Új termékek, várható kollekciók - kívánságlista vagy kihagyod?

PinkPanda

Müllerben már van mindenből.

1 Likes

Hú, de csodaszép kollekció ez!
:heart_eyes:

6_ZseNiSZwz8

13 Likes

@umpalumpa
új C-vitaminos fátyolmaszk, Balea
balea-c-vitaminos-szerum-es-szovetmaszks9-300-300

7 Likes

Ha ugyanaz a szérum van benne, mint a 7 db-os ampullásban, akkor ezt jó szívvel merem ajánlani. Igaz, az ampullás verzióban van parfüm, de a hatás elmondhatatlanul jó, az én bőröm nagyon szerette.

2 Likes

Váó, köszi! :heart_eyes: Akkor ma Dm-túra!

4 Likes

Ezeket elfogadnám:

12 Likes

Ah, az a szemfestékpaletta és a rúzsok csomagolása! :heart_eyes: :star_struck: :pleading_face:

2 Likes

Láttam élőben. A szemcerka a legütősebb,de sajnos nem az én színem,azért felkentem. Brutál pigmentált,tartós,és érdekes szín,nem sima bordó. Határozottan sajnálom,h nem az én színem. A rúzsok szépek színre,de amúgy nem olyan hűha darabok. Viszont akinek a pirosak(szerintem melegebb árnyalatú pirosak) jól állnak,azok ritka szép színeket kenhetnek. A pirosító szép,szintén nem az én színem. A szemhéjfestékek viszont ,hááát,uncsik. Bár ugye ebben a kollekcióban az ajakra kennek szexi pirosat,ahhoz okés a világos,semmilyen szín a szemen.

1 Likes

Azok a legszebbek :heart_eyes::heart_eyes:

1 Likes

De jó neked, hogy láthattad!!!
Mit mondjak most? Nem mondhatnám, hogy lebeszéltél róla! Sőt!
A pirosító nagyon tetszik, a rúzsokból is kinéztem már egy barackos-rózsaszínes, visszafogottabb árnyalatot. A piros szemhéjpaletta box pedig elvarázsolt. Nem a benne lévő színek, hanem maga a box csak.
Nem tudom, mikor ér ide ez a kollekció, ha ideér egyáltalán valaha…

1 Likes

Nem hiszed el talán,de rád gondoltam mikor láttam,igaz miattad néztem az állványhoz,mert láttam itt a képet. Amennyire hideg árnyaltaú,nekem való volt a téli kollekció,ez most annyira a tied!:wink:

1 Likes

Aranyos vagy, köszi! :kissing_heart:

Lesz új Jaclyn Hill - Morphe paletta
Nekem nagyon tetszik, szerintem határozottan jól van összerakva, de ennyi pirosas színt az életben nem használnék el…

Screenshot_20200208_095012_com.instagram.android

3 Likes

Láttátok, hogy az új Maybelline szempillaspirál az első vélemények szerint hasonló mint a snapscara?
https://kremmania.hu/kremek/maybelline-the-falsies-lash-lift-szempillaspiral

2 Likes

A Revolution szérumok is ígéretesek :thinking:
https://kremmania.hu/kremek/revolution-skincare-snow-mushroom-serum

1 Likes

Megvettem az Essence ecsetet, alig hittem, hogy van nálunk, ha volt is limitált (szigorúan egy polc) cucc, ecsetet még soha nem láttam. :slight_smile: Egész pofás, ennyi pénzért kár lett volna otthagyni.

3 Likes

Az az átkozott kíváncsiság… még a betegséget is képes legyűrni! Jobbulást kívánok!! :woman_health_worker: :stethoscope:

1 Likes

Köszönöm :smile:
Kora délután még jól voltam, később kezdődtek a tünetek. De túlélem :wink: telenyomtam magam vitaminnal és pihenek.

3 Likes

Az alvás a legjobb gyógyszer, jobbulást! :slight_smile:

1 Likes