Túl Hypolt termékek

Azt még nem próbáltam, de köszi a tippet. Imádom a rózsás cuccokat. Nekem ez volt:
Kép

2 Likes

A Tweezerman csipeszre én is adnék egy szavazatot.

Szerintem a Body Shop tusfürdői sem tudnak annyival többet, mint amibe kerülnek.

Drunk Elephantra nagyon haragszom Egyrészt szerintem nem csodaszerek a termékeik. Másrészt a márka kommunikációja botrányos. Ha valami nem stimmel, az a te hibád, biztos más “rossz” összetevős terméket használsz, stb stb. Aztán egyszer nekimentek egy bloggernek, aki jelezte, hogy nem rossz a retinoljuk de nem is világmegváltó. Ilyen márkát én nem akarok támogatni, még akkor se ha a fél instagram el van ájulva tőlük.

Sampon balzsam téren egy időben nagyon ment a Tigi (most talán már kevésbé). Nem rosszak a balzsamjaik de nekem nem adnak többet mint a Garnier banános pakolás.

Charlotte Tilbury kompakt púder. Ódákat zengenek róla a neten. Szerintem ugyanolyan kompakt púder mint a többi, talán kissé finomabb állagú, mint az átlag.

Cetaphil lemosó: Furcsa az állaga, a sminket nem hozza le, de második lemosónak is gyenge.

4 Likes

Ezt én is hallottam a DE-ról, hogy botrányos a kommunikációjuk. Na nem mintha lenne annyi pénzem, hogy az ő cuccaikat vegyem, de most már ha lenne se venném. :smiley:

Amúgy nekem most ami hirtelen beugrik, hogy túlhypeolt, az a TO AHA+BHA hámlasztó. Nem mondanám, hogy a pillanatnyi babapopsi bőr után bármit is tapasztalnék, akár már másnap, nemhogy még később… Próbálgatom, elhasználom, de eddig semmi. Lehet, hogy sűríteni kéne a használatát…?

2 Likes

A TO AHA+BHA 30%-os maszkra gonolsz?
Nekem sem egy világmegváltó, de szerintem egy jól felépített rutinba már nem sok megváltást lehet vinni… :smiley: heti egynél többször nem mertem használni, sőt most a fél üvegcsét már félretettem, hogy majd ősszel előveszem újra. (Még egy ideig marad a G&G AHA hámlasztója, de ahogy jön a nyár, azt is kiveszem a rutinból inkább.)
A TO-tól én is többet vártam, nagyon dicsérik.

2 Likes

A TBS termekei szerintem is tularazottak a minosegukhoz kepest. Ami mellettuk szol, az anyaorszagban mindig van valami akcio. (20% off fut jelenleg.) A parfumjeik tartossaga gyengebb, mint a testvajuke. A nemregiben debutalt arcmaszkjaik tele vannak parfummel. Egyedul a SPA vonalukrol vasarlok rendszeresen, azok a testvajak mennyeiek.

A DE-tol egy eve vasaroltam meg a mindenbol egy kicsi csomagot. Szerintem hullamzo a termekeik hatekonysaga, az aruk pedig az egekben van. Harom termekukre eskuszom (TLC, Retinol, Protini krem), de csak a TLC-t vettem ujra. Ez az egyetlen AHA termek a piacon, ami nem utotte ki a borom. Ezt is probalom lecserelni az ara miatt. Egyebkent a Shiseido tulajdonaban van a DE osz ota, emiatt varhato erdemi valtozas a kommunikacioban.

A TO termekei egyaltalan nem jottek be, pedig az elso hullammal beszereztem az akkori termekkinalatuk jelentos reszet. Ez akkoriban volt, amikor a kokuszolajos alapozoik megjelentek es nem birtak legyartani a rendeleseket csak honapok alatt. (Nekem ezzel a ceggel volt etikai problemam de a cegalapito halala ota elcsitultak a hullamok.)

Charlotte Tilbury termekei tok felemasok. A korabbi termekeik csomagolasa ocska muanyag, a minoseguk hullamzo. A jelenlegiek csomagolasa sokkal igenyesebb, de maig nem ertem egy 30ml-es termekbe hogy lehetett szivacsos applikatort rakni 2019-ben.

Barnangen egy kozepkategorias termekcsalad es amit probaltam, mind tetszett. A suru tusfurdoik elmeny zuhanyzast nyujtottak reggelente, az egyik kezkremuk gyorsan beszivodo, hatekony hideg krem. Nalunk nem kaphato sajnos.

Tindigo termekeit nem probaltam. Reges regen sokat tanultam a blogjabol, o volt az elso uttoro magyar borapolo blogger. Szoritottam neki az elso szerumjanak a sikereert, de eltunt a radarrol. A termekeire neha ranezek KM-en, de mintha nem a termekek elnenek onallo eletet, hanem a kitalaloja. Nincs ez jol, a kozmetikaban nem vallast kell megtalalni szerintem.

Ecsetek: Sok kozepkategoriasat probaltam (Zoeva, RT, BareMinerals, MUFE es biztos kihagytam parat) es jelenleg az RT kek csaladjabol hasznalom a B02-est mert ez a legjobb pirosito ecset a vilagon az en arcmeretemhez. Csalok. Ketto is van belole, ezert ezt hasznalom puderezesre is. Alapozashoz az ujjaimat hasznalom leggyakrabban, tisztara mint az allatok.
A multkori hir kapcsan (mar torolte a videojat) megrendeltem Wayne Goss kekmokus ecsetkeszletet, es elpakoltam minden mas ecsetemet az iment emlitett RT kivetelevel. Harmad annyi satirozast igenyelnek a festekek ezekkel az ecsetekkel. (Nincs Hakuhodom, Sonia G-m egy sem, csak Wayne ecseteibol volt par darabom, mielott leadtam a rendelest.)

Beauty Blender. Van, de nem hasznalom. Evekkel ezelott elhasznaltam egy RT-t, meg egy masik BB-t. Nalam nem valtotta meg a vilagot.

Kultikus szemfestekek:
Natasha Denona nagy palettai tok jok. Szeretem a matt szineit, fantasztikus formula, ket suhintas a legjobb ecsetemmel es el van satirozva legtobbje. A csillamos szinek csodaszepek, de potyognak. Fixalni kell es meses sminkek krealhatoak. Egyedul a Gold palettat tartottam meg, de a lanyomnak megvan masik ketto nagyobb paletta es szuperjok. Megerik az arukat?! Nem. Ajanlom a megveteluket? Abban az esetben, ha a nagy palettat megengedheted magadnak, de kozben nem aranyorat varsz, hanem egy orat, ami jol mukodik es tudsz ra arany toppert rakni. Erdemes elgondolkozni, hogy mennyifele szinhez nyulnal, mi oltozteti a szemeidet mielott megerkezne, es rajossz hogy nem ezt a lovat akartam. (Velem megesett a Metropolis palettaval ez, es visszakuldtem.)

Pat McGrathban nincs nagy tapasztalatom, mert csak egy csillamos negyest vettem meg. Nem ajultam el tole. A legkedvesebb szinem belole a sotetbarna, szepen satirozhato szin. A bordo az en szemhejamon nem mutatja meg a benne levo potencialt, a csillamos topperhez hasonlo van a ND-ben is es nekem potyog is. Nem bantam meg, megtartom mementonak. (Masnak lehet hogy ez a kedvence es elhiszem neki. Par napja lathattatok a ‘gyujtemenyeink’ topicban mi mindenem van, nekem mas a velemenyem.)

Jeffree Star palettak: ennel jobb nincs a piacon.

Colour Pop es koztem nem mukodik a kemia. Orulok a ti oromteli kapcsolatotoknak a markaval, jo olvasni hogy mennyire elegedettek vagytok a szemfestekekkel. @macooka szemei remek festovaszna a markanak! :heart_eyes:

7 Likes

Igen, arra gondoltam :smiley:
Amikor a TO 5% Lactic Acidot használtam minden nap, na az hűha volt, olyan babapopsi volt az arcom, hogy ihajj. Gondoltam most elkezdem az Inkey List BHA-ját, meg akkor ezt használom heti egyszer, de semmi. Az Inkey List sem tetszik eddig túlzottan. :frowning: Szerencsére van itthon 2 üvegcse a 10%-os Lactic Acidból, azzal fogom majd folytatni, de szerintem már csak ősszel. :smiley:

3 Likes

Jaj, köszönöm :heart_eyes: Igen, én imádom a márkát, bár vannak kevésbé jól sikerült fényes színeik, de a glitter primer minden problémámat megoldotta azóta :smiley:

A TBS védelmében: ez a márka nagy figyelmet fordít az etikus kereskedelemre és fenntarthatóságra. Tehát pl. nem zsigereli ki a fejlődő országok dolgozóit - ezért magasabb az ára a termékeiknek.

4 Likes

Igen, ezzel tisztaban vagyok. UK-ben is jol bannak az alkalmazottakkal es nagyon szimpatikusan kommunikalnak. Mindig mosolyogva tavozok az uzleteikbol, mert nincs morcos dolgozo.
Ettol fuggetlenul szerintem a TBS hagyomanyos, evek ota azonos illatban kaphato tusfurdoi es testvajai nem hozzak azt a szinvonalat, amit en elvarok toluk. A limited edition termekeik sokkal jobbak, a SPA vonaluk csucs es oda jarok ajandek csomagert is. Szuper dobozokat raknak ossze, amit orom adni es kapni.
A Drunk Elephannt mellett szolva: a mini termekeik ugyanannyiba kerulnek mennyisegre, mint a nagyok.

3 Likes

MAC pirosító, Bioderma micellás víz, MAC alapozók. Ennyi jutott eszembe. És bocsánat Tindigo maga a nőszemély irritál olyan mint egy hiperaktív gyerek . A termékei pedig túlárazottak. Az sem tetszik ,ahogy jól lefizetett magyar Youtuberek dícsérik halálra. Lányok tényleg elnézést attól aki szereti,KAP micellás víz és highlither stift.

8 Likes

Sziasztok!
Annyira regem olvasgatlak titeket, hogy most eldontottem, a sok egyeni termekvelemeny utan, ide is regisztralok, hogy megosszam en ia veletek, amit a tulhypeolt markakkal szemben erzek🙈 van egy par, ami a penztarcam meretet es a jo kedvemet csokkentette😂
Försztofall a natasha denona palettak. Megvettem a ket “pici” palettajukat, a sunriset es a loveot. Borzaszto nagy csalodas mindketto. A mattok meg csak-csak hordhatoak, de a csillamosokat barmilyen bazissal viselve is “lepislogtam”, gyorsan kopnak, es a legkisebb luxuserzet is hianyzott a hasznalat kozben…:flushed:
Charlotte Tilbury palettai jok, nem alompalettak, de jok, de hogy az intenzitast ujjal eldolgozva erhetem csak el…na kosz, igy mukodik barmelyik kozepes paletta. Es meg ellene szol, hogy hamvas boru noknek gyartja szinte barmelyil kombunaciojat, meg kek szemueknek…ezek kozul csak a hypnotise palettat tartottam meg, de ha soha tobbe nem hasznalhatnam, ez sem hianyozna🙄
Macnel a valtozo minoseg a kritikus pont, meg az alapozoik allaga.
Tindigonal az elhibazott marketing, barki barmit is mond, a gaz…meg az arazas. Ugyanezt a natics nagyon szepen csinalja, szakemberekkel, szakertelemmel es csodas designnal, hitelesen, szerethetoen.
Anastasia szemhej alapozoja szornyu😝 mintha temperat kennek a szemhejamra.
Morphe James Charles paletta egy gyereksminkpaletta szinben es minosegben egyarant (ellenben a JH vol1-gyel, ami tokeletes🤩).
Zoeva szemfestek palettak a 20 evvel ezelotti palettak minosgere emlekeztet engem, szaraz formula, keves intenzitassal.
Es ennek tokeletes high end parja a Tom Ford nude dip-je. Pont ugyanezt ereztem, csak 6 ezer helyett 24ert😂 sosem tobbe!
Toofaced is akar a mac, nalam hullamzo, a regi palettai (sweet peach, choclate bar) lehet hogy 10 evvel ezelott jok voltak de ennyi penzert most mar nagyobb pigmentaltsagot varok.
Az ABH szemfestekeit nagyon szeretem minosegre, de ilyan gyakran jonnek az uj darabok hogy feladtam a gyujtesuket😜
Jeffree lehet szimpatikus vagy ellenszenves, de az o palettainak minosege mindig kifogastalan. Mondjuk en az osszevissza szineit, mint a conspiracy es az alien tudom a legjobban kihasznalni, az egy szin kore epulokon mar tuladtam, de csak azert, mert allt a fiokban, de tovabbra is tartom, hogy azokbol is lehet szolid sminket kesziteni, nem csak balkiralynoset.
UD szinten egy olyan, ami mindig pont azt hozza, amiert fizetek, de ez az ultraviolet lehet hogy marad a polcon, mert nem ezr vartam a beharangozonal…
Gyogyszertari markak, mint bioderma, uriage, lrp fenyvedoi kozul mind csalodas. Osszehasonlitva egy japan, vagy koreai fenyvedovel ezek mindegyike nehezen beszivodo, nem kenyelmes viselet.
Gyorsam ennyi jutott eszembe, titeket olvasva😇
Jaj, es majdnem elfelejtettem a Tati palettat…egesz hasznalata kozben volt bennem egy hianyerzet, vagy inkabb valami furcsa dejavu, es aztan 3 hasznalat utan rajottem, hogy 24ezerert vettem egy nagy colourpop palettat🤪

17 Likes

Kedves @Lencseee, üdv köztünk! :slight_smile: :smiling_face_with_three_hearts:. Ez aztán tartalmas és minőségi vélemény :slight_smile:. Örömmel olvastam :).

2 Likes

@Lencseee, mik a kedvenc palettáid, koreai kozmetikumaid? :).

1 Likes

Juj, ez jo kerdes🤣
A fenyvedobol a top az a canmake mermaid. Ebbol most betaraztam a yesstylerol erre az evre, tanulva az utobbi 3 honap esemenyeibol. De a biore kek fenyvedoi is szerelmek az alkohol jelenlete ellenere.
Tonikbol barmi johet a benton, cosrx kinalatabol ugynaigy vagyok ezzel az esszenciak eseteben. De a pandemia alatt a bioderma kek tonikja is jol teljesitett es konnyen beszerezheto volt.
Szerumoknal sok van, amit szeretek es sok van korforgasban a napi rutinjaimban is. Ezek kozott van a clinique ms hidratalo koncentratum, de mindenfele zoldteas szerum, niacinamide szerum, a hylamide antioxidans szeruma, sot ebbol a c vitaminos boostert is szeretem cseppentgetni. A c vitaminos cuccban azonban a rendszeres visszajon az andalou naturals turmeric szerumja es a hozzatartozo toner is. Magyar fronton a natics az en markam, de csak alciobam veszem. Hidrataloban van clinique id es ms vonal van sima sensitive az yves rochertol, meg cosrx uj kremjei es a hadalabo lotionok. De egy kisregeny lett ez mar most is, pedig meg tudnek sorolni kedvenceket, de elsore ezek jottek be.
Palettak az en nagy sminkszerelmeim​:heart_eyes: Feljebb mar irtam, JS Alien paletta+conspirancy; most a pandemia alatt mind3 mac art library akciosan jott hozzam lakni, es leglepoen jok! Az ABH MR paletta lesz valszeg az elso panprojekt, mert annak mar sok pannek latszik az alja. Morphe JH vol1, es az ABH jackieaina is nagy szerelem. UD-bol most a cherry, Toofacednel a festival es a gold paletta. Bronzer-blush-highlighter vonalon a Tom Ford es nekem is hihetetlen modon a Smashbox calicontour. Es mindenkitol elnezest a regenyert​:innocent::stuck_out_tongue:

7 Likes

Úristen te vagy az én Krémmánia ikrem:D, Ezt a bejegyzést én is írhattam volna, komolyan. Üdv itt. A Natasha Denona mekkora csalódás nekem is, és a Zoeva….és a gyógyszertári fényvédők vs koreai cuccok. … Megértelek, tényleg, és mesélj még, bármikor.

2 Likes

De aranyos vagy, “kicsiikrem”, koszi😘 most vettem meg a ket Nablat, kivancsi vagyok, mit tudnak?! Dragan egy kiko minoseg, vagy lesz-e belole tobb?! Mondjuk, mar az ar-ertek aranyossagnak is orulnek😅 es a tegnap akcios bejegyzes hatasara jon a Melt paletta is…Mondjuk, hamarosan megyek szintanacsadasa a sok palettammal, mondjuk meg, milyen szinekre ne is nezzek, hogy n3 termelodjona cucc a zsibire nalam😉

2 Likes

@Lencseee, a Dreamyt és Soul bloomingot vetted meg? :slight_smile:

Jaja,a “nagy” pinkpandas akciocsomagban😎

1 Likes

Nekem is van két nabla mint új szerzemény. A soul blooming érdeks újdonság és sokszor nyúlok érte de a dreamy egy x.szokásos meleg mályva, mint az ABH soft glam. Kicsit unom már ezeket de nem bírtam ellenállni. A melt jött nekem is, majd megbeszéljük, esett az eset:D:D. Már nézem is mi van nálad zsibin:D

2 Likes

Végre nem vagyok egyedül a Natasha Denona tapasztalattal! Bár nekem csak egy van (Mini Sunset), de pont ugyanezeket tapasztaltam.

1 Likes