Túl Hypolt termékek

Na, ez a kicsi panes cucc mekkora csalodas volt nekem. Raneztem es tovabbadtam…barmennyire is vonzott az also sor. En a trio kiszerelesben mindharmon vegighuzom a hatalmas puderecsetet es T vonalban befenyezem magam, tulzasba szerencsere nem tudok esni vele. Arccsontra ez nekem is keves lenne…De blushok es a bronzerei🤩 oszinte meglepetes, mennyire tartosak!

Szerintem ez arra jó, hogy kipróbálja az ember, sőt, utazásra bőven elég egy ilyet vinni, és egy alapozót, spirált, konkrétan megvan az egész sminktáskám, és a komplett sminkem. Olyan szép, kifinomult, szofisztikált sminket lehet készíteni a Hourglass cuccokkal.
Tényleg idegesít, hogy nem férek hozzájuk, főleg a púderhez, de kipróbálásra tökéletes volt.
Még ez van nekem, gyönyörű, és ehhez hozzáférek az ecsetekkel:
https://kremmania.hu/kremek/hourglass-diffused-edit-ambient-lighting-palette

Neked ez van?

https://kremmania.hu/kremek/hourglass-ambient-metallic-strobe-lighting-palette

Nekem is a Ghost paletta van meg, az Avonnak van egy ecsete, ami annyira tökéletes hozzá, hogy vettem belőle még egyet, és azokkal használom (púderezéshez is).
Monókból egy Luminous Light (ezt azért szeretem, mert az orromon tök természetes, és szem alá is jó nekem), van porpúderem travel size méretben és teljes kiszerelésben is (annyira megtetszett, hogy megvettem azt is - bár egy puffnit azért tehettek volna hozzá). Pirosítóból a Luminous Flush, Mood Exposure és Diffused Heat, bronzerből pedig a Nude Bronze Light, ami egyszerűen a tökéletes hétköznapi bronzer számomra.
Ami még megvan az az Immaculate Liquid Powder Foundation, ami a legjobban bírja az arcomon, átfényesedés nélkül. Gyönyörű bőrképet ad, mégis valahogy olyan természetes, és egyáltalán nincs “túl” matt hatása.
Viszont a primer, amit próbáltam tőlük az nem adott semmilyen extrát.

2 Likes

@Mse, Ennek a tavalyi valtozata, a bordos-barnas csomagolasban. (A 6os kiszereles ara azert nem volt friendly, es meg travelsize is🙄 de legalabb minden karacsonykr eszembejut, hogy ezert ne vagyja ra a kepek alapjan😆)

2 Likes

ugye-ugye, ez a “lehet nelkule elni, de minek” kategoria😉

1 Likes

A 6-os kiszerelés nagyon nem felhasználó- és pénztárcabarát (krémmánián lőttem), sőt, kifejezetten zavar, hogy kicsik a pan-ek, inkább külön rendelek a Cultbeauty-ról minit, és az is jó sokáig tart nálam.

2 Likes