Új termékek, várható kollekciók - kívánságlista vagy kihagyod?

Inkább 2x, mint egyszer sem :smile:

2 Likes

Lolly véleménye az új Amrezy palettáról :slight_smile: Azt hiszem te is tervezted megvenni @Sherka :slight_smile: hátha jól jön ez a vélemény :slight_smile:

Carli-új Huda között vacillálok.

1 Likes

Nekem Carli van nagyon szeretem, de gondolom ez nem sokat segít most a döntésben :smiley:

Ajjaj, szerintem érkezik az új Pat Mcgrath korrektor :sob::money_with_wings: Ha tényleg így van, még akkor is hajlandó leszek megvenni, ha applikátros.
image

3 Likes

Bevallom nemigazán, de nagyon a Huda felé hajlok, valószínűleg az is lesz. Még lesz előtte egy nagyobb rendeléscsomagom, na meg a fél ruhatáramat le kell cserélnem a műtét után, ahogy fizikailag képes leszek újra az öltözködésre (mivel nem tudom felemelni a kezem, így nem nagyon megy), így mindent összevetve április-május tájékára tervezem a beszerzését.

2 Likes

Huh az még nagy kaland lesz, remélem azért már jobban vagy a műtét óta! Áprilisban lesz fórumtali is ha el tudsz jönni hátha valaki elhozza a Huda palettát megkukkantani élőben is, a Carli-t el tudom vinni összehasonlítani :slight_smile:

Nem nagyon nézegettem a Catrice-t eddig, de ebből tudnék választani. A BB-t megrendeltem, nagyon kíváncsi vagyok.

4 Likes

Múlt héten láttam a DM-ben az új essence highlighter kollekciót. Egész csinos. Lehet, lemaradtam… volt már szó róla itt, hogy tetszik-e nekünk?

2 Likes

Ezzel a Catrice palettával szemezgetek…a BB-re én is kíváncsi vagyok, majd írd meg, hogy milyen.

2 Likes

Én az arc ápoló termékeikkel szemezgetek :slight_smile:

1 Likes

Én egy hete megvettem ezt a palettát a Müllerbe. Hiába az UD Naked 3 palettam, ami szintén rózsaszínes, muszáj volt megvennem. Nem bántam meg, jók a színei és jól lehet vele dolgozni is. Ja, és tartós is, bírja az egész napot. :slight_smile:

2 Likes

Ma láttam ezt a palettát,egy barátnőm már használja,de még élőben nem láttam előtte. Érdekes,egyes színekben azok a világos pelyhek vagy foltok…én csak belenyúltam,szimpi. Amúgy dícsérik,barátosnőm szerint marha jó.

2 Likes

Köszi az infókat :slightly_smiling_face: Azt hiszem szemezgetésből beszerzés lesz. :slightly_smiling_face:

1 Likes

Igazán nincs mit :slight_smile:

1 Likes

Ecset is volt? Nekem az tetszik.

1 Likes
2 Likes

Ó, igen :smiling_face_with_three_hearts: Egyébként ez a kollekció nem olyan elvetemülten drága, mint pl. az alapozó szett. Úgyhogy gondolkodás nélkül meg fogom rendelni 21-én.

3 Likes

Ezt a dobozt nagyon elfogadnám!

4 Likes

Honnan rendelted? Az üzletekben megjelent már vajon?
A BB-t és a szemöldökpomádét is kipróbálnám. A professzionális szemöldökpaletta is jó ötletnek tűnik (sminkeseknek), de ezen a stockfotón nagyon műnek néznek ki a színei.