Túl Hypolt termékek

Egyetértek veled! Nekem is a Soul Blooming lett nagy szerelem :heart_eyes:. A másikat is szeretem, de a Soul színei illenek hozzám jobban szerintem :). A másik is jó, mert ilyen minőségben nincsenek színeim.

2 Likes

A zsibin masik neven futok, mert elszurtam elsore a forumos regisztraciot🙈

2 Likes

Nem is találtalak meg:D

1 Likes

Igen, az egy meglepően extra kis paletta, nem gondoltam volna. Örülök, hogy bátrabban kimozdultam a megszokott színeimhez képest. Nem nagyon találni kékes lilás palettát viszont.

1 Likes

Es megeri a maga 9e Ft-jat? Milyen alappal hasznaltatok?

1 Likes

@Lencseee Én semmivel megmondom őszintén. Nekem tartós kibír 8-10 órát :). De mikor használtam Rdel youngos szemhéjalapot azzal is ilyen tartós volt :).

1 Likes

Nekem is megvan mindkét Nabla paletta, mindkettőt szeretem, nekem nincs ilyen meleg-mályvás palettám mint a Dreamy így nálam hiánypótló volt. A sötétlila szín a Dreamyben viszont nekem csalódás, nagyon morzsálódik, alig bírom a szemhéjamra imádkozni.

Pupa primert használok, de drogériásat is, ha itthon bohóckodom. Mindkettővel szuperül tart és a helyén marad :smiling_face_with_three_hearts:

2 Likes

@Lencseee, te vagy az ugye fekete? :D.

Jaja, megtalaltam a modositasi beallitasokat🙈

3 Likes

De jó itt is látni téged! :heart_eyes: :heart_eyes: Azóta is ácsingózom a Sunrise palettádra akárhányszor meglátom a zsibin :smiley:

2 Likes

De sok véleményt olvastam tőled, üdv :blush:

2 Likes

Pedig csak a magam szorakoztatasara irom oket😂 tobbsegeben. Szoval, ennek a kommentnek nagyon orulok es koszonom, Gloria😍

3 Likes

Szia! Üdv itt a fórumon is (tőled vettem a JP pirosító palettát és a Mac Hyper Real Glow highlighterpalettát :blush:)
Nagyon érdekes és hasznos infókat írtál.
Natasha Denona Sunrise palettát szeretem meg az 5-ös palettái közül van meg a 08-as, számomra az is jó. De a Mini Star nem olyan tartós mint az említett kettő.
Nekem Charlotte Tilbury is csalódás (Pillow Talk 4-es paletta) rajtam nem tartós és sokkal jobb minőségre számítottam.

3 Likes

Jó kérdés…nekem megérte, mert hiánypótló volt, és sokat használom. Ez az alapom:https://kremmania.hu/kremek/catrice-liquid-shadow-vizallo-szemhejfestek, illetve ennek a matt verziója. Tökéletes, olcsó bőrszínű, és minden lerobbanthatatlan lesz rajta. Higiénikus a használata, és olcsó, nagyon szeretem.

2 Likes

Sziasztok!

Nem vagyok nagy kommentelő, de ez nagyon jó téma.
Ami szerintem túl van hypolva, az nálam Natasha Denona . Mindig keresem, hogy biztosan én vagyok a hibás, mert ő milyen nagy név, de nem. Vettem három mini terméket, de nem estem hasra tőlük. Szép, szép, de van jobb a piacon. Az egyik pirosító a bőrömhöz tökéletes, de a tartóssága… Félek, hogy Pat McGrath-tal is így járok, még nem volt tőle semmim.
Ami nekem nagyon fájó pont, az Charlotte Tilbury. Pedig én lennék sokszor a célközönség a porcelán bőrömmel, kék szememmel, de csalódás. Nem értem, sem az alapozója, sem a púdere, sem a korrektora nem vált be, és nem is vagyok hajlandó tovább kísérletezni.
Sokszor van az úgy, hogy szeretek egy terméket, aztán kipróbálok egy másikat, és nem értem az előző iránti rajongást. Pl. KAP alapozó ecset, kb. 8 éve volt meg, jól bírta, aztán egy Zoeva ecset lesöpörte a színről. Viszont Zoeva palettákban csalódtam.
A Bioderma micellása túl van tolva.
Ami idegesítően túlmisztifikált az a Dora Natura, és Tindigo. Kifejezetten idegesít mindkét cég marketingje, az első azért, mert drágán adják a semmit celebekkel, a másik meg azért, mert Ildi modora olyan, mint egy konzervgyári raklap.
Lovely sárga spirálja nekem egyáltalán nem vált be, pedig sokszor próbáltam megszeretni.
Most Paulas’s Choice cuccainál érzem azt, hogy nem érik meg az árukat, összetevők is 3 oldalalasak.
Ami szerintem egyáltalán nincs túllihegve, és megérik az árukat: Hourglass (még akkor is, hitelt kell rá felvennem), és a Cerave.
Ja, tudni kell, hogy nem vagyok egy nagy sminkhalmozó, kevés cuccom van, sokszor ragaszkodom is a beválthoz.

7 Likes

ja, kivéve a Hourglass highlightere, nagyon nem vált be, highlighterből a Becca, és a MAC Soft and Gentle a kedvencem.
Illetve most gondolkodom, hogy megéri-e Hourglass púderre cserélnem a Mac-et.

5 Likes

Én is Hourglass rajongó vagyok (a highlighter valóban inkább hétköznapra való, bár még csak egyet próbáltam)!
Púderből próbáld ki a travel size méretet, és így viszonylag olcsón kipróbálhatod. Én azt is imádom, de 43 vagyok, és szerintem igazán az érettebb bőr hálás érte.

1 Likes

Én is 40+ vagyok, szóval korrekt. :slight_smile:
Van most egy Ghost palettám, és még egy púder+pirosító+bronzosító palettám, szeretem őket nagyon, még van a púderből.
Hourglass spirál a legjobb spirál, amit valaha használtam, miniben vettem, de lehet, hogy maradok ennél, a 40 fokban is állja a sarat, egy álom. Pedig megfogadtam, hogy maradok a drogériásnál, de ez…
A legvilágosabb púder (Diffused Light) nagyon jó a pirosodó bőrre, és szem alá is használom. A második púderszín - nem is tudom mi a neve, talán Dim light - pedig az én porcelán bőrömön diszkrét bronzosítóként is szuper.

2 Likes

Melyik highlighter nem valt be toluk? Nekem van egy trio, de en azt siman vegso puderezesre hasznalom es porcelan borom lesz tole, imadom. Vadito highlightnak mast hasznalok😆

Az ebben lévő highlighter, balról a harmadik:

https://kremmania.hu/kremek/hourglass-ambient-lighting-edit-ghost

Nekem alig látszik, bár finom fényt ad, így hétköznap felkenem, sőt, néha a szememre is, ha csak fényt akarok, de nem venném meg nagyban. A Becca túl sok, ez túl kevés, ezért maradok a MAC highlighteremnél.
De legalább nem lehet túlzásba esni vele, nem lesz diszkógömb az ember.

2 Likes