígéretesek
https://kremmania.hu/kremek/revolution-skincare-snow-mushroom-serum
Megvettem az Essence ecsetet, alig hittem, hogy van nálunk, ha volt is limitált (szigorúan egy polc) cucc, ecsetet még soha nem láttam. Egész pofás, ennyi pénzért kár lett volna otthagyni.
Az az átkozott kíváncsiság… még a betegséget is képes legyűrni! Jobbulást kívánok!!
Köszönöm
Kora délután még jól voltam, később kezdődtek a tünetek. De túlélem telenyomtam magam vitaminnal és pihenek.
Az alvás a legjobb gyógyszer, jobbulást!