Inkább 2x, mint egyszer sem
Lolly véleménye az új Amrezy palettáról Azt hiszem te is tervezted megvenni @Sherka hátha jól jön ez a vélemény
Carli-új Huda között vacillálok.
Nekem Carli van nagyon szeretem, de gondolom ez nem sokat segít most a döntésben
Ajjaj, szerintem érkezik az új Pat Mcgrath korrektor Ha tényleg így van, még akkor is hajlandó leszek megvenni, ha applikátros.
Bevallom nemigazán, de nagyon a Huda felé hajlok, valószínűleg az is lesz. Még lesz előtte egy nagyobb rendeléscsomagom, na meg a fél ruhatáramat le kell cserélnem a műtét után, ahogy fizikailag képes leszek újra az öltözködésre (mivel nem tudom felemelni a kezem, így nem nagyon megy), így mindent összevetve április-május tájékára tervezem a beszerzését.
Huh az még nagy kaland lesz, remélem azért már jobban vagy a műtét óta! Áprilisban lesz fórumtali is ha el tudsz jönni hátha valaki elhozza a Huda palettát megkukkantani élőben is, a Carli-t el tudom vinni összehasonlítani
Nem nagyon nézegettem a Catrice-t eddig, de ebből tudnék választani. A BB-t megrendeltem, nagyon kíváncsi vagyok.
Múlt héten láttam a DM-ben az új essence highlighter kollekciót. Egész csinos. Lehet, lemaradtam… volt már szó róla itt, hogy tetszik-e nekünk?
Ezzel a Catrice palettával szemezgetek…a BB-re én is kíváncsi vagyok, majd írd meg, hogy milyen.
Én az arc ápoló termékeikkel szemezgetek
Én egy hete megvettem ezt a palettát a Müllerbe. Hiába az UD Naked 3 palettam, ami szintén rózsaszínes, muszáj volt megvennem. Nem bántam meg, jók a színei és jól lehet vele dolgozni is. Ja, és tartós is, bírja az egész napot.
Ma láttam ezt a palettát,egy barátnőm már használja,de még élőben nem láttam előtte. Érdekes,egyes színekben azok a világos pelyhek vagy foltok…én csak belenyúltam,szimpi. Amúgy dícsérik,barátosnőm szerint marha jó.
Köszi az infókat Azt hiszem szemezgetésből beszerzés lesz.
Igazán nincs mit
Ecset is volt? Nekem az tetszik.
Ó, igen Egyébként ez a kollekció nem olyan elvetemülten drága, mint pl. az alapozó szett. Úgyhogy gondolkodás nélkül meg fogom rendelni 21-én.
Ezt a dobozt nagyon elfogadnám!
Honnan rendelted? Az üzletekben megjelent már vajon?
A BB-t és a szemöldökpomádét is kipróbálnám. A professzionális szemöldökpaletta is jó ötletnek tűnik (sminkeseknek), de ezen a stockfotón nagyon műnek néznek ki a színei.