Új termékek, várható kollekciók - kívánságlista vagy kihagyod?

Köszönöm lányok így már jobban értem, nem voltam így tisztában a céggel össze voltam zavarodva most akkor ki mit csinál.

@anon634695 igen, nekem is jól esne, csak ha ő csinálja a palettákat, számomra zavaró volt, hogy mindent önmagától nevez el, de akkor kiderült, hogy almárka lett a Norvina is, az úgy más.

1 Likes

állítólag a Maybelline is valakiről lett elnevezve, egy Maybel nevű lányról :slight_smile: de most pont nem jut eszembe hogy ő az alapítónak kije :confused:

3 Likes

a hozzászólásodon felbuzdulva rákerestem, az alapító nővére volt Mabel :grinning:

5 Likes

A Huda, a Fenty, a Jaclyn Hill Cosmetics, Tati Beauty, JSC, Patrick Ta, Kat Von D, Adrienne Feller, Omorivicza, Peter Thomas Roth és még a jóég tudja csak, hogy meddig folytathatnánk. Az alapítók mind saját magukról nevezték el a brandjüket. Engem nem zavar, normálisnak érzem.

4 Likes

A Mercedes- nèl apuka a lànyàròl nevezte el a kocsit, ùgy emlèkszem😊.

Igen, ezt írtam.

1 Likes

:rofl::see_no_evil: mentsègem van : dolgoztam hètvègèn, ès kissé lefàradok agyilag a műszak végére :crazy_face:

2 Likes

Ezt a márkát ismerjük?
https://www.zeeseacosmetics.com/collections/best-selling-in-2019

5 Likes

Ooooh azok a csomagolások istenem de szépségesek! :heart_eyes: Kíváncsi lennék a belbecsre is :star_struck:

3 Likes

Gyönyörűek :star_struck:

12 Likes

Ezek a virágos nyomatok a gyengéim :heart_eyes: De az egész csodálatosan fantasztikusan néz ki! :star_struck:

4 Likes

Akkor ez is neked/nektek való, csodaszép:

Sisley pirosító
Mondjuk az ára valami horror.

8 Likes

Áh, jó nekem a Kiko is :sweat_smile: ez tényleg baromi drága!

2 Likes

Virágok közt…

7 Likes

:sob: de gyönyörűűű :heart_eyes:

2 Likes

Denonono ùj palettàja, es pirosítò- highlighter quad. Egyre biztosabb vagyok, hogy a love jön a sunrise megy. Vagy mègsem? :rofl::crazy_face: https://www.instagram.com/p/B72dJGYB-jC/?igshid=1195khya6lvzn

3 Likes

Ó, de szépek!

Screenshot_20200201_203626

10 Likes

Melt újdonság, február 07-től

Screenshot_20200202_090035_com.instagram.android

6 Likes

Már Kokapu is felfedezte :wink:

Tényleg… bocs, kitöröltem.

1 Likes